- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.801
indirim buroşünde çanta var ama gördügümüz bilindik çantalar rosie-lee seyahat çantası. ellen çanta. siyah omuz çantası bide kay çanta adları.google ye yazınca hepsinin resmi gösterilir. benim tel. şarzı bitmiş. dolması uzun sürdügü için fotograf çekemiyorum
Kızlar galİba herkes sİparİŞİnİ vermİŞ ben harİÇ:))
bende vermedim cnm yanlız deilsin ödencek faturam var o yüzden giremedim sipariş :gitme:Kızlar galİba herkes sİparİŞİnİ vermİŞ ben harİÇ:))
kızlar benimkide geldi bakıyorum fena değil anew ultımate ürünleri yarı yarıya ,yeni yeni takılar,çantalar var celebreyi anladınızmı ne kadar sh 63deki fiatı göremedimde.
ha evet anladım orta sayfa ek bir sayfa ya ondan tamam sağol canım kaydirigubbakcemile3Canım Celebrenin fiyatını sayfa 62 ye yazmışlar... şu solitions serisinin ilk başladığı sayfadan önceye bende zor buldum guclubacismile
Bakalım ben napıcam bu aralar satış tamtakır tek tük okul açıldığında velilere falan gösteriyorum,oralardada satıyolar,bazen kendimi tuhaf hissediyorum zorla bişey verir gibi artık olursa olur diyorum bazende,kar mı,zararmı yapıyorum anlamıyorum sanki alıp faturaya veriyorum ve hiçbişey kalmıyor gibi geliyor bilmiyorumkismile
bakalım canım inşallah satış olur,geçen pek olmamıştı,o kalpli ruj paleti küçücükmüş bu arada kaydirigubbakcemile3
Nazar değmesin kızlar ben bugün siftahı yaptım çok iyi bir şekilde
Annemin arkadaşları vardı 100 tllk satış yaptım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?