- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.061
kredi kartı ile sipariş verenlere bir sorum olacak arkadaşlar..
bu ikinci siparişim az önce verdim siparilerimi..
ama henüz cari hesabımda bu faturam gözükmüyor..
kredi kartı güncelleştirmesini her siparişimizde tekrar mı edyoruz?
yoksa çıkar mı biraz daha beklesem ekranda cari hesabım..
evetttt güzele benziyor boşa gitmedi 20 katalog zemuszemuskızlar k4den fiyatı uygun olanları yazıyorum
katalogtan 24 tllik alışveriş yapana perceive bayan edp 21 tl..
iki uçlu göz kalemleri 6.90 tl..
el yüz ve vucut kremi 400ml 7.00 tl..
banyo köpüğü 500ml 5.80 tl..
1 rolon alana herhangi 2 tanesi bedava 12.00 tl..
ıncandessence 28 tl..
pur blanca alana çiçekli çanta hediye 30.80 tl
little white dress edp 28.90 tl..
solutions serisinde indirim var
color trend ürünleri ruj göz kalemi vs indirimdeler
kıds çocuk şampuanları 5.70 tl
senses duş jelleri 500ml 5.90 tl..
naturals çilekli duş jeli 5.00 tl..
ayak bakım ürünleri indirimde
senses 500ml duş jeli ve wish of love ikisi sadece 18.50 tl..
tarak ve advance serisi indirimde
ve panoramada far away dreams alana beyaz kordonlu taşlı şık bir saat hediye 31.80 tl..
bayan cüzdan 10.60 tl..
avon care el kremi 3.60 tl..
naturals şampuan 3.65 tl..saç kremi 4.20 tl..
arkadaslar ben 1 aylık temsilciyim.ilk siparişimi verdim,insallah k3 ten de verıcem.Benım sorum kredi kartıyla odeme hakkında.su an 5ıne kadar odenmesı gereken faturam var,ptt den odesem cok keserler,kredi kartıyla odeyebılır mıyım kı?
rica ederim tulcum merakınızı giderebildiysem ne mutlu bana
yalnız şunlarn hepsi panoramada olanlar canım
ve panoramada far away dreams alana beyaz kordonlu taşlı şık bir saat hediye 31.80 tl..
bayan cüzdan 10.60 tl..
tam ayrıntılı yazmamışım orayı yukarda
sadetcimde burdaymış nasılsın canım maşallah sana ilk siparişin bayağı iyiketcim benimde ilk üyeliğim
üye olurken kendim alırım diye üye oldum 75i tamamlayamasam bile kargo ücretini vermeye razı olarak
hiç sanmıyordumm müşteri çıkcağını
kendileri kapımı çaldı katolok istemek için 2 kişi biliyordu haber salınmış siteye :)
bu ay ilk di sipariş
210 liralık yaptım bakalım
hep böyle mi olur bilemm
bende ürün söyleyenlere ürün gelince size getirir getirmez alırım dedim parasını
bebeğim var kapı kapı para toplamaya gidemem çünkü
birazda benden çekinirlerr
tamam dedilerr.. bakalımm..
inş herkes dilediği kadar satış yaparr
haaa kara gelince karım yarı yarıdan bile az ilk siparişim diye kıyak geçtim millete
ama zormuş hesap kitap işi
kod girme falan filan stress de cabasıı...
bidaha bu konuda biraz daha dikkatli olucam..
çok güzel yazmışlsın canım taktikler süper denemeli
güzelim yeni başlamışsın ve 250 tl iyi bi rakam sayılır ama bence gerçekten uygulanan taktikler işe yarıyor,yani önce sen hevesli olmasın ve bunu çevrene hissettirmelisin sen istekli gözükmezsen alırmısın demeyle senden almazlar daha coşkun bi avoncunun teklifine dayanamazlar yani ......benim sokağımda inanırmısın benim bildiğim 5 avon temsilci var,okulda benden başka bi veli daha var,arkadaş çevremde 2 kişi vardı ama 2 si de bıraktı yapamadılar yani kimle görüşsem bi akrabası bi arkadaşı ,komşusu avontemsilcisi ,nereye dönsem avoncu ...ki sen site de oturuyormuşsun bu çok güzel
bak şimdi;
kat.bakmak istemezmisiniz falan deme yaa öncelikle kataloğu fazla getirt ve ürün alacağını düşündüğün kişilere' katalog bırakıyorum gözatarsın -ben arıycam seni' dersin mümkünse o ay katalogda ind.olan parfümlerin numunelerinden de koyarsın ve merak ettiği ruj ve parfüm numunelerinin bulunduğunu beğendiği olursa deneyebileceğini söylersin sipariş vermene 4-5 gün kala kat. verdiğin kişileri arar sip.toplarsın...eğer yok derse önümüzdeki haftalarda 2. bi sipariş gireceğini olursa zaman girebileceğini söylersin ha yine vermezse herkes heray almak zorunda değil öbür ay yine kat. bırak ki o seni müşterin olduğunu hissetsin başkasına meyletmesin ....
