- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.361
tul canım özel oacak belki ama bölgen kaç ve temsilcimisin yoksa öncü yada lider misin canım merak ettim...
Ben siyah olanından sattım black sued touch çokbeğendiler,bende bayıldım.
bi yanlışlık oldu cevaplamadfa güzelim duurrrr güzel olan black suede yi soruyorsun sennn;iğrenç bi altta da yazdım ya hacı misi gibi....
black suede mi black suede touchtanmı bahsediosunuz?
tul :))
canım kusuruma bakma sorumu sordum cevabımı aldım ama anca okuyabildim kusurabkama anca gelebildim sayfa açık ben yokum sayfa da ...
bu arada aynen bende senin gibi neden üye yapayım ki starım parama bakarım ama işte ben beğenmediğim şeyler iin olmaz diyorum ya o bana zarar oluyor aslında napayım kandırmak hele para için kandırmak ayıp olur sanki düny a kazanıyoruz ya bide bunun için maymunluklar yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ...
bu arada ben hala hediyeli kampanyayı bekliyorum cuma günü mü acaba bu arada okullar kapanacak ben kime teslim edicem diye düşündüm ama biraz geç geldi aklıma
Kızlar fırsat köşesini yeni ürünler eklemişler kalkan proto -go rujlar falan var.iygeceler.
evet touch olanını satmıştım ve çok seviyorum kokusunu.black suede çok kötü -black suede touch süper...
neden acaba canım bende bazen bir hafta geç yatırıyorum bi gün sonra baktığımda bişey görünmüyor faturanız için teşekkür ederiz yazısı oluyor.ya faturamı fazlasıyla ödediğim halde yine 0.16 kuruş borç gözürünüyor.
sinir oldum ne yapıcağım.ziraat bankasında hep böyle sorunlar oluyor yazmıştı bi arkadaş.
iş bankasına gecebılırsın canım ben cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?