Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bende yeni temsilci oldum pek bişeyde bilmiyorum
bir ayda değişik zamanlarda istediğimiz kadar sipariş verebilirmiyiz??

Evet canım kampanya süresince istediğin kadar sipariş verebilirsin...
Kargo ücretini ödememek için 75 tllik saipariş girmelsin... 75 tlnin altındaki siparişlerde kargo parasını avon ödemiyor senin faturana işleniyor...

k3 kataloğundan 2 tane 30ml. lik far away almayı düşünüyorum kokusu çok hoşuma gidiyo kalıcımı adp mi kalıcı edt mi ??

k3 kataloğundan 2 tane 30ml. lik far away almayı düşünüyorum kokusu çok hoşuma gidiyo kalıcımı adp mi kalıcı edt mi ??

Canım Far Away çok kalıcı bir parfüm...
EDP mi EDT mi kalıcı sorusuna gelirsek ....
İkiside çok kalıcı...fakat nasıl kullanılacağını bilmek lazım
EDP tene uyumlu yani tene sıkılınca kalıcı oluyor...
EDT ise kıyafete uyumlu yani giysine sıkman lazım ozaman kalıcı olur... opuyorumnanaktan

onu yaptım ilk 75 lira verdim şimdi 2.deyim 130 lira sanırım bundan sonra öyle demişti arkdaşım

hmm çok teşekkür ederim alayım ozamn 30 +30 almayı düşünüyorum daha karlı gibi 50 ml likte indirimde umarım bihile yapmamışlardr aynı parfümdr (hileden kastm kalıcılık kousunda xD) bayanssulusmile bayanssulusmile

günaydın arkadaşlar..

bugün ürünler geldi şükür ama bi sorun var =( koliyi bi açtım içindeki saç spreyi dökülmüş koli içindekiler yapış yapış ve saç spreyinin her tarafını bantlamışlar dibinde kalmış sadece =( ben napabilirim iade mi yapim başka bişey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…