Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar avonun katalogunda anew kirpik besleyici maskara ve serum var fiyatı 12.50 sizce nasıl kullanan var mı daha önce gerçekten söylediği gibi kirpikleri dolgun mu gösteriyo
Tek sürüşte tabikide dolgunlaştırmaz...sürekli kullanımla kirpikleri dolgunlaştırıyor...Anew ürünleri sonuç getiren ürünler o yüzden rahatlıkla tavsiye ediyorum müşterilerime...

merhabalar, bende temsilciliğe yeni başladım size bi sorum olacak
hani bankadaki hesaptan otomatik ödeme talimatı verildiğinde 150tl ve üstü 1 ay vadeyle ödeniyor ya benmde bu ayki siparişim 150tl üstü anck banka hesabıma henüz otomatik ödeme talimatı vermedim ve faturanın son ödeme günü 1 subat, o gün gidip talimat versem faturamın vadesi uzarmı bayanlar???

arkadaşlar dün verdim siparişi ama şimdi gözükmüyo =( cari hesap özetindede internetten verilern siperişlerdede yok gözükmüyo=((

Son düzenleme:
arkadaşlar dün verdim siparişi ama şimdi gözükmüyo =( cari hesap özetindede internetten verilern siperişlerdede yok gözükmüyo=((

cnm bnm internetten verilen şiparişler kısmında üste tarih var oraya sipariş verdiğin tarihi gir görüntüle de çıkıcak verdiğin sipariş cari hesap özetindede pazartesi veya salı gözükür yerimseniben

aynen ya bende çok merak ediyorum.çok hoşuma gidiyo ugraşmak.kazancımız az olsadabayanssulusmile
evet alışkanlık oluyor nedense bende bu kampanya pek veremedim fazla sipariş çok az bikaç bişeyde kendime aldım okadar,işte elimde kalan ürünleri satmaya çalışıyorum,inşallah yeni kampanya da şansımız iyi olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

ya bu arada fazla giremiyorum topiğe,dediğim gibi büyük oğlumun bilgisayarla işi oluyor,onunki bi gelseydi servisten.Boş buldukça oturuyorum artık..Herkese iyi pazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…