- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.561
ilk şart katalog -ikincisi ise numune mesela takip et vereceğin kat.hangi parfümler indirimde onların numunelerini koy:lepi:
sonra o kat.daki ind.ruj lardan numuneler koy :lepi:
benim bunlar uyguladığım ve işe çok yarayan taktikler
ve kesinlikle sen de kullan çantadan-takılardan makyajını da profesyonelce yap gereken yerlerde (ya hiç yapma ya da dört dörtlük yap)tutan bi yol bu bende..:lepi:
benim taktiklerime güven en düşük siparişim 300-400 civarı (çok :Saruboceq:şükür)ama sevgililer günü kat. hariç 200 lerde kaldım..:gitme:
bi müşterinin daha önce aldığı bi parfüm tekrar ind. ise bildir tekrar satabilirsin..:lepi:
aklıma gelmeyen yöntemler varsa eklerim canım.:1hug:
valla bu aralar pek satışım yok satışım olmadığında da zevkim kaçıyor benim :gitme:
merhabalar kızlar bu topiği uzun zamandır takip etmekteydim.3 yıldan fazladır avon ürünlerini kullandım kullanıyorumda ama geçen ay oriflame a üye oldum ya avonu tanıyıp biliyordum ama bitkiseldi bilmem ne deyince bideüyelik 1 tl y di ocak ayında avonda üye olunca belirli satışı yakalayınca birçok ürün geliyor en azından motive oluyor insan ama oriflame da öyle değil mesela 3-5 milyona yolluyorlar üstüne kar koy sat diyorlar kötülemek istemiyorum henüz çok yeniyim ama avonu biliyordum kullanıyordum dediğim gibi şahsen orif. sattığım helde kataloğu elime alınca avon daha çekici geliyor zemuszemus sizce ne yapayım ben satışlarda fena değil akmasa da damlıyor ama bilmiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca öğrenciyim yurtta kalıyorum bilirsiniz yurt ortamını gerçi avon satan çok ama neyse durumum bu işte yardım ve yorumlarınızı bekliyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
avon'un şu rimellerinden hangisini önerirsiniz ?
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear
opuyorumnanaktan
sğl canım açıklaman için yanlız bnm ilk hakkımı takım öncüm kendisi için sipariş etcek yaa demekki o alcak makyaj temzleyiciyiievet canın ilk siparişi takım öncün veriyo ve gelen fatura numarasıyla kendi şifreni alıyosun sen eyer geliş fiyatıyla 145 tamamladıysan kolinde çıkar zaten daha sonraki siparişinde 165 geçersen yine temsilci fiyatıyla rimel gelicek ben rimelide makyaj temizleyicisinide aldım bende daha yeniyim haftaya 3. siparişimi vericem bende bazı tanıdıgım arkadaşlarıma indirim yapıyorum ama karda bırakıyorum tam anlamıyla indirmiyorum mesela bu katalokta ful speet indirimde 33.50 ben onu 30 sayıyorum bunun gibi sende öyle yap iş ayrı arkadaşlık ayrı biz ugraşıyoruz kafa yoruyoruz sana ve bütün arkadaşlara iyi satışlar
sğl canım açıklaman için yanlız bnm ilk hakkımı takım öncüm kendisi için sipariş etcek yaa demekki o alcak makyaj temzleyiciyii
nese alsın bakalım :)
sorun değil
belki şu sorular sorulmuştur ama bebeğim var geçmişi okuyamıyorum
şimdi elimde k3 ün panaroması ve broşürü var
bunlardan sadece 1 er tanemi sipariş verme hakkım var?
şimdiden tşklerrr
bu arada panorama temsilcilere özel biliyorumda broşürde mi öyle?
:umursamaz:öyle canım kendine almıştırhihoyyytpanaroma temsilciye özel ama buroşür öyle deyil 26 akşam 4 te siparişini girmen lazım bide şu var katalok ve buroşürü aynı sipariş verebiliyosun sositososito
kötükedihüsoya kızlar dün arkadaşa gittim istedigi ruj stoklarda kalmamıştı cooller trendin bende onun yerine k3 teki ultra coler ruju önerdim buda güzel testırları var elimde diye sürdü sırf almamak için yok bu beni kaşındırdı vırt zırt moralim bozuldu katalokta ürünlere deyil kıyafetlere baktı meyvelere baktı avakado mesela sinir oldum kardeşim almıcaksın kötüleme bari kötükedihüsoalsanaalsanasmile
:umursamaz:öyle canım kendine almıştırhihoyyytpanaroma temsilciye özel ama buroşür öyle deyil 26 akşam 4 te siparişini girmen lazım bide şu var katalok ve buroşürü aynı sipariş verebiliyosun sositososito
kötükedihüsoya kızlar dün arkadaşa gittim istedigi ruj stoklarda kalmamıştı cooller trendin bende onun yerine k3 teki ultra coler ruju önerdim buda güzel testırları var elimde diye sürdü sırf almamak için yok bu beni kaşındırdı vırt zırt moralim bozuldu katalokta ürünlere deyil kıyafetlere baktı meyvelere baktı avakado mesela sinir oldum kardeşim almıcaksın kötüleme bari kötükedihüsoalsanaalsanasmile
birde tavayı almk için bir seferde mi 300 vermk lzm
yoksa 2 sferde fln our mu?
[ı]avon'un şu rimellerinden hangisini önerirsiniz ?
*super shock
*super curlacious
*spectra lash
*superfull
*perfect wear[/ı]
opuyorumnanaktan
canım hiç farketmez 2 3 istedigin kadar sipariş ver sonuç ta hepsi k3 ten oldugu için toplanıyor panaroma sana ait müşterilerine gösterme 1 2 farketmez istedigin kadar ver buroşürde farketmez 1ri ikisiyok ben böyle biliyorum kaydirigubbakcemilesana iyi satışlar tabi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?