- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.321
kızlar ruj numunesi kaçlı oluyor birde ne kadar
ben toplu numune paketi aldım canım,bilmiyorum.bilmiyorumkismile
kızlar yaa katalog 1 den parfüm numune seti isticem de içinde bu yeni sayılan parfüm numuneleride varmı?kaç tane parfüm var içinde bi de ne kadar yaww?
ben katalog 2 den pek umutlu değilim. aslında anew ve solution serilerinden indirimli olanlar var onlar iyi ama bilmiyorum yani. 10 tane katalog dağıttım hala ses yoktek tük olsa bile. birde arkadaşlar ben şuna sinir oluyorum. katalog verdiğim insanlar haftalar geçiyo arayıp bişey istiyorum veya istemiyorum demiyolar. sonra ben telefon ediyorum aaa sipariş vercen miii ben daha bakamadım bi iki saate arıyım diyolar arayıp onlarca şey sipariş ediyolar. bazıları da öyle muamele ediyoki sanki silah zorula satıyomuşum gibi hissediyorum kendimi. almıyosan almıyorum canım bişey beğenemedim bu ay de ne var bunda. bişey istiyosan da ara kendin söyle demi niye beni kene durumuna sokuyosun. sonra aramadılar demekki bişey istemiyolar diye sipariş veriyorum bu seferde "aay neden söylemedin benim siparşlerim vardıı" diyolar. of yaa!
kızlar yaww dün girdim siparişlreimi hala işlenmemiş görünüyo.niye ki
kızlar bişey sorucam. k2de tomorrow indirime girmiş. ben kuzenim için almak istiyorum çok seviyor onu ama bu ay alamam malesefbenim bu 3. ayım pek bilmiyorum o yüzden sizce bidaha ne zaman indirime girer? Girse bile bu kadar düşer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?