Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tulcüm geçmiş olsun kendine iyi bak,kızlar herkese merhabalar bu pazar çok sıkıcı evdeyiz.benim az siparişim vardı dün geldi bende beğendim kampanya 4 ü inşallah satışlar iyi olur,füme çantayı kendim için aldım ben çok beğendim çok hoşuma gitti ,daha öncede kahverengi önü çok cepli joanne çantayı almıştım,zaten çok begenirsem alıyorum yeni katalokları artık bu hafta dagıtıcam, daha evden çıkamadım:içelim:tul,bu yeni kataloktan en çok neleri tavsiye edeyim canım ?:kedi:

Merhaba ben interneten başvurdum bugün. Ben de satmak istiyorum .Öğrenciyim .paraya ihtiyacım var. Satan arkadaşlar bana da öğretir misiniz? Nerede satmalıyım? Pek konu komşu tanımıyorum. Okulum da açıköğretim. Nerede satacağımı bilemedim? Tavsiye edermisiniz? Elimde kalır mı acaba..

kızlar ben şu güzellik perisi oyunundan ürün sipariş verdim şimdi. puanımdan düşme olmadı. bide ben nerden takip edicem sipaşin durumunu falan:sm_confused:

canım puanın dusmedıyse sıparısı verememıssın demektır sanıyeyle baskası almıstır.eger urunu aldıysan altta beklıyor yazısı oluyor.1 hafta sonra gonderıyorlar

avonda benım sorunum da cevrede de avon satısı yapanlar ,gelıs fıyatının da altında veren var anlayamıyorum neden boyle.sanırım hedıyelerı kazanmak ıcın.cok kınıyorum ya bunda para kazanmaya calısıyoruz,ne kadar olursa olsun evıme cocuguma az da olsa alıyorum bıseyler.ama bu ınsanları anlayamıyorum cok yazık

çok sğl canım içimi rahatlattın
eşimin işinn yanında postahane var yatırtayımda o zmn k3 ten 2. siparişi gireyimm
birde bu bayan benim takım öncüm ve 15 üyesi varr
nasıl bilmiyorsaa
avonun ptt ile anlaşması yok diyor bana :hulya:

kızlar ben şu güzellik perisi oyunundan ürün sipariş verdim şimdi. puanımdan düşme olmadı. bide ben nerden takip edicem sipaşin durumunu falan:sm_confused:
olmamış verememişin canım versen puan düşerdi bende bi ara verdim sandım ama puanım düşmedii
verememişim yani

şimdi ben k3 den sipariş giriyorum yaa
benim avondaki sayfamdanda temsilciye özel ürünlerden de ekleyebilirim değil mi?
onuda sayarlar mı?
k3 ilk siparişten 210 luk yaptım 2. tamamlıycam daa
tavayı almak için..bi zahmet bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

ya birde k4 katoloğu gelenler fiyat listesi geldi mii sizee?
yoksaa k3 deki fiyat listesi mi geçerli?

yokkkk indirimli iken aldıysan ind.gelir ama çok geçtiyse ara avonu özel istek üzerine kargo çıkarılmıştı benim bi üründe öyle yapmışlardı.

ya o perfect wear o katalogdan sonra bidaha indirime girmedi acaba o yüzden mi gelmiyo? o göğüs sıkılaştırıcı da kim bilir ne zaman indirime girer
neyse artık napalım hayırlısı bilgilendirme için teşekkür ederim tul cum.
Bu arada az önce okudum kum döküyormuşsun canım çok geçmiş olsun sıkıntılı bir dönem ama kısa zamanda atlatırsın inşallah.

soru: bir de şunu sormak istiyorum, ben şimdi kendi adıma açtırdığım üyelikten sipariş veriyorum artık. bahsettiğim stokta kalmadı dedikleri perfect wear likit eyeliner, annemin üzerinden açtığımız üyelikti yani ondan artık sipariş vermicem. ben sipariş vermemiş bile olsam o ay yine de gelir mi?

Son düzenleme:

evet kesinlikle haklısın canımcım,iade almıyorum güzelce düşünün diicem.bi daha hediyeler içinde kendimi paralamıycamlmaz:beni cezbeden 400 lerdeyken 50 tl lik daha sipariş gelmesi oldu.hadi 500 yapayım bari dedim.k4te hiç toplamıyorum fiyatları sipariş verirken neyse o artık.limit çok yüksek zaten.:icecream:

aynen bndee k4 için uğraşmıyorum normal siparişimi verim yeter

ya arkadaşlar benim soruma cevap vercek yok mu

merhaba arkadaslar annem daha 39 yasında uzun zamandır göz altı kırışıklıklarına takmıştı kafayı anewin kremini aldık kullanmadı pek kaç sene önce tabi şimdide göz altında torbaların oluşmaya başladığı taktı kafasına yani hem kırışıklık hemde göz altı torbalarının başlangıcı sizce hangi kremi kullanmalı....deneyip veyada tanıdıg biri kullanıp memnun kalan biri varsa yazarmı arkadaşlar .... teşekkür ederim

şimdi ben k3 den sipariş giriyorum yaa
benim avondaki sayfamdanda temsilciye özel ürünlerden de ekleyebilirim değil mi?
onuda sayarlar mı?
k3 ilk siparişten 210 luk yaptım 2. tamamlıycam daa
tavayı almak için..bi zahmet bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

bence kam.4 bayaa güzel parfümler uygun;ındencessence-perceive-wilderness-wish of love+duş jeli paketi de uygun-avon kidsler-colortrendler-..füme çantayı bende kendime getirtmiştim ama ben beğenmedim derisi güzel ama beklediğim renk den çok daha koyu..

ve sağol özlemcim ..geçmiş olsun dileklerin içina.s.

sağol gökçencim.a.s.
hımmm bak gönderilmemesinin sebebi çıktı genelde stokta biten ürünleri göndermek için bi siparişe eklemeyi bekliyorlar ama sen o üyelikten sip.girmediğin için gelmemiş..benim 1 ay kadar geciken bi ürünüm vardı yazın 2 sipariş girdim o arada o koliylede gelmedi aradım ve müşterim sıkıldı iptal edin o ürünü dediğimde özel durum -istek diye belirtelim gerekli yere iletelim ürününüz gelsin dediler ve hemen bir tek o ürün için kargo çıkardılar ertesi gün ve kargo ücreti de olmadan geldi..ara bence durumu anlat..

PESSıMıSST elimdeki kağıttan aynen yazıyorumürün değişimi hangi durumlarda yapılabilir?sadece ürünün hasarlı veya kusurlu olması durumunda yapılabilir.sipariş edilen ürünün aynı fiyat ve kategoride olsa dahi başka bir ürünle değişimi kabul edilemez.(örnek:renk değişikliği talepleri)böyle bir talepte bulunulması halinde işlem;ürün bedelinin bir sonraki faturadan düşülmesi şeklinde yapılacaktır.iade kabul süresi:ürünün satın alındığı 3 kampanyadır.örneğin;kampanya 2de satın alınan bir ürün en geç kamp.4 sonuna kadar kuruluşumuza ulaştırılmalıdır.ben avonun yalancısıyım kağıttan yazdımkaydirigubbakcemile3 inşallah işine yarar.

gökcen; bende 2 ay önce eyeliner istemiştim hala gelmedi.... acaba parasını kesmişlermiydi hiç hatırlıyomusun?ben tam hatırlayamıyorumda.
eyedontlie ; çok teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…