Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temsılcı olsunlar ozaman kendılerı alsın bence yanlıs yapmıssın gelıs fıyatına satmakla

Bencede geliş fiyatana satarak emek vermeye değmez.

avon,hediyelerinin kaliteside düşük bence.ben üye olalı

birtek arçelik ütü ve çay makinası,nı gördüm.kuzenim

çanta ve cüzdan kazanmıştı iki günde yırtılıvermiştiCADIARZU

arkadaşlar,geçen sormuştum

cuma günü o.ödemeyle saat 4.de faturam ödendi.

ama cari hesapta hala borcum görünüyor.

faturamın son ödemesi 19 u son ödeme tarihi gelmeden çekmiyorlarmı?

ilk defa o.ödemen ödedim. bilemiyorum.m.hizmetlerini arasammı?

aynen öyle arkadaşa katılıyorum,hele bide yarı yarıya kar edip sattığımızı düşüneneler yokmu?.. lutfediyolar sanki...ben sırf bu nedenle yakında bırakmayı düşünüyorum...

ya umarım kaldırmazlar avonada bu konuda hiç güven olmuyo yani. bi parfüm alıyosun ah iyi ben bunu devamlı kullanayım diyosun bi bakıyosun bi gün yok :sinifsinif:

kuzenim çok beğendi bende ona hediye almayı düşünüyorum bakalım. maddi duruma göre

merhaba kızlar, bende ancak elimde kalan olunca indirimli veriyorum,onlara kalsa 5tl liğede indirim istiyorlar,ama bazen çok ürün alırlarsa bişeyler yapıyorum,kazanamazsak da neye yarıyor taban tepiyorum, habire

Ben elimdeki perceive iki bayan bi erkek yılbaşı kataloğundan

getirdiklerimi temsilcime geri iade etmiştim.bi dahada parfüm filan

sipariş eden olmadığı sürece getirtmem.birde onu satmakla uğraşıyorsun...

merhaba arkadaşlar ocağın 29 una kadar k2 den sipariş veremiyoruz değil mi ??

makyaj numune setinin içinde neler var ?? bi numune seti almayı düşünüyorumda yardım ederseniz sevinirim...

mrhaba kızlar bişey soracağım bu kjatologda ıncandense var ya yanında black suede erkek parpümü var beraberler.bı musterım kendısı kullanıyormuş bu parfümü istedi ama erkek için emın değiliz.yanı bende bılmıyorum kokusunu o da.tavsiye de edemedım o yuzden.size soruyorum bılen var mı kokusunu ya da alıp kullandıran.

ıncandese( tam yazılışını hatırlamıorum) fena deil çok özel bi kokusu yok bilindik bi koku yani black suede touch ı erkek arkdaşıma aldım çok hoş bi koku ama ben siyah şişede olan touchı almıştım black suede de ondan çok farklı deildir heralde pişman olucağını sanmıorum ohaoldumsmile

Son düzenleme:

bi yanlışlık oldu cevaplamadfa güzelim duurrrr güzel olan black suede yi soruyorsun sennn;iğrenç bi altta da yazdım ya hacı misi gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…