Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok sağo larkadaşım tavsiyelerinize uymaya çalışıcam inşallah benimde satışlarım zamanla çoğalır yaa zemuszemus ara ara tavsiyelerinide beklerim canım olumunekankayizsmile

merhabalar kızlar bu topiği uzun zamandır takip etmekteydim.3 yıldan fazladır avon ürünlerini kullandım kullanıyorumda ama geçen ay oriflame a üye oldum ya avonu tanıyıp biliyordum ama bitkiseldi bilmem ne deyince bideüyelik 1 tl y di ocak ayında avonda üye olunca belirli satışı yakalayınca birçok ürün geliyor en azından motive oluyor insan ama oriflame da öyle değil mesela 3-5 milyona yolluyorlar üstüne kar koy sat diyorlar kötülemek istemiyorum henüz çok yeniyim ama avonu biliyordum kullanıyordum dediğim gibi şahsen orif. sattığım helde kataloğu elime alınca avon daha çekici geliyor zemuszemus sizce ne yapayım ben satışlarda fena değil akmasa da damlıyor ama bilmiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca öğrenciyim yurtta kalıyorum bilirsiniz yurt ortamını gerçi avon satan çok ama neyse durumum bu işte yardım ve yorumlarınızı bekliyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

benim ki wok tavayı geçiyor 2. bi sipariş girerim zaten o zaman diğeride olur sanırım evde var ama yine avona kalsın ki:dilcikar:

avon'un şu rimellerinden hangisini önerirsiniz ?
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear

opuyorumnanaktan

bişey demekzor güzelim:sm_confused:
çünkü oriflame ın çalışma şekli-ürünler-kazanç yüzdeliği-stok olayı-malı ulaştırma hızı hiç bilmiyorum ..:1no2:
sen araştırıp ikisini hangisinin etrafında kullanıldığına bakıcan ve hangisinin ürünlerini tanıyıp daha iyi anlatabilceğini düşünücen :uhm:ki sen zaten seçimini yapmışsın ...
o zaman onların topiğine :a015:kolay gelsin

avon'un şu rimellerinden hangisini önerirsiniz ?
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear

opuyorumnanaktan

süper şok masara en satılan tutulan beğenilen üründü ta ki spectra lash çıkana kadar 3 aşamalı olan onu alanlar onda karar kıldı..bence dea.s

yorumun için teşekkür ederim canım, peki kajal göz kalemi güzel mi kalıcılığı siyahın etkisi nasıl :)

sğl canım açıklaman için yanlız bnm ilk hakkımı takım öncüm kendisi için sipariş etcek yaa demekki o alcak makyaj temzleyiciyii
nese alsın bakalım :)
sorun değil

belki şu sorular sorulmuştur ama bebeğim var geçmişi okuyamıyorum
şimdi elimde k3 ün panaroması ve broşürü var
bunlardan sadece 1 er tanemi sipariş verme hakkım var?
şimdiden tşklerrr
bu arada panorama temsilcilere özel biliyorumda broşürde mi öyle?

:umursamaz:öyle canım kendine almıştırhihoyyytpanaroma temsilciye özel ama buroşür öyle deyil 26 akşam 4 te siparişini girmen lazım bide şu var katalok ve buroşürü aynı sipariş verebiliyosun sositososito
kötükedihüsoya kızlar dün arkadaşa gittim istedigi ruj stoklarda kalmamıştı cooller trendin bende onun yerine k3 teki ultra coler ruju önerdim buda güzel testırları var elimde diye sürdü sırf almamak için yok bu beni kaşındırdı vırt zırt moralim bozuldu katalokta ürünlere deyil kıyafetlere baktı meyvelere baktı avakado mesela sinir oldum kardeşim almıcaksın kötüleme bari kötükedihüsoalsanaalsanasmile

canım benim senin satışlar nasıl gidiyor a.s.a.s.

cnm sğl yardımın için opuyorumnanaktan
panoramada 1 tane vereblrm değil mi sipariş
birde broşür müşteriye gösteriliyor mu
ondanda mı 1 adet sipariş..

birde tavayı almk için bir seferde mi 300 vermk lzm
yoksa 2 sferde fln our mu?

canım hiç farketmez 2 3 istedigin kadar sipariş ver sonuç ta hepsi k3 ten oldugu için toplanıyor panaroma sana ait müşterilerine gösterme 1 2 farketmez istedigin kadar ver buroşürde farketmez 1ri ikisiyok ben böyle biliyorum kaydirigubbakcemilesana iyi satışlar tabi banada

kızlar selam. kampanya 3 de celebre nin fiyatı nedir? katalogda yazmıyor da :uhm:

sğl cnmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…