Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu katalokta kampanya olanlarda kendimiz için kaçırılmaması gereken neler sence,olmadı daha sonra satabilirmiyizki alsak stok yapsak.

en arkadaki kalemler güzel ve bayaa uygun turkuaz ve siyah belki gümüş renk düşünülebilir ama tahta kalem herkes istemeyebiliyor akıyor diye..deodorantlardan en çok tutulan( benim müşterimde yani)erkek wilderness-tomorrow-essence bayanlarda jet femme-far away-celebre.....başkaa......

.....3 lü parlatıcı paleti olabilir pembe ton olandan ama 1 tane ..1 alana 1 bedava olan balsam var mesela..evet başka yok bence baktım kataloğa bunlar herzaman herkese hitap edebilecek
ürünler...

takılarını aldınmı hiç memnunmusun :kedi:
fazlamı sordum yoksa....

hemen hemen her ay takı satılıyor ya da getirtiyorum genelde elimde kalmıyo ve görmeden almaya çekiniyorlar..çünkü çok farklı çıkabiliyor..ya takı seti olan grubdan getirtiyorum (daha uygun oluyor)ya da sadece tek kolye taşlı her küpeyle uyumlu olabilecek türden...ama takı biraz riskli ...

teşekkürler canım,29 unda yani bu cuma başlıyoruz kampanya 2 den sipariş vermeye dimi bende
ayın sonu veririm 30 unda yada 1 şubatta kataloklarım arkadaşlarda daha.baksınlar iyice pek fazla olmıycak geçenki kadar

evet cuma günü vericez bende akşam girerim herhalde,yarından itibaren ulaşıcam müş.ama niyeyse bu katalog beni hiç heyecanlandıtmadı oysa 20 katalog getirtmiştim ...kam.3 den se hiç umudum yok....10 katalog düşünüyom bakalım...iyi geceler..

kızlar yaa bu süper shock maskara var ya.fırçası turkuaz olan.o nasıl güzel mi ki?bende pek kirpik yokta:)uzun ve dolgun göstermesini istiyorum.güzelmidir ki o.kullanan varmı?bide fırçası diken dikenmi acaba.ben onları sevmiyorumda..

bende erkek cüzdanını soracağım.eşine almayı düşünen bi müşterim var da sordu nasıldır acaba dıye.fikriniz nedır kızlar.

kızlar istanbul ataköydeyim bana yakın olan avoncu bir arkadaş varmı. alışveriş yapıcamda. çevremde hiç yokk. bari yakınıkmda arkadaş varsa on dan yapıyım. yardımcı olurmusunuz

canım o çok güzelmiş bende alıcam ondan ve 5..6 kişi için sipariş vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…