Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ricalarrrolumunekankayizsmile

cnm bnm taktiklerini uygulucam faydalı bilgiler verdiğin için tşkler opuyorumnanaktan

Canım ne uğraştın yazsan cevaplardım,sss un ben aldım berbat kullanamadım ama senses hakkında yorum yapamam canım,ben hep parfümlü kullanıyorum perceive şimdi.

hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.

hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.

cnm bende parfümlü olanlarından kullanıyorum senses olanlarındanda kullandım pembe olanından duş jeliyle beraber almıştım gsllerdi yanlız sürünce bi kaç saniye beklemen lzm kıyafetinde iz yapıyo bu roll on lar he bide ter kokmuyosun terlesen bile terlemeyi engellemiyo sadece kokusunu engelliyo skin soft tüy azaltmaya yardımcı roll on uda kardeşim kullanıyo öle ağır bi kokusu yok tüy azaltmaya faydası oldumu onuda bilemiyorum ama skin softun tüy azaltmaya yardımcı losyonu var o gerçekten çok başarılı düzenli kullanımda epey bi faydası görülüyo bayanssulusmile

umarım yardımcı olmuşumdur cnm bnm opuyorumnanaktan

bahsedersen cnm seviniriz bende çok merak ediyorum bayanssulusmile

yok yok uyuz oluyorum :jeyyar:benim ki geldi deyip çekilenleri ne oluyosa bi gün önce görünce kataloğu......
o yazdığında bende ket 'e cevap yazıyordum baktım bu yazmış hediyeler çok güzel falan filan yazmış... neymiş limit ve hediyeler dedim çünkü kat.sormam ona güzel gelen bana gelmeyebilir...bi de hangi birini yazsın yarın gelicek zaten yolda ,ben kendim görüp incelemek isterim...neyse gerek duymadı zaten cevaplamaya...

yarar büyük bi ihtimalle cnm Şeniz sen bnm temsilcim olsaydın senden alıyo olsaydım bu taktiklerin bende işe yarardı ve çok hoşuma giderdi opuyorumnanaktan

di mi ama insan kendinden pay biçebiliyo yani çok önceleri benim aldığım temsilci de öyle yapardı gerçekten işe yarıyordu abonesi olmuştuk hatta onun için satış bile yapıyorduk bi kaç arkadaş...

bi de şu güzellik perisi nin hediyeleri güncellense şu puanları hürüne çevirsekkkkk....üfffff...

cnm o yüzden inanasım gelmedi bahset o zaman geldiyse dimi ama lülülülülülü
nese yarın gelir öğreniriz ama bnmki çarşamba gelir yola bile çıkmamış bnm kargom öle erkenden gözükü verdi cari hesap özetinde sona yok oldu :teytey:
nese gelir elbet bakarız doya doya opuyorumnanaktan

di mi ama insan kendinden pay biçebiliyo yani çok önceleri benim aldığım temsilci de öyle yapardı gerçekten işe yarıyordu abonesi olmuştuk hatta onun için satış bile yapıyorduk bi kaç arkadaş...

bu taktik işe yaramasında kim yarasın cnm bnmm opuyorumnanaktan

yani işte onlarda öyle mutlu oluyor herhalll:roflol:
benim ki çıkmış inşallah yarın gelir senin kide en olmadı çarş.gelir önce biz bi sipariş daha girelim kam 3 den zaten kamp. 4 kataloglarını ben mart 15 den sonra dağıtır sipariş tarihinden 3-4 gün önce toplarım siparişleri..20 kat. istedim bakalım..

cnm sabah 7de güncelliyolarmış aklında bulunsun birer ürün koyuyolarmış stoğa nasıl yetcekse birer ürün millet hemen bitiriyo boshayallersmile

evet sitesinde öleee bi laf var..ama bitti diye gözüken ürünler aynı bi değişiklik yok gibi geldi ?????sabah 7 de heee yuhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…