- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.461
bence en güzeli secret garden :lepi:
sensetive elimde var ama kokusuna bakmadım. Pudralı soft bi koku olduğunu düşünüyorum.
çilekli tavsiye etmem şurup gibi kokuyo :sinifsinif: Mis gibi tatlı çilek kokusu bekleme
Soft pink de vardı elimde ama onunda kokusuna bakmamıştım
Bence K1'den söle 1Litre banyo köpügü ve tarak 10TL :sm_cool:
k1 den siparişimi verdim ya o zamanda almak cazip gelmemişti keşke o zaman alsaymışım. çilek şurup gibiyse hayatta almam secret garden alıyım madem öyle. zaten annemde çiçek kokusu sever opuyorumnanaktan
anlamadım valla...bize kalan 100 lirada 25 lira oluyo.o zaman yüzde 25 karımız olmuyomu?
valla kızlar almassa almasın ben gelıs fıyatından verdıkten sonra nıe yapıyımkı bu işi cok sukur kımse bana boyle bırsey demedi dıyenlerede vermem kendı bılır temsılcısı olsun alsın ozaman
kızlar ürün çantası almışmıydınız ben geçen siparişimde almıştım baya güzel gerçekten herşeyini koy,siparişlerini koy dağıt derli toplu güzelmiş yani...kaydirigubbakcemile5
k1 den siparişimi verdim ya o zamanda almak cazip gelmemişti keşke o zaman alsaymışım. çilek şurup gibiyse hayatta almam secret garden alıyım madem öyle. zaten annemde çiçek kokusu sever opuyorumnanaktan
hıc canta alan varmı kıslar nasıl kalıtelımı oluyor cantaları AVONUN
yeni çıkan secret garden kadar kötü bi koku duymamıştım o ne öyle ya ...bozuk karışık bi çicek kokusu gibi....bence kokusunu bilmeden alma....hepsinin kokularını testettim ama,benim zevkimden öte bu güne kadar en çok sattığım manolya-zambak-şeker kokulu olan..:1hug:
bana gelen lacivertti canım.boshayallersmileeski lacivert çanta mı yoksa siyah olan mı???
ben joanna çantayı aldım kaç aydır devamlı kullanıyorum,birde zarf şeklinde çantayı aldım memnunum.olumunekankayizsmilegörmeden alma derim ama ne mümkün kam1 ya da 2 de tekrar konan anna çanta sanırım adı ondan 2 -3 kam.önce vardı ve 5 tane sattım kendime aldım herkesin ki sağlam benimkinin fermuar yanının astarı yırtıldı...yazın 1-2 tane almıştım onlar sağlam çıktı,sattıklarımdan da bi şikayet gelmedi ve fırsat köşesinde lacivert bi çanta var onu istedim kendime yazın alan olmuştu hem çok şık hem sağlam bayılmıştım o zaman gelişi30 tl idi ama şimdi 18.90 tl yarın gelicek sanırım kargom ..
tulcum bu çanta işide şans ozaman sanırım:))
bana gelen lacivertti canım.boshayallersmile
bu kataloktaki erkek saat nasıl kızlar bilen varmı?
hatunlar sizleri toplanmış görmüşken sorayım. aylardır profsyonel sürme kalemini göremiyorum kataloglar da? artık yok mu.? göz dış çevresinde buğulu makyak için birebirdi :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?