- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.621
günaydın canım bende tam olarak bilmiorum ama farklı olur bence..
ya bugün sipariş vericektim ama hala k1 katalogono gösteriyo sinir oldum yaa.. alsanaalsanasmile
aradaşlar günaydın bişey daha merak ettim de şimdi panoramadaki örnek ürünlerden alıyoruz ya diyelim 6.50 tl katalogta fiyatı farklı mı olacak daha doğrusu bizim temsilci fiyatımız ürün katalogta iken demi 6.50 tl olacak.eğer aynı olacaksa oradan istediklerimi mart kataloğunda veririm diye düşündüm
saat 4 den sonra gırebılırsınız kızlar k2 siparıslerını ozaman bıtıyor cunku k1
kızlarrr saat 4 de güncellenecek site bekleyin,ama 5den önce zor girilir yoğunluktan...
panaroma haber kitapçığı yani bi sonraki katolog dan örnek ürnleri gösteriyor ...istenirse 1 adet sipariş verilebilir yada bi sonraki katalog beklenir ama fiyatlar panaroma sadece temsilciye özel olduğu için geliş fiyatları yazılmıştır...
perceıve bayan parfümü 31.70 tl
perceıve erkek 67.00 tl canım(katalog fiyatları) canım[/Qcok tesekkurler cnm ocakta sıparısım yktu o yuzden katolog gecmedı elıme eger daha pahalıysa ocak katologundan sıparıs edeyım dıcektım ama daha ındırımlı k2.ondan ederım ınternete dussun de bı katolog tşskrler:)
perceıve bayan parfümü 31.70 tl
perceıve erkek 67.00 tl canım(katalog fiyatları) canım[/Qcok tesekkurler cnm ocakta sıparısım yktu o yuzden katolog gecmedı elıme eger daha pahalıysa ocak katologundan sıparıs edeyım dıcektım ama daha ındırımlı k2.ondan ederım ınternete dussun de bı katolog tşskrler:)
rica ederim canım bende perceıve çok beğendim.ama tomorrow da hoşuma gitti kararsızım hala bakalım yarın siparişleri toparlayayım bakalım o zaman karar vericem birine
rica ederim canım bende perceıve çok beğendim.ama tomorrow da hoşuma gitti kararsızım hala bakalım yarın siparişleri toparlayayım bakalım o zaman karar vericem birine
alavesen numunesi varsa birde bond girl e bak ama tenine sürüp dene tavsiye ederm harika...
alavesen numunesi varsa birde bond girl e bak ama tenine sürüp dene tavsiye ederm harika...
bende merak ediyorum o parfümü numunesi varmış bu ay isteyeyim merak ettim şimdi iyice bu ay da indirimdeydi ayda bir kere sipariş toplayabiliyorum ben neyse yine indirime girer önce numune alayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?