Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yanlışlıkla istediğim k2 leri birilerine dağıtıp ikinci siparişe kasmaya karar verdim. bari birileri iyi kötü bişey alsana bi işe yarasa

ya bss lerde bi yığın katalog oluyo..onlarda üye yapsın die takım öncülerine veriyor..benim takım öncümle sorunum yok Çok Şükür..biraz ben ilgilenip ona pek iş bırakmadığım için tabi..siparişlerimi internetten veriyorum...mümkün olduğu kadar iade den uzak duruyorum...nasılsa gider gitmezse kullanırım diye..bu nedenle benim takım öncümle sorunum yok direk Avon ile sorunum var lmaz: 11 inde verdiğim siparişin -150 liranın üsünde- son ödeme tarihi bugün... klava:

canım üye oldugunda siparişlerini ya internetten kendın giriyosun yada takım öncune verıosun o gırıyıo bıde avonu telle arayıpta girebilosun...
ücretini bankada hesap acıosun yada havaleyle gönderebiliosun..kredı kartın varsa k.kartındanda ödeme yapabiliosun...
bildiğim kadarıyla 3 ay sıparıs vermezsen uyelıgın ıptal oluo ve 75 tl lık alışverıs yapman lazım kı 7.5 tl kargo ucretı vermemek için...
nettekı formu doldurduğunda da zaten senı arıyorlar görüşmeya cagrıolar çnk uye olurken ımzalaman gereken kagıt var....

ha bu arada kızlar gününde yatırdığım halde geöen ayki faturanın faizini geçmişler bu ayki faturaya anlamadım neden olduğunu. 0.80 kr mu ne öyle bişey. Te Allaam yaa...

Dün gece bende büyük uğraşlar sonucu adresimi kabul ettirdim avonun salak formuna. kendi adımdan başvurdum. Taa ankaranın diğer ucundaki takım öncüsüyle bss yle olmıcak bu iş.

valla kızlar bildiğinizden şaşmıcaksınız bunu anladım ben. ne güzel mis gibi üyeliğim vardı arkadaşım geldi "beni takım öncüsü yaptılar senin üyeliğini iptal edip annenden yeni üyelik yapalım benim altıma dedi" ok dedim başıma gelmeyen kalmadı. o ayki siparişimi geç verdii eksik yanlış vermiş 60 tl lik iadem oldu iadelerimi almaya gelicem dedi 3 kere beni oynattı göya arkadaşım ama gelmedi ben kendim gittim ta bss ye. o bss de bi acayip çıktı salak kadın işine gelince güzel güzel konuşuyodu iki tane şey sordum zor durumda kaldım dedim diye bağırdı bana bilenler bilir maceralarımı a.s

artık canıma yetti yemin ederim. şu avondan kendi aldıklarımı ucuza almasam, bi de hediye göndermese bırakıcam ama işte... bakalım ne zaman arayacaklar beni yeni üyelik için.

şimdi sordum kmlik yeterli dedi alla alla:S:S:S

arkadaşlar kampanya 3 teki indirim broşüründe ellen çanta var fiyatı 11.90 bu çantayı kullanan veya müşterisine alan var mı? müşterilerim nasıl diye soruyor bişey diyemiyorum

kızlar kargodan mesaj geldi bugun 1 saat önce falan bugu gelcek paketim sizce ne zaman gelir :)) ya gelsin artıkk

sanadamı bugun geldi :)) ya kargoyu arayıp öğrenszekmi ne zaman getirceklermiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…