- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.041
bilmiyorumkismile yaa bende bişey sorabilirmiyim
şimdi benim ödeme kredi kartından oluyo.3 siparişiminde bankada ödendiği gözüküyo ama cari hesap özetinde ödenmemiş gözüküyokafamçokkarıştı :S ben bişey anlamadım bilen varsa beni bilgilendirebilir mi :Saruboceq:
melisacım merhaba canım..yok iade yada değişim yapmadım geçen aydan nedir onlar anlamadım inşallah hediyedirsositosositoşu limit hediyesi hakkında bilgin varmı canım ya soft musk olması gerekiyor bu ay dimi yoksa benmi yanlış biliyorum
bu arada nedense kargosu gelen cvp vermeden yok oluyo ortalıktan :umursamaz:
bu arada nedense kargosu gelen cvp vermeden yok oluyo ortalıktan :umursamaz:
kızlar siparişlerim yolda..bugün gelir diye mesaj atmışlar kargodan ama hala gelen giden yok..birde bu ay soft muskmu geliyor hediye limiti doldurduğumuzda anlamadım ben bi arkadaş rimel geldi demiş rimel geçen aylarda değilmiydi?son bi soru hesap özetinden baktığımda iki tane kod var ama ürün ne yazmıyor karşısında fiyatlarıda yüksek?iyice kafam karıştı
ben yazdım ikinci siparişde yolluolar..
ilkindede makyaj temzleyici idi ama bu bnm ilk siparişim
o aydan aya olarak hesaplanmıyo cnm yeni temsilci geliştirme programı o
ilk temsilci olduğun 4 ay boyunca belirli bi limitlere ulaşırsan o hediyeler geliyo
birinci ayındaki siparişinle berabar göz makyaj temisleyicisi geliyo limiti 145.00tl
ikinci ayındaki siparişinle beraber Uzun Süre Kalıcı Maskara - Siyah geliyo limiti 165.00tl
üçüncü ayındaki siparişinle beraber Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi limiti 180.00tl
dördüncü ayındaki siparişinle beraber Soft Musk EDT geliyo limiti 200.00tl
bu dört kapanyanda satış yaptığın tutar 850.00 tl ise avon temsilci çantası hediye geliyo
senin bu kaçıncı ayın canım?? bayanssulusmile
siparişlerinizi neden takım öncünüze verdiniz anlamadım. internetten hesabını açtırın ve kendiniz verin siparişlerinizi. hem kargo durumunuda oradan kontrol edebilirsiniz.
hadi ya, kokusu falan mı berbat bıraktığı his falan mı? ben de senses alayım o zaman. iki olumlu yanıt geldi.
arkadaslar ben 1 aylık temsilciyim.ilk siparişimi verdim,insallah k3 ten de verıcem.Benım sorum kredi kartıyla odeme hakkında.su an 5ıne kadar odenmesı gereken faturam var,ptt den odesem cok keserler,kredi kartıyla odeyebılır mıyım kı?
Ya kızlar anladığım kadarıyla bu kampanya iyi sanki ben de 20 katolog istiycem,katoloğu görenler fikrini yazarsa sevinirim.
tul canım senin geldimi siparişlerin ben demiştim pzt gelirse şaşırmam diye daha öncede böyle olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?