- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.001
çok çok sagol bilgilerin için canım benim taktiklerini kullanmaya başlıcam bitanem bende gelişfiyatına vermiyorum diye bilirim çünkü indirim yapsam dahi kendime 3 4 tl koyuyorum ama taktiklerin güzel gerçekten uygulıcam çok sagol
kızlar siparslerm bugn geldi yeni katolog sper ayrıca panoroma nın hediyeleride süper
güzelim yeni başlamışsın ve 250 tl iyi bi rakam sayılır ama bence gerçekten uygulanan taktikler işe yarıyor,yani önce sen hevesli olmasın ve bunu çevrene hissettirmelisin sen istekli gözükmezsen alırmısın demeyle senden almazlar daha coşkun bi avoncunun teklifine dayanamazlar yani ......benim sokağımda inanırmısın benim bildiğim 5 avon temsilci var,okulda benden başka bi veli daha var,arkadaş çevremde 2 kişi vardı ama 2 si de bıraktı yapamadılar yani kimle görüşsem bi akrabası bi arkadaşı ,komşusu avontemsilcisi ,nereye dönsem avoncu ...ki sen site de oturuyormuşsun bu çok güzel
bak şimdi;
kat.bakmak istemezmisiniz falan deme yaa öncelikle kataloğu fazla getirt ve ürün alacağını düşündüğün kişilere' katalog bırakıyorum gözatarsın -ben arıycam seni' dersin mümkünse o ay katalogda ind.olan parfümlerin numunelerinden de koyarsın ve merak ettiği ruj ve parfüm numunelerinin bulunduğunu beğendiği olursa deneyebileceğini söylersin sipariş vermene 4-5 gün kala kat. verdiğin kişileri arar sip.toplarsın...eğer yok derse önümüzdeki haftalarda 2. bi sipariş gireceğini olursa zaman girebileceğini söylersin ha yine vermezse herkes heray almak zorunda değil öbür ay yine kat. bırak ki o seni müşterin olduğunu hissetsin başkasına meyletmesin ....
ödeme durumunu da tarih söyle şu tarihe kadar para elimde olsun şeklinde ürün tesliminde zor benavon taksitlerimi ayın 15 ile 18 i arası ödüyorum 15 ine kadar yoola paramı diyorum ..katalog bırakırken söylemek daha iyi olabiliyor ödemesi şu tarihte diye o zaman daha çok varmış ödemeye deyip 1 tane değil 3 tane alıyorlar..
katalog fiyatıyla satış yapamadığın konusuna gelince;eğer 1 kere bile geliş fiyatına vereyim lafını duyarlarsa onu değiştirmen hem çok zor ve hem uzun zaman alır..eğer 3-5 parça alırlarsa ind.yapılabilir biraz veya öok tuttuysa aldıkları 2 kerede verebilirsin denebilir..poşetlerine koyacağın ufak bi hediye hepsinden daha iyi gelir alışveriş yapana ,süpriz hepimizin hoşuna gider çünkü,ben mesela bi ara saç açıcı tarak var ya g.fiy.1.87 ondan getirttim 20-30 civrı alışveriş yapanların poşetine koydum,kışında dudak balmı g.fiy.1.87 di ondan koydum bazen bayanlar karton çantayı seviyor avon poşeti yerine avonun karton çantasından getirttim ürünleri o çantayla verdim bayıldılar...yani ind. veya hele geliş fiyatına olacak iş değil sonu yok o zaman ben bişey anlamıycaksam yaptığımdan kendileri yapsınlar..vee ürünü götürürken poşetin kenarına zımbaladığım kağıda kişinin adını tutarını yazıyorum fiyatla ilgili indirim muhabbeti olmuyor ..
ben böyle yapıyorum ve yaptığım işten çok şükür kazanıyorum gün paralarımı karşılıyorum sonra altın alıyorum en az ödediğim taksit 450 ydi bu ay bu 750 olduğu aylarda oldu ve bin şükür hiç bi aksaklık yaşamadım..geçen akşam geliş fiyatına avon yazan arkadaşla bi yanlış anlama oldu aramızda ama yapan herkeste hakkını alsın istiyorum..
umarım işine yarar kolay gelsin...
selam kızlar dün gezerken burayı yeni gördüm bende avon temsilcisiyim benide aranıza alırmısınıza.s.
ben sifremi unutmuşum ya dün sipariş vercektim hatırlayamadım yeni şifre istedim sayfa açılmadı bakalım bugün yeniden denicem
Canım ne uğraştın yazsan cevaplardım,sss un ben aldım berbat kullanamadım ama senses hakkında yorum yapamam canım,ben hep parfümlü kullanıyorum perceive şimdi.
oleyyy fırsat broşüründeki siparişlerimi kaçırmamışım
telden de doğru girmişim
sorun yok :)
bi rımel kazanmışım
hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.
hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.
cnm bnm taktiklerini uygulucam faydalı bilgiler verdiğin için tşkler opuyorumnanaktan
ricalar işe yarar imşallah:Saruboceq:
bahsedersen cnm seviniriz bende çok merak ediyorum bayanssulusmile
yarar büyük bi ihtimalle cnm Şeniz sen bnm temsilcim olsaydın senden alıyo olsaydım bu taktiklerin bende işe yarardı ve çok hoşuma giderdi opuyorumnanaktan
yok yok uyuz oluyorum :jeyyar:benim ki geldi deyip çekilenleri ne oluyosa bi gün önce görünce kataloğu......
o yazdığında bende ket 'e cevap yazıyordum baktım bu yazmış hediyeler çok güzel falan filan yazmış... neymiş limit ve hediyeler dedim çünkü kat.sormam ona güzel gelen bana gelmeyebilir...bi de hangi birini yazsın yarın gelicek zaten yolda ,ben kendim görüp incelemek isterim...neyse gerek duymadı zaten cevaplamaya...
bi de şu güzellik perisi nin hediyeleri güncellense şu puanları hürüne çevirsekkkkk....üfffff...
di mi ama insan kendinden pay biçebiliyo yani çok önceleri benim aldığım temsilci de öyle yapardı gerçekten işe yarıyordu abonesi olmuştuk hatta onun için satış bile yapıyorduk bi kaç arkadaş...
cnm o yüzden inanasım gelmedi bahset o zaman geldiyse dimi ama lülülülülülü
nese yarın gelir öğreniriz ama bnmki çarşamba gelir yola bile çıkmamış bnm kargom öle erkenden gözükü verdi cari hesap özetinde sona yok oldu :teytey:
nese gelir elbet bakarız doya doya opuyorumnanaktan
cnm sabah 7de güncelliyolarmış aklında bulunsun birer ürün koyuyolarmış stoğa nasıl yetcekse birer ürün millet hemen bitiriyo boshayallersmile
bende verdim siparişlerimi arkadaşlar bakalım ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?