Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet aynen öle cnm kaydirigubbakcemile5

yeni katalogu bende merak ediyorum.sırf yeni katalogu görmek için siparişi hemen vermek istiyorum. bagımlı mı olduk neeyvahedigeldismile

ben mart kataloğunu merak etmeye başladım umarım sevgililer günü gibi olmaz çok umutluydum bu katalogtan çünkü 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla k3 katalogta güzel ürünler olabilir:)

sevgililer gününe özensiz bir katalog hazırlandıktan sonra 8 mart dünya kadınlar

gününden hiçbişey çıkmaz..........

iyi de güzelim tel. ile üyelik iptali yapılıyor mu??

canım arkadaşın arayıp derdini anlatsın.çünkü "şikayet sitelerinde"

bu gibi şikayet olaylarında "avon"un açıklaması bize bu konuda daha önce bir bilgi

gelmedi vs.birsürü saçma ,sapan savunmalar.en azından baştan önlemini alsın.

ayrıca ben bu zorla üyelik işini anlamıyorum.ben istemedikten sonra beni kimse zorla

üye edemez.birde kimlik fotokopisi gerekmiyormu imza filan.keşke vermesydi.:teselli:

diyorum ya ısrar işine sinir oluyorum.sipariş alırken bile kimseye ısrar etmem...

isteyen ürün alır,isteyen üye olur:1no2:

aradık aradık avonu bir hafta içinde tel. mesaj gelecek ve böylece üyelik iptal olmuş olur dendi....hayretler içindeyim ...ne bu yaa....

valla merak ettiğim falan yok bu sefer kam.3 den bu yüzden 10 katalog yeter:dilcikar: diyorum...

slm arkadaşlar yarın siparişimi vericem ama kafama bişey takıldı.. sayfa 55 te yüz kremi ile neml. vücut losyonu var fiyatları farklı ama BıR ALANA, HERHANGı ıKıNCıSı BEDAVA diyo.. nasıl kodluyacagımı şaşırdım .. yardım edin

canım hangilerinden alıcaksan onların kodunu yazacaksın,örneğin 2 adet yüz kremi almak istiyorsan yüz kreminden 2 adet sipariş vereceksin bir tanesi faturalandırılmayacak ya da yüz kremi ve losyon almak istiyorsan ikisinden de birer tane sipariş vereceksin bir tanesi faturalandırılmayacak,yani normalde nasıl sipariş veriyorsan öyle sipariş vereceksin sistem promosyonlu ürünleri tanıyor zaten otamatik gerçekleşiyor. Bilmem anlatabildim mi?

saol canım anladım ne dediğini ama ikisinin fiyatları farklı o şaşırttı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…