Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bilmiyorumkismile yaa bende bişey sorabilirmiyim
şimdi benim ödeme kredi kartından oluyo.3 siparişiminde bankada ödendiği gözüküyo ama cari hesap özetinde ödenmemiş gözüküyokafamçokkarıştı :S ben bişey anlamadım bilen varsa beni bilgilendirebilir mi :Saruboceq:

cnm ödeme yapıltıktan sona 1 iş günü içerisinde gözükür cari hesap özetinde yarın bak ödendi olarak gözüktüğünü göreceksin bayanssulusmile

melisacım merhaba canım..yok iade yada değişim yapmadım geçen aydan nedir onlar anlamadım inşallah hediyedirsositosositoşu limit hediyesi hakkında bilgin varmı canım ya soft musk olması gerekiyor bu ay dimi yoksa benmi yanlış biliyorum

o aydan aya olarak hesaplanmıyo cnm yeni temsilci geliştirme programı o
ilk temsilci olduğun 4 ay boyunca belirli bi limitlere ulaşırsan o hediyeler geliyo

birinci ayındaki siparişinle berabar göz makyaj temisleyicisi geliyo limiti 145.00tl
ikinci ayındaki siparişinle beraber Uzun Süre Kalıcı Maskara - Siyah geliyo limiti 165.00tl
üçüncü ayındaki siparişinle beraber Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi limiti 180.00tl
dördüncü ayındaki siparişinle beraber Soft Musk EDT geliyo limiti 200.00tl

bu dört kapanyanda satış yaptığın tutar 850.00 tl ise avon temsilci çantası hediye geliyo

senin bu kaçıncı ayın canım?? bayanssulusmile

bu arada nedense kargosu gelen cvp vermeden yok oluyo ortalıktan :umursamaz:

kusura bakmayın arkadaşlar inanın hiç giricek vaktim yoktu..

temcilci programı.. 2 adet Anew ...serum ve 2 adet Anew...krem ve 10 katalog ekleyene takı seti ve mücevher kutusu hediye.. kutu çok hoşuma gitti ya.

425 tl ve üzerine 10 katalog ekleyince banyo seti..

750 tl ve üzerine 10 katalog ekleyince banyo seti + felix epilatör

bu arada nedense kargosu gelen cvp vermeden yok oluyo ortalıktan :umursamaz:

2 adet anew clinical berrk görnm veren krem + 2 adet anew clinial berrk görnm veren serum satana + 10 katalog ekleyene Swarovski takı seti ve mücevher kutusu hediye

temsilci fiyatyla toplam 425 tl ve üzeri siparis veren ve + 10 katolog ekleyenleree banyo seti hediye

ve temsilci fytyla toplam 750 tl ve üzeri siparis verip gene 10 katolog ekleyene Banyo saetinin yanı sıra Felix epilatör hediye tatlım :hulya:

kızlar panoromada ki 6.70 lik kolye süper hosuma gitti

bide far away ın yanında beyaz saat hediye ya oda süper

3 ü 1 arada dudk kalemi parlatıcı ruj da

he bide arkada yani cıkan maskara süperr

kaçırmayalım hiç birini bence

kısaca bahsediyim kızlar katologda parfümler cogunlukla indirim de
bide bazı rujlarda indirim var
anew serisinde indirim var
7 uclu kolye var genclere ii satılır bnce hemde fiytı 15 tl
fondatnlrde indrm fln vr
ayrıca perceive parfüme bayılıorm katologdan 24 tl lik temsilci fiytyla 18 tllik alısveris yapana 21 tlyms

ben yazdım ikinci siparişde yolluolar..
ilkindede makyaj temzleyici idi ama bu bnm ilk siparişim

canım 4.ayım benim bu ay..siparişlerim geldi dediğin gibi hediyelerimmiş onlarzemuszemussoft musk ve 850 tlye ulaştığımızdaki çanta geldi çok güzel hepsi ve maşallah diyeyim ne ürünlerimde ne kolilerimde hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar ve siparişlerimde hemen geliyoopuyorumnanaktan

siparişlerinizi neden takım öncünüze verdiniz anlamadım. internetten hesabını açtırın ve kendiniz verin siparişlerinizi. hem kargo durumunuda oradan kontrol edebilirsiniz.

canım ben internetten hesap açtıramıyorum kendime yaa temsilci numaramla fatura numaramı giriyorum şifreniz telefonunuza gelecek diyor ama bir türlü gelmiyo aynı işlemi 3-5 kere yaptım ama olmadı neden acaba...

tul canım senin geldimi siparişlerin ben demiştim pzt gelirse şaşırmam diye daha öncede böyle olmuştu çünkü

hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.

Canım giremedim afedersin,ya hiç bir özelliği yok,giyside çok kötü iz bırakıyo,bencede ya senses ya parfümlü al 3 ü birarada kampanyalar çok oluyo canım.

Canım varsa imkanın kart en iysi bence ama dikkatli kullanmak lağzım tabi,para sorunun olmuyo,ödemesi kolay,taksit imkanın oluyo ben tavsiye ederim.

Ya kızlar anladığım kadarıyla bu kampanya iyi sanki ben de 20 katolog istiycem,katoloğu görenler fikrini yazarsa sevinirim.

kızlar k4den fiyatı uygun olanları yazıyorum

katalogtan 24 tllik alışveriş yapana perceive bayan edp 21 tl..
iki uçlu göz kalemleri 6.90 tl..
el yüz ve vucut kremi 400ml 7.00 tl..
banyo köpüğü 500ml 5.80 tl..
1 rolon alana herhangi 2 tanesi bedava 12.00 tl..
ıncandessence 28 tl..
pur blanca alana çiçekli çanta hediye 30.80 tl
little white dress edp 28.90 tl..
solutions serisinde indirim var
color trend ürünleri ruj göz kalemi vs indirimdeler
kıds çocuk şampuanları 5.70 tl
senses duş jelleri 500ml 5.90 tl..
naturals çilekli duş jeli 5.00 tl..
ayak bakım ürünleri indirimde
senses 500ml duş jeli ve wish of love ikisi sadece 18.50 tl..
tarak ve advance serisi indirimde

ve panoramada far away dreams alana beyaz kordonlu taşlı şık bir saat hediye 31.80 tl..
bayan cüzdan 10.60 tl..
avon care el kremi 3.60 tl..
naturals şampuan 3.65 tl..saç kremi 4.20 tl..

kredi kartı ile sipariş verenlere bir sorum olacak arkadaşlar..

bu ikinci siparişim az önce verdim siparilerimi..

ama henüz cari hesabımda bu faturam gözükmüyor..

kredi kartı güncelleştirmesini her siparişimizde tekrar mı edyoruz?

yoksa çıkar mı biraz daha beklesem ekranda cari hesabım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…