Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım sen bari unutma katalok gelince bize birazda olsa çıtlat olurmu canım bende perşembe günü vericem siparişleri bana anca salı günü gelir meraktan çatlarım ozamana kadara.s.a.s.

arkadaslar ben 1 aylık temsilciyim.ilk siparişimi verdim,insallah k3 ten de verıcem.Benım sorum kredi kartıyla odeme hakkında.su an 5ıne kadar odenmesı gereken faturam var,ptt den odesem cok keserler,kredi kartıyla odeyebılır mıyım kı?

vereliniortak bravo valla canım çok güzel biliyosunn ve ilerliyosun bu işte :)) aynı taktiklerin bi kısmını bende deniyorum ama çevrem fazla değill birazda cimriler galiba :)) delikafadulden

sğl cnm hepimizin inş

senin adına sevindim güle güle kullan rimelini cnm opuyorumnanaktan
tşkr ederim melissacım
ama rımelim vardı satabilirsem satcam opuyorumnanaktan

bu arada nedense kargosu gelen cvp vermeden yok oluyo ortalıktan :umursamaz:

evett yaaa bende merak ettimm bari yazsaydı :umursamaz:

şu peri oyunundan yeni haber
yarın yeni ürünlerle beraber güncellencekmiş vee ama saati günün herhangi bi zamanıymışşş

ya kızlar cari hesap özetinde sipariş işlendi diyo ama kargoya cıktıgını nerden görebiliyoruz....göremedim ben

kızlar siparişlerim yolda..bugün gelir diye mesaj atmışlar kargodan ama hala gelen giden yok..birde bu ay soft muskmu geliyor hediye limiti doldurduğumuzda anlamadım ben bi arkadaş rimel geldi demiş rimel geçen aylarda değilmiydi?son bi soru hesap özetinden baktığımda iki tane kod var ama ürün ne yazmıyor karşısında fiyatlarıda yüksek?iyice kafam karıştı

bi ürünü değişime yolladıysan onlardır yada sna avonun yollamış olduğu hediyelerdir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…