Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ya ben yeni almıştım naturals bademli bayılıyorum çok güzel ama kepek yaptı yaa birde çabuk yağlanıyo sanki szde nasıl?
Lipozomlu krem aldım pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem.
bende sizlere cilt bakım ürünlerini sormuştum kızlar en beğendiklerinizi,ona göre alcam.

Bende süper full maskara ve hata düzeltici olan var fene değil ama işte bu süper dediğim olmadı şimdi 3 aşamalı ve shock u merak ediyorum ha bide perfect wear olabilir o hassas gözler içinmiş benimde kaşıntı falan yapar rimeller.

hangileri canım,anew mi yoksa solutions ürünlerimi

kuru ciltse maximum moisture serisi, karmaysa complete balance serisi,normalse total radiance uygun olur solutions serilerinden

canım ben solution serisinin yağlı ciltler için olan yeşil serisini kullandım ve çoook memnun kaldım. ben cildimi düzenli sabah akşam temizleyen biriyim. yağlı ve parlayan bir cildim var. temizleyicisini toniğini ve kremini kullandığım zaman hiç parlamıyor ve yağlanmıyordu cildim.
ama şimdi dermatoloğa gittim sivilce problemi yaşıyorum hormonlarımdan ötürü, o sabah akşam merhem veya başka bir şey yazarsa diye bu ay almadım bitmişti halbuki ama evde bulunsun yüz kremi diye annemede lazımdı şimdilik solution ın lipozomlu kremini aldık bakalım... sonuçları paylaşıcam yerimseniben

kızlarar K3 eline geçenlere sorularım olacak;

1)Advance yeşil serisinden kırık saç uçları için onarıcı ve besleyici serum,
2)senses duş jelleri,
3)koltuk altı rollonları,
4)perfect wear likit eyeliner,
5)Advance serisinin veya naturals in şampuanları
indirimde mi???

Son düzenleme:

Ben siyah noktalar için olan toniğimden çok memnunum opuyorumnanaktan

eyeliner hariç gerisi indirimde canım

Serum_7 tl
Duş jeli_6 tl
Roll on_ 2 tanesi 6.7 tl
Naturals şampuanlar_1 alana 1 bedava yani 2 tanesi 10 tl

merhaba

ben 2 aylık temsilciyim ve birkaç sorum olacak

1. ocak ayından verdiğim sipaişlerde eksiklik vardı ve şubatta geleceği yazıyordu ancak bu ay kimisi geldi kimisi gelmedi. aciliyetini iletsem hemen gönderilir mi??

2.bu mart ayındaki indirimli kataloğu ayın şubat 27sinde girmeye başlıyoruz değil mi?? o zaman gelme olasılığı daha üksel olur sanarım????

3. PUR BLANCA NIN NEDEN PEMBE LAPAKLISI YOOOOOOOOOOK benneyaptımki

Tşk:1hug:

Son düzenleme:

Canım gelmeyen ürünlerin tamamen stokta bitmiş olabilir ama sen yinede ara ...
Mart katalogunu bu ayın 26 sında saat 17.00 de girebilirsin canım..evet hemen o gün girersen stok sorunu yaşama riskin daha az
Pembe kapaklısı satıştan kalktı canım o yüzden yok

ara avonu pzt. ye ve şikayetçi olduğunu müşterinin sorun çıkardığı müşteri kaybettiğini eğer hemen gelmicekse ürünü iptal ettireceğini söyle ben öyle yapmıştım özel durumdan dolayı diye bildiririz tek parça bir ürün olduğu için hemen yollayalım tamamdediler kargoya veriyoruz dediler ve geldi
evet ind. katalogu olduğu kam. hemen ilk saatlerde girersen siparişini o zaman tükenmeden geliyor..
ve pur blanca blush yani pembe kapaklı olan parfüm üretimde değil ama yazın temsilci hediyesi yapmışlar göndermişlerdi

bende kullanıyorum bademli yi ama şimdilik bi şikayetim yok yağlanmada yok çünkü normalde kuru saçım hatta kremini kullanıyorum ama asla saç dibine yaklaştırmıyorum haftada 10 günde birde balsamı kullanıyorum (her yıkama da değil)
cilt bakım ürünler derken düşündüğün seri hangisi (bence anew olsun)yaşına göre cilt tipine göre bakarız.....

arkadaşlar kam.2 den tulip çanta isteyen bilgi veririmisiniz biraz

ben almıştım 3 ay önce falan güzelliğine güzel ve şık kullanışlı ve geniş ama1 aylık kullanımda ağzının kenarındaki astar yırtıldı haaa bu arada 4-5 tanede sattım ama allahtan onların ki sağlam çıktı...

evettt işte en beğendiğim cilt bakım ürünleri;
*kuru ciltler için pirinç yağlı el kremi(süper bişey normalde yağlı kremler yapış yapış ve yağlı olur ama bu süper)-(en çok sattığım el kremi)
*skin so soft un ultra nemlendiricivücud kremi(%149 oranda nemlendirme ve mis gibi bir koku)
*yazın olan güneş ürünleri çok etkiliydi( hele o güneş sonrası olan turkuaz kapaklı ferahlatıcı losyonu en ufak bi yanma hissi duymuyorsun)
*dudak balmı da güzel evet(hem geçen aylarda gelişi 1.87 tl ydi)
*liiv botanical çok iyi bi seriydi ama artık yok
*anew serisini yaşına ve cildine uygun seçersen gerçekten kalite ve bu kaliteye göre çok ucuz
*ballı naturals bi yüz kremi çıktı 3 kam önceydi sanırım çok güzel yumuşacık yapıyo
*erkek cilt bakım ürünlerin de çok güzel..
şimdilik bu kadar aklıma gelen kızlar :1hug:

kızlar bnm faturamda ücretsiz olarak gönderilen 4364-4 0981-6 kodlu ürünler var yanlarında bişey yazmıyo fiyatları 12.00tl diğerinin 42.99 yazıyo hediye fln galiba sizdede varmıydı bu kodları girdim alışveriş olan yere bu kodlu ürün bulunmamaktadır diyo yeni temsilci değilim 6-7 ci kampanyam bu fatura tutarım 152.12 tl hediye fln kazanmış olamam panaromadan bunlar ne acaba?? tahmini olan varmı? pazartesi gelcek kargom sanırım cari hesap özetinde gözüküyo teslimat bilgisinde gözükmüyo siparişim

evet canım o naturals ballı,bademli yüz kremi gerçekten güzeldi.

erkek kardeşimin cildi kuru ona almıştım.çok memnun kaldı.sonrada kalktı maalesf

ben bitmeden bi kutu daha almıştım ama artık yok.bu arada bazı ürünler neden kalkıyor?

mesala bu bahsettiğimiz krem cildi kuru olanlar için gayet güzeldi.fiyatıda uygundu...

canlarım kampanya 2 deki cocuk şampuanları varya kids serisi onlar nasıl bu ay indirimde ben kızıma alıcam şampuan sprey falan sattığınız bi ürünmü memnun kalıyorlarmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…