- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.161
iii geceler herkezee k3 teki kremsi farı kullanan var mı ? şakkıdı
ii akşmlar arkadaşlar bende üye olmak istiyorum ihtiyaçlarımı kendim almak içinn
oraya buraya sipariş vermek zor oluyorr
sitesine girdim okudum birazz
ürün siparişini kime vercem temsilci olduğumda?
ve ücreti nasıl yatırcam?
kaç ay sipariş vermezsem iptal oluyor
ve ne kadarlık şart kargo ücreti ödememek için?
şimdilik aklıma bunlar geldii
sizlerinde ek olarak yazcakları varsaa
şimdiden tşkr ediyorum
birde netten olmak istiyorum üyee olur değil mi?
Canım sana söylüyorum kaç gündür, takım öncünle yüzyüze görüşmek için ısrar et o ne ya öyle oh ne güzel iş afedersinde bi tarafını bile kaldırmadan seni üye yapıyo. olmaz öyle şey. adam gibi yüzyüze görüşüceksin. zaten hata edip nüfus cüzdanını faks falan çekmişsin. ilk siparişlerinide o giricek yani nasıl güvenebiliyosun yüz yüze görüşmeden.
görüşüp böyle böyle herkes kağıt imzalamış biz neden yapmadık öyle bişey diceksin. başka bi çaresi yok yani bunun.
şimdi sordum kmlik yeterli dedi alla alla:S:S:S
evet kullandım
grisini almıştım
tek kelimeyle harika şimdi ise bi kaç rengini daha almayı düşünüyorum tekrar indirime girmişken
boşver cnm ya üye oldunmu sipariş verebiliyomusun ona bak sen :hulya:
evet kullandım
grisini almıştım
tek kelimeyle harika şimdi ise bi kaç rengini daha almayı düşünüyorum tekrar indirime girmişken
kızlar hangi kremsi far
bnada geldi o msj gerçekten acaba kaçta gelcek çatlicam :)kızlar kargodan mesaj geldi bugun 1 saat önce falan bugu gelcek paketim sizce ne zaman gelir :)) ya gelsin artıkk
sanadamı bugun geldi :)) ya kargoyu arayıp öğrenszekmi ne zaman getirceklermiş :)))
Kızlar İnternettende takİpedebİlİrsİnİz nezaman gelİceĞİnİ
nasıl yapıcam onu canım avondan diyosan bu ilk ayımm temsilci numaraları falan gelmedi benimm dahA nerden bakabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?