- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.961
hangileri canım,anew mi yoksa solutions ürünlerimiYa ben yeni almıştım naturals bademli bayılıyorum çok güzel ama kepek yaptı yaa birde çabuk yağlanıyo sanki szde nasıl?
Lipozomlu krem aldım pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem.
bende sizlere cilt bakım ürünlerini sormuştum kızlar en beğendiklerinizi,ona göre alcam.
bende bayılıyorum bu üçüne kaydirigubbakcemile5bende beyendigim parfümleri yazım bari
black suede touch
soft musk
perceive
Ya ben yeni almıştım naturals bademli bayılıyorum çok güzel ama kepek yaptı yaa birde çabuk yağlanıyo sanki szde nasıl?
bende sizlere cilt bakım ürünlerini sormuştum kızlar en beğendiklerinizi,ona göre alcam.
Ya ben yeni almıştım naturals bademli bayılıyorum çok güzel ama kepek yaptı yaa birde çabuk yağlanıyo sanki szde nasıl?
kızlarar K3 eline geçenlere sorularım olacak;
1)Advance yeşil serisinden kırık saç uçları için onarıcı ve besleyici serum,
2)senses duş jelleri,
3)koltuk altı rollonları,
4)perfect wear likit eyeliner,
5)Advance serisinin veya naturals in şampuanları
indirimde mi???
merhaba
ben 2 aylık temsilciyim ve birkaç sorum olacak
1. ocak ayından verdiğim sipaişlerde eksiklik vardı ve şubatta geleceği yazıyordu ancak bu ay kimisi geldi kimisi gelmedi. aciliyetini iletsem hemen gönderilir mi??
2.bu mart ayındaki indirimli kataloğu ayın şubat 27sinde girmeye başlıyoruz değil mi?? o zaman gelme olasılığı daha üksel olur sanarım????
3.
Tşk:1hug:
Canım gelmeyen ürünlerin tamamen stokta bitmiş olabilir ama sen yinede ara ...
Mart katalogunu bu ayın 26 sında saat 17.00 de girebilirsin canım..evet hemen o gün girersen stok sorunu yaşama riskin daha az
Pembe kapaklısı satıştan kalktı canım o yüzden yok
ara avonu pzt. ye ve şikayetçi olduğunu müşterinin sorun çıkardığı müşteri kaybettiğini eğer hemen gelmicekse ürünü iptal ettireceğini söyle ben öyle yapmıştım özel durumdan dolayı diye bildiririz tek parça bir ürün olduğu için hemen yollayalım tamamdediler kargoya veriyoruz dediler ve geldimerhaba
ben 2 aylık temsilciyim ve birkaç sorum olacak
1. ocak ayından verdiğim sipaişlerde eksiklik vardı ve şubatta geleceği yazıyordu ancak bu ay kimisi geldi kimisi gelmedi. aciliyetini iletsem hemen gönderilir mi??
2.bu mart ayındaki indirimli kataloğu ayın şubat 27sinde girmeye başlıyoruz değil mi?? o zaman gelme olasılığı daha üksel olur sanarım????
3. PUR BLANCA NIN NEDEN PEMBE LAPAKLISI YOOOOOOOOOOK benneyaptımki
Tşk:1hug:
arkadaşlar kam.2 den tulip çanta isteyen bilgi veririmisiniz biraz
Kızlar bence bizi çileden çıkaran insanları hemen temsilci yapalım görsünler bakalım nasılmış:roflol:
Bu arada parfümleri yazan arkadaşlara teşekür ederim herkesten bekliyorum şimdide en beğendiğimiz faydasını gördüğümüz cilt bakım ürünlerini yazalımmı önce ben yazayım çok cilt ürünü kullanmam ama artık ihtiyaç hissediyorum göz altımda çizgiler belirdi cildimde çok kuru,lipozomlu krem kullandım kötü değil ama ben daha etkili bişey stiyorum
ama favorlerim;
gliserinli el kremi,
ss.bronzlaştırıcı vücut losyonu
dudak balmı
parfüm yazmayanlar hepsini beraber yazabilir bizde fikir ednirz teşekürler...
evettt işte en beğendiğim cilt bakım ürünleri;
*kuru ciltler için pirinç yağlı el kremi(süper bişey normalde yağlı kremler yapış yapış ve yağlı olur ama bu süper)-(en çok sattığım el kremi)
*skin so soft un ultra nemlendiricivücud kremi(%149 oranda nemlendirme ve mis gibi bir koku)
*yazın olan güneş ürünleri çok etkiliydi( hele o güneş sonrası olan turkuaz kapaklı ferahlatıcı losyonu en ufak bi yanma hissi duymuyorsun)
*dudak balmı da güzel evet(hem geçen aylarda gelişi 1.87 tl ydi)
*liiv botanical çok iyi bi seriydi ama artık yok
*anew serisini yaşına ve cildine uygun seçersen gerçekten kalite ve bu kaliteye göre çok ucuz
*ballı naturals bi yüz kremi çıktı 3 kam önceydi sanırım çok güzel yumuşacık yapıyo
*erkek cilt bakım ürünlerin de çok güzel..
şimdilik bu kadar aklıma gelen kızlar :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?