Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar gece okuycam artık oğlum oturacak şimdi bilgisayarın başına onunkisi servise gitti de,gece gelirim inşallah

NZL.ERL hayırlısı olsun

özlem71 sende ver bakalım hayırlısı olsun.yeni kataloglar gelince yazarsınız haftaya.bende haftasonu girerim siparişlerimi evde netim yok ama kaynanama gidersem onlarda var ordan girerim.merak ettim katalogları bağımlılık oldu :)99

verdim bende çok şükür,inşallah stok sorunu yoktur ...sıra geldi kam 3 e hayırlısıyla onuda hallederiz :dance:inşallah..hadi bakalım

bende şimdi verdim siparişlerimi. sırf yeni katalogu görmek için çok merak ediyorum napim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim siparişlerim hep ertesi günü elimde oluyor ( cumartesi günü de teslimat yapıyor kargo) ,sizinkiler neden o kadar geç geliyor?

benim valla belli olmuyo bazen beni şaşırtıyorlar erken getiriyolar. bazende acayip geç geliyo. ama bu süreler 5 günü geçmiyor. benimde kargom bazen perşembe verdigimde cumartesi geliyor.aklinialirimsmile

arkadaşlar avonun katalogunda anew kirpik besleyici maskara ve serum var fiyatı 12.50 sizce nasıl kullanan var mı daha önce gerçekten söylediği gibi kirpikleri dolgun mu gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…