Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bana gelen lacivertti canım.boshayallersmile

Bana gelen çanta siyahtı.4.siparişimde gelmişti.avon,nun sitesindeki lacivertten değil.

benziyor gerçide öyle şeffaf gözleri yok.çıt,çıtl da değil.her tarafı fermuarlı....

Temsilcilere sesleniyorum,

Mineralli makyaj setinin smooth minerals fondöteni, toz mu yoksa krem gibi sürülen birşey ya da sıkıştırılmış pudra tarzı mı? Bu serinin sıkıştırılmış pudrası var mı? Tavsiye eder misiniz?
Aynı serinin göz farı ve rujunu da tavsiye eder misiniz?

Eğer almaya karar verirsem ben buğday tenliyim ama yüzüm soluk bir renk. Hangi renkleri tavsiye edersiniz. Bu arada ben şeftali tonu makyajı çok severim. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler cvp veren herkese..

naber kızlar bende cuma başlıyor sa siparişler cuma yada cumartesi veririm siparişleri,hem yeni katalokları erken dağıtmak iyi oluyor, bayanssulusmile

kızlar perceive bayan edp nasl kokusu felan bide indirimde olunca bana sölermisiniz

benim severek kullandığım bi parfüm subat kataloğunda 31.70tl %45 insirimli cnm ben seviorum o parfümü herkesin zevki ayrı sonuçta temsilcinden testerini iste dene hoşuna giderse öle al cnm opuyorumnanaktan

Süper Shock Maskarayı biri sormuş tek kelimeyle avonun en iyi rimeli diyebilirim süper kıvırması ayırması dolgunlaştırması fln süper ayrıca topak topak olmuyo diğer rimeller gibi çabuk kurumuyo acayip beğenerek kullanıyorum subat kataloğunda %50 den fazla indirimde 9.50 stok yapayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

ne sattım o seriden ne alıp kullandım hiç bi fikrim yok ama fondöten toz sanırım kataloktan göründüğü kadarıyla CADIARZU

Bana gelen çanta siyahtı.4.siparişimde gelmişti.avon,nun sitesindeki lacivertten değil.

benziyor gerçide öyle şeffaf gözleri yok.çıt,çıtl da değil.her tarafı fermuarlı....

bana 4 siparişimle gelen çanta siyah ve kullanışlı bi çanta o avonun sitesindeki resimdeki laciverttn deil kullanışlı siparişleri dolduruyorum öle dağıtıyorum ürünleri dayananıklıda kataloğu panaroması fln hepsini dolduruorum güsel oluyo hihoyyyt

naber kızlar bende cuma başlıyor sa siparişler cuma yada cumartesi veririm siparişleri,hem yeni katalokları erken dağıtmak iyi oluyor, bayanssulusmile

ben 8 subatta fln veririm sipariş ödencek faturam var arkadaşlarım paraları istememe rağmen karne günü getirmediler 15 tatil girdi araya artık açılınca okul yatırabilcem parayı :1no2:

kızlar hepinize merhabalar.. ben de avon temsilcisiyim yaklaşık 4-5 senedir .. şunu merak ediyordum son katalogda yani kampanya 2de 62dek, tulip çanta nasıldır ?? hiç avondan çanta lamadım da nasıldır kaliteli midir memnun kalır mıyım bilmiyorumkismile yılan derisi görünümlü siyah çanta kullanan var mı acaba yerimseniben

Perceive bende çok seviyorum yaa,
Canım bende merak ediyodum o rimeli sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…