Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

panaroma haber kitapçığı yani bi sonraki katolog dan örnek ürnleri gösteriyor ...istenirse 1 adet sipariş verilebilir yada bi sonraki katalog beklenir ama fiyatlar panaroma sadece temsilciye özel olduğu için geliş fiyatları yazılmıştır...

teşekkürler ben acabadedim panoramada bir sonraki ayın fyatından daha mı düşüktür temsilci için de osla dedima am diğer ay da bizim için aynı ise bu ay sıkmam gerek yok diğer ay alırım hem katalog kötü ise 75 kendim doldururum bari

Selam kızlar,yeni temsilci olan arkadaşlara bir uyarıda bulunayım,promosyonlu ürünleri alıp daha sonra satmayı düşünüyorsanız eğer alırken bütçenize dikkat ederek ve satabileceğiniz ürünleri alın,elinizde kalmasın yani. ınternet Avon ile icralık duruma gelip elindekileri yok pahasına satmaya çalışan temsilcilerle dolu.

ben hiç cesaret edemiyorum zaten kendi ihtiyaçlarımı alıyorum.bir de satışlarımın siparişini veriyorum bu 2.siparişim olacak zaten ama uyrın için teşekkürler

kızlar k2 katoloğu elınde olanlar perceıve erkek parfumu ve bayan parfumu fıyatlarında ındırım var mı yoksa k1dekıyle aynı fıyatmı

ayy çok merak edıyorumm mart kayologunu.hemende gırmek ıstıyorum sıparişimi yaa bekleyemıyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…