Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

zaten farklı birşeyler çıkarsalar şaşarım.çantalar,hep aynı,takılar hep aynı:1no2:

yardımcı olurmusunuz bu yeni çıkan anew fondaten iyimi sizce alan varmı kapatıyomu yüzdeki lekeleri teşekkürler

Kızlar galİba herkes sİparİŞİnİ vermİŞ ben harİÇ:))

bende daha vermedim canım üzülme:teselli:

limit tamamlamak için artık kendime birşeyler almıyorum.hevesimde kalmadı artık.

hiç heyecan yok kataloglarda.:dilcikar:

bende vermezdim erkenden kızlar ama öbür haftada faturam var ozamana kalmadan yeni katalok gelsin dedim azdı zaten siparişim..

kızlar benimkide geldi bakıyorum fena değil anew ultımate ürünleri yarı yarıya ,yeni yeni takılar,çantalar var celebreyi anladınızmı ne kadar sh 63deki fiatı göremedimde.

Canım Celebrenin fiyatını sayfa 62 ye yazmışlar... şu solitions serisinin ilk başladığı sayfadan önceye bende zor buldum guclubacismile

Bu arada bir arkadaş sormuştu anew göz çevresi sistemini benim gözlerimi yakmadı ,serum sadece gözaltına kremden sonra sürülüyor sadece sabahları.

Bakalım ben napıcam bu aralar satış tamtakır tek tük okul açıldığında velilere falan gösteriyorum,oralardada satıyolar,bazen kendimi tuhaf hissediyorum zorla bişey verir gibi artık olursa olur diyorum bazende,kar mı,zararmı yapıyorum anlamıyorum sanki alıp faturaya veriyorum ve hiçbişey kalmıyor gibi geliyor bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar
yeni kataloglar gelmiş sevindim bilgiler için teşekkürler.

benim kolimde şubeye gelmiş.Yarın inşallah gelir eve.bu kez farklı bi adrese istedim.ınşallah bi sorun olmaz.

Herkese bol şatışlar şimdiden.

Katalog güzele benziyor.Eleştiri mailleri işe yaramış galiba.
ben de bu ay 2 katalog istedim.sinir oldum Avona die.neyse idare ederim artık bir de bende olur 3 tane yettirrim.

bakalım canım inşallah satış olur,geçen pek olmamıştı,o kalpli ruj paleti küçücükmüş bu arada kaydirigubbakcemile3

pırıltılı vücut losyonu çok güzelmiş,pembe olan geçen panoramadaki el kremide aynen çok güzel.Avon care.bu katalokta var zaten.

Nazar değmesin kızlar ben bugün siftahı yaptım çok iyi bir şekilde
Annemin arkadaşları vardı 100 tllk satış yaptım :1rolleyes:

evet öle oluyo genelde ürün aldığımız için zararmı yapıyoruz karmı pek anlamıyoruz bişi almayınca kar yaptığını anlıyo insan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…