Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

işlensin sonra çıkar güzelim dur yoktur bi sorun.

evetttt güzele benziyor boşa gitmedi 20 katalog zemuszemus
e perceive,sense +wish of love,el kremleri+nat.şam.lar ekstra iyiymiş
beğendim
sağol esracımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

avona var olan borcunu kartla ödeyeyim diyorsun anladıpım kadarıyla ...??????
baştan kullanacağımız kartları giriyoruz sonra sipariş verdikçe karttan kesiliyor 150 üzeri olursa siparişin 4 e bölüyor bazen 8 e bölüyor chip para neyin veriyor ama senin dediğin benim aklıma yatmadı avonu ara sor bence

rica ederim tulcum merakınızı giderebildiysem ne mutlu bana

yalnız şunlarn hepsi panoramada olanlar canım

ve panoramada far away dreams alana beyaz kordonlu taşlı şık bir saat hediye 31.80 tl..
bayan cüzdan 10.60 tl..
avon care el kremi 3.60 tl..
naturals şampuan 3.65 tl..saç kremi 4.20 tl..
tam ayrıntılı yazmamışım orayı yukarda

ve kızlar sipariş vermek için çok zorlanınca mesaj attıydım avona beklenen malum cevap geldi;
çekilen sıkıntıdan çok üzgünüz..yoğun talep sebebiyle int.geçici bir süreliğine sorun yaşanıyor..bu zorluğu yaşamamak için tel. sipariş öneririz..
biz bilmiyorduk çok aydınlandım
paylaşıyorum ki sizde aydınlanın kızlar.

hımmm öbür kam. yaniii banyo seti dediği ne ki??klozet takımı mı havlu mu bornoz mu o ne????

sadetcimde burdaymış nasılsın canım maşallah sana ilk siparişin bayağı iyi
çok güzel yazmışlsın canım taktikler süper denemeli
hoşgeldina.s.şifre sorununu daha çabuk ve kolay halletmek için avonu ara 473 11 11
hallettim canım yenisini gönderdiler siparişimi verdim 120 tl bu ay az oldu çoğu benim ürünüm zaten üst komşum avon yapıyor bukadar yapmam bile mucize
hgdin aramıza cnm opuyorumnanaktan
hoşbulduk canıma.s.

demek peri oyununda sabah 7 demi güncelleniyo hemen tükeniyor zaten okadar puanım yok ama yine alırım bişeyler eşimdebu oyunu oynuyor benden çok puanı :) ondanda sipariş vereyim

TUL canım 425 tlilik sipariş verdiğinde ve 10 adet katalog eklediğinde banyo seti hediye sabunluk diş macunu fırça koymak için olanı ama şık bişey porselen sanırım ve çiçekli
750 ve üzeri siparişte banyo seti ve felix epilatör hediye
benim yazdıklarım el kremi natur.şamp.far away dreams ve bayan cüzdan panoramanın son sayfalarına doğru oan ürünler oluyorya onlarda
anlatabildimmi canımcımbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ok canım :1hug:

Bende az önce verdim canım,henüz gözükmez ancak yarına işlenir faturan ozaman gözükür,kartı herzaman güncellemene gerek yok ama ben mesela taksit istemediğim zaman güncelleyip taksit istemiyorum,sen istiyorsan işaretlemen lağzım bol satışlar.

Haa bu arada kızlar,altın fırsat ta fiyat extra 2 tl düşüyoya sipariş verirken gözüküyomu yoksa işlendikten sonramı belli oluyo,yada o fiyat düşmüş halimi?
Birde anew lerin altlarında yazan son kullanmamı,üretim tarihimi,yada kullanım sürelerini bilen varmı mail attım cevap gelmedi henüz,neçok sordum yaa gece gece herkesee iyi uykular.

çok sagol canım meraktan çatladık valla bende perşembe vericem siparişlerimi bu ay fazla satış yapamadım inşallah diger katalokta yaparım herkeze iyi satışlar kızlar

allame üretim tarihi o yazanlar......gecmişte avonun yazmış oldugu bir yazıda ürün açılmadıgı takdirde üretim tarihinden itibaren 3 yıla kadar son kullanma tarihi oldugunu okumuştum.... misal ürün 05. 05 .2004 demi üretildi, ürünü açmadıgın takdirde 05.05.2007 ye kadar tüketme vaktin var canım.umarım anlatabilmişimdir.sevgilerimle.

ya kızlar ben panoramadan son sayfadaki setten bi r tane sipariş verdim ikili olandan bir tane daha verirsemmi swaroski takı setini kazanıyorum ..teşk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…