Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu arada yeni katalokları dağıttım arkadaşlara ay sonuna kadar anca bakarsınız dedim,inşallah bol satışlar hepimize.kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa katalog 1 den parfüm numune seti isticem de içinde bu yeni sayılan parfüm numuneleride varmı?kaç tane parfüm var içinde bi de ne kadar yaww?

ben parfüm numune setini 5 tl ye aldım canım 2-3 tanesi hariç bütün parfümlerden 1er tane var güzel bence. eksik olanları sen kendinde tamamlayabilirsin

ben katalog 2 den pek umutlu değilim. aslında anew ve solution serilerinden indirimli olanlar var onlar iyi ama bilmiyorum yani. 10 tane katalog dağıttım hala ses yok tek tük olsa bile. birde arkadaşlar ben şuna sinir oluyorum. katalog verdiğim insanlar haftalar geçiyo arayıp bişey istiyorum veya istemiyorum demiyolar. sonra ben telefon ediyorum aaa sipariş vercen miii ben daha bakamadım bi iki saate arıyım diyolar arayıp onlarca şey sipariş ediyolar. bazıları da öyle muamele ediyoki sanki silah zorula satıyomuşum gibi hissediyorum kendimi. almıyosan almıyorum canım bişey beğenemedim bu ay de ne var bunda. bişey istiyosan da ara kendin söyle demi niye beni kene durumuna sokuyosun. sonra aramadılar demekki bişey istemiyolar diye sipariş veriyorum bu seferde "aay neden söylemedin benim siparşlerim vardıı" diyolar. of yaa!

O meseleyi hiç sorma canım.alırlar kataloğu ne ses var soluk.

bakarsın alırsanda almazsanda arayıp söylersin kataloğuda verirsin.

işyerlerinde satanlar hiç böyle şeyler yaşamıyorlar.bi tanıdığım önceden

yüncü dükkanı vardı.kozmetik ürünleride satıyordu.avon,da dahil müşteri

ayağına geliyordu.orada katalogdan seçip siparişini veriyordu.almayada

kendileri geliyordu.birazda insanların ayağına gidince kıymete biniyorlar...

bi soguda istemio istemio son gün 50 tl lik sipars o kdr beklersn cıkmaz sonra tamamla tamamlaya bilirsne 75 i

kızlarben k2 den 400 yakın sattım(maşallah)deyin ama hep geliş fiyatına katolog fiyatına almıyorlar herkes avon satıyor artık

kızlar bişey sorucam. k2de tomorrow indirime girmiş. ben kuzenim için almak istiyorum çok seviyor onu ama bu ay alamam malesef benim bu 3. ayım pek bilmiyorum o yüzden sizce bidaha ne zaman indirime girer? Girse bile bu kadar düşer mi?

bence iyi fiyatı al hem isteyen olursa da satarsın,today tomorrow pek düşmüyor canım ben 1 senedir today bekliyorum güzel bir indirim olsada alsam dye,birde tomorrow 14.k. da indirimdeydi şimdide güzel indirimi acaba kaldırcaklar mı yada değişcekmi diye şüpheleniyorum ben valla canım sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…