- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.661
ben p.tesi gelir sanıyodum =((
Benim siparişlerim hep ertesi günü elimde oluyor ( cumartesi günü de teslimat yapıyor kargo) ,sizinkiler neden o kadar geç geliyor?
Tek sürüşte tabikide dolgunlaştırmaz...sürekli kullanımla kirpikleri dolgunlaştırıyor...Anew ürünleri sonuç getiren ürünler o yüzden rahatlıkla tavsiye ediyorum müşterilerime...arkadaşlar avonun katalogunda anew kirpik besleyici maskara ve serum var fiyatı 12.50 sizce nasıl kullanan var mı daha önce gerçekten söylediği gibi kirpikleri dolgun mu gösteriyo
istanbulda olduğun için olabilir....
evet canım uzarr
arkadaşlar dün verdim siparişi ama şimdi gözükmüyo =( cari hesap özetindede internetten verilern siperişlerdede yok gözükmüyo=((
cnm bnm internetten verilen şiparişler kısmında üste tarih var oraya sipariş verdiğin tarihi gir görüntüle de çıkıcak verdiğin sipariş cari hesap özetindede pazartesi veya salı gözükür yerimseniben
cnm bnm internetten verilen şiparişler kısmında üste tarih var oraya sipariş verdiğin tarihi gir görüntüle de çıkıcak verdiğin sipariş cari hesap özetindede pazartesi veya salı gözükür yerimseniben
Merak etmeye başladım iyice gelsin artık siparişler...
evet alışkanlık oluyor nedense bende bu kampanya pek veremedim fazla sipariş çok az bikaç bişeyde kendime aldım okadar,işte elimde kalan ürünleri satmaya çalışıyorum,inşallah yeni kampanya da şansımız iyi olsun arkadaşlarkaydirigubbakcemile5aynen ya bende çok merak ediyorum.çok hoşuma gidiyo ugraşmak.kazancımız az olsadabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?