Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

black suede kesinlikle tavsiye etmem çok ağır bi kokusu var bencede hacı misi gibi çok kötü kokuyo

tul canım özel oacak belki ama bölgen kaç ve temsilcimisin yoksa öncü yada lider misin canım merak ettim...

tul canım özel oacak belki ama bölgen kaç ve temsilcimisin yoksa öncü yada lider misin canım merak ettim...

niye özel olsun canım yaaa
bölgem 489
temsilciyim
takım öncülüğü.... o bu şu..... durumları yatmıyo aklıma,mantıklı gelmiyor...kimi niye temsilci yapayım hepsine ben satıyorum....üyelerle falan uğraşamam ve haftada yapılan o avon toplantılarıyla...temiz iş satar karımı alırım...yeter...

tul :))

canım kusuruma bakma sorumu sordum cevabımı aldım ama anca okuyabildim kusurabkama anca gelebildim sayfa açık ben yokum sayfa da ...
bu arada aynen bende senin gibi neden üye yapayım ki starım parama bakarım ama işte ben beğenmediğim şeyler iin olmaz diyorum ya o bana zarar oluyor aslında napayım kandırmak hele para için kandırmak ayıp olur sanki düny a kazanıyoruz ya bide bunun için maymunluklar yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ...
bu arada ben hala hediyeli kampanyayı bekliyorum cuma günü mü acaba bu arada okullar kapanacak ben kime teslim edicem diye düşündüm ama biraz geç geldi aklıma

cuma 4 den sonra belli olur ama ben bu ay olmaz diye düşünüyorum

Kızlar fırsat köşesini yeni ürünler eklemişler kalkan proto -go rujlar falan var.iygeceler.

veeee fırsat köşesinde yazın 35 tl ye satılan gelişi 30 olan o lacivert süper çanta 18.90 alıcam kendime bayılmıştım o çantaya...by by sipariş giricem, görüşmek üzere...

canım resmi görünmüyor.hangi katalogda idi bahsettiğin çanta.?

ya faturamı fazlasıyla ödediğim halde yine 0.16 kuruş borç gözürünüyor.

sinir oldum ne yapıcağım.ziraat bankasında hep böyle sorunlar oluyor yazmıştı bi arkadaş.

ya faturamı fazlasıyla ödediğim halde yine 0.16 kuruş borç gözürünüyor.

sinir oldum ne yapıcağım.ziraat bankasında hep böyle sorunlar oluyor yazmıştı bi arkadaş.
neden acaba canım bende bazen bir hafta geç yatırıyorum bi gün sonra baktığımda bişey görünmüyor faturanız için teşekkür ederiz yazısı oluyor.

selam aranıza şimdi katıldım bende 5 aydır falan temsilciydim.bunun 2 ayındada takım öncüsü oldum. 2 aydır 14 ve 1 ç kampanyada tçö oldum... yeni kayıt yapamıyorum etrafımda kimse yok . etrafımda olanları kayıt yapsam satış yapamıyorummmmmm

yardımlar kızlar...ürün bulmakda stok da olsa sıkıntı yaşamıyorum yöneticim deposu var ordan temin edebiliyorum. istanbul 155 nolu bölgdeyim...

şu anda 1.kampanya ; şubat 2. kampanya katalou ve panaroması elimde ..

sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…