Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilk siparişi zaten takım öncüsü ,b sorumlusu filan veriyor.

şikayet sitelerinde çok var böyle mağdur olanlar.

zorla ikna edip sonrada habersiz adına sipariş verilenler.

arkadaşın hemen avon,u arasın,mail atsın temsilciliğini iptal ettirmek için...

o da ondan korkuyor yapamazlar herhalde ama bilmiyorum...

Yaparlar canım bence hemen avonu arayıp sert bir dille kandırıldığını eğer habersiz sipariş girilirse iptal edilmezse mahkemeye vercem desin,valla ben okadar sinirleniyorumki bu olaylara sonunda ben bi dava açcam o olcak,anladığım kadarıyla bunlar sürekli üye yapamazsa öncülükleri mi iptal oluyor nedir? Sırf kendi çıkarları için ne hallare düşüyorlar ya yazık ve yine ne yazıkki bu avonun politikası!
Canım bence hemen bugün arasın kendi yapamıycaksa ağzı laf yapan birine aratsın geç kalmadan.

umarım mağdur olan arkadaşın sorunu en kısa zamanda çözülür böyle takım öncüleri avona yakışmıyor ve insan iyi olan takım öncülerine de tuhaf bakıyor bunları duyunca ben aldım şifremi bu ay kendim giricem siparişlerimi ilk kez.1 alana bedavalılar ve bunun gibi kampanyalı ürünlerde belki karışıcak kafam ama o zaman yardım rica edicem sizden.fondoten numuneleri krem numuneleri gibi ambalajda mı oluyor arkadaşlar yoksa tüpte falan mı?

BU arada dünkü sorum aarkadaşlr cevap yazmışlar teşekkür ederim:)

Alevesen canım fondotenler ambalajlarda oluyor hani biryerde yemek yersin de kolonyalı mendil verirler ya paket içinde o gibi kağıt ambalajda oluyor

kıslar bende takım öncüsüyüm ama hiç bi zorlama yapmıyorum tam tersi yardımcı oluyorum uyelerıme
valla ben bıle sınır oldum bızımde adımızı karalıyolar...

kıslar bende takım öncüsüyüm ama hiç bi zorlama yapmıyorum tam tersi yardımcı oluyorum uyelerıme
valla ben bıle sınır oldum bızımde adımızı karalıyolar...

Alevesen canım fondotenler ambalajlarda oluyor hani biryerde yemek yersin de kolonyalı mendil verirler ya paket içinde o gibi kağıt ambalajda oluyor

anladım canım sağol 2 tl görünce büyük sandım numuneyi ben.o zaman ruj numuneleri bildiğimiz gibi parfümleri biliyorum diğer tüm ürün numuneleri o tür ambalajlarda numune merakım varda ondan sordum :))kaydirigubbakcemile3

ararız ama aramayla üyelik iptali yapılmıyor ki....

iyi de güzelim tel. ile üyelik iptali yapılıyor mu??

http://img686.imageshack.us/img686/2048/cimg1543u.jpg

ürün çantamın resmi kızlar.arkadaşlar soruyordu.
Bendekide bundan yanlız kenarlarındaki şerit gibi olan yerler pembe.

Ben şu büyük fırça dan sattım bana şikayet gelmedi,ama ilk aldığımın sapı çıkmıştı yapıştırmıştım!...ama ben katlanabilir olandan kullanıyorum ondan çok menmunum canım.
benimde o fırçanın sapı çıktı malesef

Vermesin avon a mail atsın

Malesef ambalajda.
Ben mailimde bunuda belirttim die hatırlıyorum avona ama diğer soruların arasında bi şekilde kaynamış sorunum.

Bu numunelerin palet şeklinde olmasını istedim.Daha iyi olmaz mı kızlar? Sürekli sürekli istemektense paletten denetiriz.

Fondöten,pudra,far,allık felan büyükçe bi palette olabilir.

Sizde mail atın kızlar ya.

kızlar ben bir süre Türkiyede olamayacağım. bu ay sipariş vermesem nolur :uhm: ya da vermezsem katalog gelir mi?

ben mart kataloğunu merak etmeye başladım umarım sevgililer günü gibi olmaz çok umutluydum bu katalogtan çünkü 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla k3 katalogta güzel ürünler olabilir:)

bu arada sipariş girerken yanlış yapmamam için 1 alana 1 bedava lı ürünlerde tek ürün giricem.herhangi 1 veya 2 adet ürün hediye dediklerinde hepsini giricem doğru mu?en son kontrol edicem herşey orada net gözkükücek sanırım bir yanlışlık varsa orada anlamam lazım.zaten girmeden tutarı da çıkarırım onu da kontrol etmiş olurum tutuyormu diye

[/QUOTE]
walla bana hiç sorma ben geçen bir alana 1 bedavayı ayrı ayrı girdim akıllı gibi :) Yanlış olmuş.

Sanırım dediğin gibi

:)neyse insan hata yaparak öğreniyor ben en son tutardan anlarım bir sorun olursa bırakırım avonu arar sorarım artık.panoramdan şu simli kalemlerden alıcam daha önceki kataloglarda yoktu değil mi yeni ürün dü sanırım şu an panorama yanımda değil debilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…