Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

off kızlar yaaa kendime parfüm numune seti istemiştim.geldi ama black suede tuch ve today bide tomorrovu çok merak ediyodum.bi tek onlar yok içinde şansa bakbide incandessence parfümlü rolet vardı siparişim oda stokta yokmuş.en kısa zamanda gönderceklermiş.diğer siparişlerimin hepsi geldi.bu arada sarı olan duş jeli fena değilimş kızlar.siz beğenmemişsiniz ama güzel gibi geldi kokusu.bide vücut pudrasınıda ben beğenmedim amaçsız bişey gibi geldi.

black suede tuch ve today bide tomorrov

bunlar yoksa ne işe yararki?benimde merak ettiği parfümler onlar.

birde numune setinin tam olması gerekir ne saçma....

Kampanyalar on Facebook

kızlar prenses in kuzeniymiş..iletmemi istedi sizlere bven oy verdin tanıdıklarımada yolladım prensesi tanıyanalr oy verirse sevnrim onun adına...ayrıca facebooktan tanıyanlar eklesin diyor :)

yakında gircekmiş siteye :)

buraya eklemem dogru değil belki ama prenses en çok burda tanınıyor diye...

kızlar cok teşekkur ederım bende bılemedm için sıze danısmak ıstedım.black suede touch cok guzel dedıler zaten de dığerini bilemıyordum.uyarayım madem de almasın kadın.ne yapalım kazancımdan olacağım ama sonucta böyle bişeyıde gözgöre göre yapamam yanı.

aynen yaa.sinir oldum.black sude yi eşime alıcaktım beğenirse ama gelmedi.bencede tam olması gerekiyo.bide simple elements siparişim vardı hani indirimdeydi 10 lira.o geldi şişe akıtıyo.bendede ne şans varmış yaaa:umursamaz:

merhaba, ben bir şey sormak istiyordum. yıldızlar kulübüne girdim, hediyeleri nerede ve nasıl alacağım bilgisi olan var mı acaba ?

veeee fırsat köşesinde yazın 35 tl ye satılan gelişi 30 olan o lacivert süper çanta 18.90 alıcam kendime bayılmıştım o çantaya...by by sipariş giricem, görüşmek üzere...

Gördüm canım.resim şimdi görünüyor.ama ben avon çantalarına pek cesaret edemiyorum.

daha önce alıpta kullanan varmı?

benim olduğum ilçede iş bankası yok canım.:1no2:

Haytım ziraatta 1 kuruş eksik olsa çekmyolar falan ben önce iş bankasıyla çalışıyodum sonra yıllık para kestiler bi sinirle ziraata geçtim ama sonra pişman oldum hak ediyolarmış o parayı dedim şimdi kredi kartına geçtim kurtuldum hepsinden eğer öyle bir imkanın varsa sende geç,yoksa ziraate gününden önce mutlaka yatır.

Canım takım öncünden iste bıraksın sana numune bu arada ürünler darmadağın geliyo ben mail attım sizde atın lütfen.

kızlar ya bişey sorucam.ben kendime zayıf canlar için saç şekillendirici aldım.bunu saçımı şekillendirmeden mi sürücem yoksa şekillendirdikten sonra mı?ılk defa aldım da nasıl kullanacağımı bilmiyorum

cnm bnce hıc tereddut etme blac suede touch ıcın . bnm erk arkadsım kullnıyo cokta hosuma gıdıyo cokta kalıcı oldgunu soluyo .

cnm bnce hıc tereddut etme blac suede touch ıcın . bnm erk arkadsım kullnıyo cokta hosuma gıdıyo cokta kalıcı oldgunu soluyo .

sağol canımda benimki cins biraz:)herkesin beğendiği çok güzel olan parfümleri beğenmiyo gıcık ediyo beni:))bari ilk sipişimde testerini istiyeyim de beğenirse alayım...

selam arkadaşlar ben şimdi sipariş giriyordum...bir müşterim I'mperfect EDT - 100ml siparişi verdi bana ancak onun yerine Perceive Erkek EDT - 100ml gönderiyorlarmış peki ben şimdi sipariş verirsem ve Perceive Erkek EDT - 100ml gelirse hangi fiyattan geliyor bileniniz var mı ? çünkü Perceive Erkek EDT - 100ml fiyatı 60 tl. bir de burdan kazık yemeyelim.yardımcı olursanız sevinirim...acil cevap verirseniz sevinrim bugün sipariş girmem lazım...şimiden teşekkürler

canım eşim kullandı onu black suede edt yi ve hiç beğenmedi.ben de beğenmedim açıkcası.

ama beğenenler de oluyor.o yüzden tester denet mümkünse.

e o zaman çok iyi yani tüm parfümlerin bulunması şu 7 mi 9 tl o paket di mi bu parfümlerin olduğu...sengözlerimebaksanab

başlangıç çantası aldığımda benimkinde daha çok eksik vardı,yine iyi bence olmayanların 5 li numunesini alır fazlalarını da poşetlere atar tanıtım için ..

önce sür saça yedir sonra istediğin şekli ver saçına

istediğin asıl ürünün fiyatı ne ise o fiyattan gelicek perceive ım perfect in gelişi kaç ise o fiyattan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…