Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

12 tane kozmetik ürün alana gece canta siyah fena degil ilk 12 sy da mı ne cesitli ürünler var onlardan satma sarttı var (rujlar pudra rimel fondeten fln)

300 cem in bi tavası
500 e cem in bir ızgara tavası

ürün güzel ama limit yuksek bence.. arakdasımdan gordum kusurleri oalbilir limitlerin ama yaklasık bu aalıktaydı

yenicıkan parfum ve dus jeli kokusuna bittim

evet limitler yüksekmiş baya ama pek beğenmedim hediyeleri gerçi görmedim resimlerini ama daha çok satmaya teşvik edici hediyeler gelmiyor artık bence

canım kargoyu arasaydın ilk önce onlar mı bantlamışlar

Arkadaşlar k2 deki katalog için hediye için yani en az ne kadar sipariş gerekiyor hediye vermek için kardeşim yeni temsilcide pek bilgisi yok merak etti

merhaba kızlar biraz daha iyi sanki bu kam 3 di mi??bende umutsuzdum 10 katalog yeter demiştim yetsin artık ....

inşallah beğeneni çok olur da satış olur....

ben pek beğenmedim wok tava ve ızgara tavayı wok tavaya ihtiyacım yok,ızgara tavam da var aynı...yazın verdikleri cem teflonların hepsini kazanmıştım ben iyiydiler sonuçta bilinen marka ama bu işte uzman bi arkadaş hafif tavalar demişti malzemeden çalmışlardır..neyse satış olursa gelir tavalar kullanırız ya da hediye götürürüz...

celebrenin fiyatı sayfa 62 de bu arada 30.90 tl...

görüşmek üzere...kolay gelsin kızlarrrr....

3. ayım benim geçen ayda maskara gelmişti bu ayda demekki limiti geçersem yüz kremi gelicek. teşekkür ederim tul :)

berrak görünüm veren krem nası kızlar Düzelme oluo mu cilt renginde bi de dolgunlaştırıcı dudak stiği var anew Limit yetmio ona göre sipariş vericem işe yarıolar mı kullananlar ???

berrak görünüm veren krem nası kızlar Düzelme oluo mu cilt renginde bi de dolgunlaştırıcı dudak stiği var anew Limit yetmio ona göre sipariş vericem işe yarıolar mı kullananlar ???

solutions berrak görünüm veren kremden bahsediyosan halam kullanıyo ve çok memnun cild tonu gittikçe düzelio göz altı morlukları fln gerçekten işe yarıyo halamda gözlemlediğim kadarıyla yerimseniben

celebrenin fiyatı sayfa 62 de bu arada 30.90 tl...

görüşmek üzere...kolay gelsin kızlarrrr....

canım ben celebreyi çok beğenirim uzun süredir de almak istiordum, indirime girmesini dört gözle bekliyordum sen 30.90 deyince çok sevindim ama avonun internet sayfasındaki online katologun 62.sayfasında çantalar var..... sanırım ben şubat katologuna bakıyorum.. :bbo: beni bu konuda aydınlatabilir misinn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…