- 25 Ağustos 2006
- 368
- 2
- 643
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.501
bu ayki bronzlatıcı incilerin geliş fiyatı ucuz o yüzden istiyorum ama bilmiyorum kararsızım..
cnm bende kullanıyorum ama memnunum çokta kötü ve abartılı değil
bana gelen lacivertti canım.boshayallersmile
saol canım almaya karar verdim..
kızlar perceive bayan edp nasl kokusu felan bide indirimde olunca bana sölermisiniz
Temsilcilere sesleniyorum,
Mineralli makyaj setinin smooth minerals fondöteni, toz mu yoksa krem gibi sürülen birşey ya da sıkıştırılmış pudra tarzı mı? Bu serinin sıkıştırılmış pudrası var mı? Tavsiye eder misiniz?
Aynı serinin göz farı ve rujunu da tavsiye eder misiniz?
Eğer almaya karar verirsem ben buğday tenliyim ama yüzüm soluk bir renk. Hangi renkleri tavsiye edersiniz. Bu arada ben şeftali tonu makyajı çok severim. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler cvp veren herkese..
Bana gelen çanta siyahtı.4.siparişimde gelmişti.avon,nun sitesindeki lacivertten değil.
benziyor gerçide öyle şeffaf gözleri yok.çıt,çıtl da değil.her tarafı fermuarlı....
bende o cüzdanı merak ediyorum güzel gibi duruyo ama avon bu resmdekinin aynısı olmuyo her zaman mirmirmirmirbende erkek cüzdanını soracağım.eşine almayı düşünen bi müşterim var da sordu nasıldır acaba dıye.fikriniz nedır kızlar.
naber kızlar bende cuma başlıyor sa siparişler cuma yada cumartesi veririm siparişleri,hem yeni katalokları erken dağıtmak iyi oluyor, bayanssulusmile
kızlar istanbul ataköydeyim bana yakın olan avoncu bir arkadaş varmı. alışveriş yapıcamda. çevremde hiç yokk. bari yakınıkmda arkadaş varsa on dan yapıyım. yardımcı olurmusunuz
kızlar yaa bu süper shock maskara var ya.fırçası turkuaz olan.o nasıl güzel mi ki?bende pek kirpik yokta:)uzun ve dolgun göstermesini istiyorum.güzelmidir ki o.kullanan varmı?bide fırçası diken dikenmi acaba.ben onları sevmiyorumda..
benim severek kullandığım bi parfüm subat kataloğunda 31.70tl %45 insirimli cnm ben seviorum o parfümü herkesin zevki ayrı sonuçta temsilcinden testerini iste dene hoşuna giderse öle al cnm opuyorumnanaktan
Süper Shock Maskarayı biri sormuş tek kelimeyle avonun en iyi rimeli diyebilirim süper kıvırması ayırması dolgunlaştırması fln süper ayrıca topak topak olmuyo diğer rimeller gibi çabuk kurumuyo acayip beğenerek kullanıyorum subat kataloğunda %50 den fazla indirimde 9.50 stok yapayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
Kızlar faturayı banka kartı yada kredı kartı olmadan ptt den yollıyabılırmıyız parayı aceba fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?