Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet canım alabilirsin.

evet 1 adet kalalog yazan haneye adet olarak kaç tane istiyorsan o kadar yazabilirsin ..

düşük olanın fiyatı dikkate alınıyor diğeri de ucuz olan fiyattan geliyor...

muhtemelen düşük fiyatlı olanı ücretsiz gönderirler.

teşekkürler canlarım benim .. sizde olmasanız varya nolur benim halim..

iyi akşamlar herkeze sositososito

Yok canım hiç belli olmuyo ben bu ay hepsinin kodlarını girdim mesala,ben bile yıllardır girerim bugün siparişlerim geldi paketlerden birinde rimeli girmeyi unutmuşum normal fiyattan geldi sen genede dikkat et burdan yazarız zaten sipariş verince.

kızlar satış temsilcisi olmak için ilk üyelik ücreti ne kadar?

ve bir arkadaşımdan kota olduğunu duydum..

üyelik yapıp satış yapamadığımızda kaybımız oluyor mu

canım üye olurken 7 buçuk lira veriyorsun sadece.o bir sonraki faturana yansıyor.Ve sipariş verdiğinde en az temsilci fiyatıyla 75 liralık sipariş vermen gerekiyo.Çünkü 75 liradan az olursa 7 buçuk lira kargo parası ödüyorsun.Birde 3 ay üst üste sipariş vermezsen üyeliğin iptal oluyo..Yani bir ay sipariş verip diğer ay vermeyebiliyorsun.bişey olmuyo o zaman.

ilk üyelik ücreti 7,50 tl, kota olayı ise temsilci fiyatı ile 75 liranın altındaki siparişlerde kargo ücreti ödeniyor, 75 liranın üzerine kargo bedava,üye olup satış yapmamanın da belli bir süresi var,yanlış hatılamıyorsam 3 ay sipariş girilmezse üyeliğin beklemeye alınıyor,2. 3 aylık dönemde de aktif olmazsan sözleşme tek taraflı fesh ediliyor diye biliyorum.

Kızlar bugün son siparşlerim geldi,
indirim katoloğundan o turuncu makyaj çantası çok küçükmüş yaa daha büyük gözüküyodu ama güzel,
fırsat köşesinden aldığım color trend parlatıcılar yarısı boş azıcık ya değmez bence,
fincan takımı çok basit bence
çaycı yeni geldi güzel ama inşallah iydir,
planet spa saç maskesi arkadaşım istedi beklediğimden büyük çıktı
panoramadan çift taraflı kalemden istemiştim güzel
Valla bu ay bende 10 katolog istemeyi düşünüyorum,hiç umudum yok.

mesela 75 tl lik sipariş alamadım

o ay sadece kendime birkaç ürün aldım..

tek sorunum kargo ücretini ödeyecek olmam yanlış anlamdım inşAllah..

aradaşlar günaydın bişey daha merak ettim de şimdi panoramadaki örnek ürünlerden alıyoruz ya diyelim 6.50 tl katalogta fiyatı farklı mı olacak daha doğrusu bizim temsilci fiyatımız ürün katalogta iken demi 6.50 tl olacak.eğer aynı olacaksa oradan istediklerimi mart kataloğunda veririm diye düşündüm

günaydın canım bende tam olarak bilmiorum ama farklı olur bence..

ya bugün sipariş vericektim ama hala k1 katalogono gösteriyo sinir oldum yaa.. alsanaalsanasmile

evet canım k1 kataloğu gözüküyor bugünden sonra demekki siparişler başlar.

yukarıda yazdığım konuyu bilen arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim:)

saat 4 den sonra gırebılırsınız kızlar k2 siparıslerını ozaman bıtıyor cunku k1

teşekkürler canım aydınlattın bizi daha öncede yazmıştım aşağıad sorduğum konu hakkında bilgin var mı acaba?

aradaşlar günaydın bişey daha merak ettim de şimdi panoramadaki örnek ürünlerden alıyoruz ya diyelim 6.50 tl katalogta fiyatı farklı mı olacak daha doğrusu bizim temsilci fiyatımız ürün katalogta iken demi 6.50 tl olacak.eğer aynı olacaksa oradan istediklerimi mart kataloğunda veririm diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…