- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.561
http://img686.imageshack.us/img686/2048/cimg1543u.jpg
ürün çantamın resmi kızlar.arkadaşlar soruyordu.
hayırlı geceler arkadslar avonun taraklarının kalıtesı hakkında bılgılerınıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırımm
o da ondan korkuyor yapamazlar herhalde ama bilmiyorum...
kıslar bende takım öncüsüyüm ama hiç bi zorlama yapmıyorum tam tersi yardımcı oluyorum uyelerıme
valla ben bıle sınır oldum bızımde adımızı karalıyolar...
Alevesen canım fondotenler ambalajlarda oluyor hani biryerde yemek yersin de kolonyalı mendil verirler ya paket içinde o gibi kağıt ambalajda oluyor
Yaparlar canım bence hemen avonu arayıp sert bir dille kandırıldığını eğer habersiz sipariş girilirse iptal edilmezse mahkemeye vercem desin,valla ben okadar sinirleniyorumki bu olaylara sonunda ben bi dava açcam o olcak,anladığım kadarıyla bunlar sürekli üye yapamazsa öncülükleri mi iptal oluyor nedir? Sırf kendi çıkarları için ne hallare düşüyorlar ya yazık ve yine ne yazıkki bu avonun politikası!
Canım bence hemen bugün arasın kendi yapamıycaksa ağzı laf yapan birine aratsın geç kalmadan.
ilk siparişi zaten takım öncüsü ,b sorumlusu filan veriyor.
şikayet sitelerinde çok var böyle mağdur olanlar.
zorla ikna edip sonrada habersiz adına sipariş verilenler.
arkadaşın hemen avon,u arasın,mail atsın temsilciliğini iptal ettirmek için...
Bendekide bundan yanlız kenarlarındaki şerit gibi olan yerler pembe.http://img686.imageshack.us/img686/2048/cimg1543u.jpg
ürün çantamın resmi kızlar.arkadaşlar soruyordu.
benimde o fırçanın sapı çıktı malesefBen şu büyük fırça dan sattım bana şikayet gelmedi,ama ilk aldığımın sapı çıkmıştı yapıştırmıştım!...ama ben katlanabilir olandan kullanıyorum ondan çok menmunum canım.
Vermesin avon a mail atsınaynen yaaa...'temsilci avonun kalbidir'miş laff...
diyecek söz flan da bulamıyorum artık.....az önce aradı o arkadaşım illa 75 tl lik sipariş ver bugün son gün diye o da ben yapmıycam bu işi deyince resmen azarladılar beni diyor... o da ben çağırmadım sizi siz kendiniz geldiniz deyince nasıl kızmışlar...nasıl korkmuş bi şekilde aradı anlatamam,ya benim adıma sipariş girerlerse diye korkuyor....bakalım neler olucak...
Malesef ambalajda.umarım mağdur olan arkadaşın sorunu en kısa zamanda çözülür böyle takım öncüleri avona yakışmıyor ve insan iyi olan takım öncülerine de tuhaf bakıyor bunları duyunca ben aldım şifremi bu ay kendim giricem siparişlerimi ilk kez.1 alana bedavalılar ve bunun gibi kampanyalı ürünlerde belki karışıcak kafam ama o zaman yardım rica edicem sizden.fondoten numuneleri krem numuneleri gibi ambalajda mı oluyor arkadaşlar yoksa tüpte falan mı?
BU arada dünkü sorum aarkadaşlr cevap yazmışlar teşekkür ederim:)
kızlar ben bir süre Türkiyede olamayacağım. bu ay sipariş vermesem nolur :uhm: ya da vermezsem katalog gelir mi?
walla bana hiç sorma ben geçen bir alana 1 bedavayı ayrı ayrı girdim akıllı gibi :) Yanlış olmuş.
Sanırım dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?