ödeme durumunu da tarih söyle şu tarihe kadar para elimde olsun şeklinde ürün tesliminde zor benavon taksitlerimi ayın 15 ile 18 i arası ödüyorum 15 ine kadar yoola paramı diyorum ..katalog bırakırken söylemek daha iyi olabiliyor ödemesi şu tarihte diye o zaman daha çok varmış ödemeye deyip 1 tane değil 3 tane alıyorlar..
katalog fiyatıyla satış yapamadığın konusuna gelince;eğer 1 kere bile geliş fiyatına vereyim lafını duyarlarsa onu değiştirmen hem çok zor ve hem uzun zaman alır..eğer 3-5 parça alırlarsa ind.yapılabilir biraz veya öok tuttuysa aldıkları 2 kerede verebilirsin denebilir..poşetlerine koyacağın ufak bi hediye hepsinden daha iyi gelir alışveriş yapana ,süpriz hepimizin hoşuna gider çünkü,ben mesela bi ara saç açıcı tarak var ya g.fiy.1.87 ondan getirttim 20-30 civrı alışveriş yapanların poşetine koydum,kışında dudak balmı g.fiy.1.87 di ondan koydum bazen bayanlar karton çantayı seviyor avon poşeti yerine avonun karton çantasından getirttim ürünleri o çantayla verdim bayıldılar...yani ind. veya hele geliş fiyatına olacak iş değil sonu yok o zaman ben bişey anlamıycaksam yaptığımdan kendileri yapsınlar..vee ürünü götürürken poşetin kenarına zımbaladığım kağıda kişinin adını tutarını yazıyorum fiyatla ilgili indirim muhabbeti olmuyor ..
ben böyle yapıyorum ve yaptığım işten çok şükür kazanıyorum gün paralarımı karşılıyorum sonra altın alıyorum en az ödediğim taksit 450 ydi bu ay bu 750 olduğu aylarda oldu ve bin şükür hiç bi aksaklık yaşamadım..geçen akşam geliş fiyatına avon yazan arkadaşla bi yanlış anlama oldu aramızda ama yapan herkeste hakkını alsın istiyorum..
umarım işine yarar kolay gelsin...
hallettim canım yenisini gönderdiler siparişimi verdim 120 tl bu ay az oldu çoğu benim ürünüm zaten üst komşum avon yapıyor bukadar yapmam bile mucizehoşgeldina.s.şifre sorununu daha çabuk ve kolay halletmek için avonu ara 473 11 11
hoşbulduk canıma.s.hgdin aramıza cnm opuyorumnanaktan
TUL canım 425 tlilik sipariş verdiğinde ve 10 adet katalog eklediğinde banyo seti hediye sabunluk diş macunu fırça koymak için olanı ama şık bişey
750 ve üzeri siparişte banyo seti ve felix epilatör hediye
benim yazdıklarım el kremi natur.şamp.far away dreams ve bayan cüzdan panoramanın son sayfalarına doğru oan ürünler oluyorya onlarda
anlatabildimmi canımcımbilmiyorumkismile
canım ben bazılarını yazdım olanların,bence güzel katalog herkeze bol ve hayırlı satışlar arkadaşlar
Sağol canım herşey için,umarım herkes için iyi olur.
kredi kartı ile sipariş verenlere bir sorum olacak arkadaşlar..
bu ikinci siparişim az önce verdim siparilerimi..
ama henüz cari hesabımda bu faturam gözükmüyor..
kredi kartı güncelleştirmesini her siparişimizde tekrar mı edyoruz?
yoksa çıkar mı biraz daha beklesem ekranda cari hesabım..
kızlar k4den fiyatı uygun olanları yazıyorum
katalogtan 24 tllik alışveriş yapana perceive bayan edp 21 tl..
iki uçlu göz kalemleri 6.90 tl..
el yüz ve vucut kremi 400ml 7.00 tl..
banyo köpüğü 500ml 5.80 tl..
1 rolon alana herhangi 2 tanesi bedava 12.00 tl..
ıncandessence 28 tl..
pur blanca alana çiçekli çanta hediye 30.80 tl
little white dress edp 28.90 tl..
solutions serisinde indirim var
color trend ürünleri ruj göz kalemi vs indirimdeler
kıds çocuk şampuanları 5.70 tl
senses duş jelleri 500ml 5.90 tl..
naturals çilekli duş jeli 5.00 tl..
ayak bakım ürünleri indirimde
senses 500ml duş jeli ve wish of love ikisi sadece 18.50 tl..
tarak ve advance serisi indirimde
bayan cüzdan 10.60 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?