- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.521
Kızlar faturayı banka kartı yada kredı kartı olmadan ptt den yollıyabılırmıyız parayı aceba fisfisfis
Canım garanti paramatiklerden yatırabilirsin sadece numaranla.
Kızlar ben dün sipariş vermiştim,bugün işlenmiş perfect cotton stokta yok diye göndermiyolar,faturamda düştüğü için taksittende yararlanamıyorum müşteri bekliyo çok sinirlerim bozuldu yine mail attım ama yine hiiç umursamayacaklarına eminim,iyice tadı kaçtı işlerin bitircem bu gidişle...
kızlar hepinize merhabalar.. ben de avon temsilcisiyim yaklaşık 4-5 senedir .. şunu merak ediyordum son katalogda yani kampanya 2de 62dek, tulip çanta nasıldır ?? hiç avondan çanta lamadım da nasıldır kaliteli midir memnun kalır mıyım bilmiyorumkismile yılan derisi görünümlü siyah çanta kullanan var mı acaba yerimseniben
ben de o çantadan almak istiyorum,güzele benziyor ama çoğu kez katalogdaki gibi durmuyor
kızlar hepinize merhabalar.. ben de avon temsilcisiyim yaklaşık 4-5 senedir .. şunu merak ediyordum son katalogda yani kampanya 2de 62dek, tulip çanta nasıldır ?? hiç avondan çanta lamadım da nasıldır kaliteli midir memnun kalır mıyım bilmiyorumkismile yılan derisi görünümlü siyah çanta kullanan var mı acaba yerimseniben
ben de o çantadan almak istiyorum,güzele benziyor ama çoğu kez katalogdaki gibi durmuyor
İş bankasındanda yatırılabiliyor.
bence iş bankasından bi hesap açtır otomatik ödeme talimatı ver. sen parayı topladıkça yatırırsın faturanın son günü otomatik olaark çekilir.
Hesap işletim ücreti kesilmesini istemiosan iki otomatik ödeme talimatı vermen yeterli. Biri avon olucak bir dier faturanda varsa bence ptt banka sıralarında bekleme
Beğenmezseniz iade edersiniz yerimseniben
Kızlar ben dün sipariş vermiştim,bugün işlenmiş perfect cotton stokta yok diye göndermiyolar,faturamda düştüğü için taksittende yararlanamıyorum müşteri bekliyo çok sinirlerim bozuldu yine mail attım ama yine hiiç umursamayacaklarına eminim,iyice tadı kaçtı işlerin bitircem bu gidişle...
kızlar ben tulip çanta aldım güzel ama kaliteli diil çünkü ilk çıktıgında almıştım kolu çıktı diktim fermuarı zor kapanıyo almayın bence
[/COLOR][/B]
hmm haklısınız orası da öyle ama ne bileiym iade falan meşakkatli işler gibi geliyo bana kafamçokkarıştı
anladığım kadarıyla asıl üye komşun,sen satışlarınla ona puan kadandırıyorsun o da haliyle ay hediyelerini belki gün hediyelerini kazanıyor,senin de katkınla..senin için ne yapıyor,gelen hediyelerden veriyor mu?al ister kullan ister sat diye hediye gelen ürünlerden veriyor mu 5 katalogla zor zaten bence madem az buçuk yapmaya çalışıyorsun...üye ol kendin 20 katalog getir bak o zaman nasıl satış oluyo....bu benim fikrim tabi ki ama...karar senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?