- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.341
temsılcı olsunlar ozaman kendılerı alsın bence yanlıs yapmıssın gelıs fıyatına satmakla
haftasonu olduğunda bazen öyle oluyor canım.
O meseleyi hiç sorma canım.alırlar kataloğu ne ses var soluk.
bakarsın alırsanda almazsanda arayıp söylersin kataloğuda verirsin.
işyerlerinde satanlar hiç böyle şeyler yaşamıyorlar.bi tanıdığım önceden
yüncü dükkanı vardı.kozmetik ürünleride satıyordu.avon,da dahil müşteri
ayağına geliyordu.orada katalogdan seçip siparişini veriyordu.almayada
kendileri geliyordu.birazda insanların ayağına gidince kıymete biniyorlar...
bence iyi fiyatı al hem isteyen olursa da satarsın,today tomorrow pek düşmüyor canım ben 1 senedir today bekliyorum güzel bir indirim olsada alsam dye,birde tomorrow 14.k. da indirimdeydi şimdide güzel indirimi acaba kaldırcaklar mı yada değişcekmi diye şüpheleniyorum ben valla canım sen bilirsin...
mrhaba kızlar bişey soracağım bu kjatologda ıncandense var ya yanında black suede erkek parpümü var beraberler.bı musterım kendısı kullanıyormuş bu parfümü istedi ama erkek için emın değiliz.yanı bende bılmıyorum kokusunu o da.tavsiye de edemedım o yuzden.size soruyorum bılen var mı kokusunu ya da alıp kullandıran.
mrhaba kızlar bişey soracağım bu kjatologda ıncandense var ya yanında black suede erkek parpümü var beraberler.bı musterım kendısı kullanıyormuş bu parfümü istedi ama erkek için emın değiliz.yanı bende bılmıyorum kokusunu o da.tavsiye de edemedım o yuzden.size soruyorum bılen var mı kokusunu ya da alıp kullandıran.[/Q
mrhaba kızlar bişey soracağım bu kjatologda ıncandense var ya yanında black suede erkek parpümü var beraberler.bı musterım kendısı kullanıyormuş bu parfümü istedi ama erkek için emın değiliz.yanı bende bılmıyorum kokusunu o da.tavsiye de edemedım o yuzden.size soruyorum bılen var mı kokusunu ya da alıp kullandıran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?