- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.321
kızlar ben şu güzellik perisi oyunundan ürün sipariş verdim şimdi. puanımdan düşme olmadı. bide ben nerden takip edicem sipaşin durumunu falan:sm_confused:
çok sğl canım içimi rahatlattınnasıl yokmuş ? bazı temsilcileri de hiç anlamıyorum...işlerine gelmediğinde yok öle bişey diyip geçiştiriyolar..... bak sinirlendim şimdi..... hayır yardımcı olmaya çalışacakları yere........... ben avona başladım başlayalı daha bi kez bankayla iş yapmadım her ay ptt den yatırıyorum kuzum..... tabii ücret karşılıgında.... ben en son 2 buçuktan yatırdım..... ptt görevlisine avon faturamı yatıracam diyip temsilci nonu söylüyosun ve paranı veriyosun........ bu kadar....... zaten avonun ödeme imkanları içinde ptt havalesi de var....fiyat listesinin en altında yazar..... bir temsilcinin böyle bişeyi bilmemesini dogru bulmuyorum.... esas onlar bize anlatmalı ..........bilgilendirmeli bööle konuları..... umarım aydınlatabilmişimdir canım.... far awayde aydınlanamadım, kızma kaydirigubbakcemile3 agır bi koku mu. neye benziyo. şekerlimi meyvelimi.... ben far awayi bile bilmem yıllar önce bi kez kokladım ööle agırdıki başıma agrı girdi bi daha da koklamadım...
olmamış verememişin canım versen puan düşerdi bende bi ara verdim sandım ama puanım düşmediikızlar ben şu güzellik perisi oyunundan ürün sipariş verdim şimdi. puanımdan düşme olmadı. bide ben nerden takip edicem sipaşin durumunu falan:sm_confused:
yokkkk indirimli iken aldıysan ind.gelir ama çok geçtiyse ara avonu özel istek üzerine kargo çıkarılmıştı benim bi üründe öyle yapmışlardı.
yok yok sıkma canını ya biraz limiti geçir iade yi göze alarak fazladan tekrar hayırlı olsungir ...olabiliyor bazen aksiklikler üstüste geliyo kırma hevesini :teselli:yapmak istiyorsan bu işi baştan müşterilerine söylediğin herşeyi ölçe tarta söyle...kolay gelsin.ayrıyeten sana geçmiş olsun..:1hug:
merhaba arkadaşlar bişey sorcaktım..
k2 katalogundan alınmış ürünü değiştirebilirmiyim zamanı geçti mi ?? bide aynı ürünle değil farklı ürünle ??
cevap veren yok mu ? senağlama[/QUOTt
tatlım sana gelen faturaların yanında ürün iade formu gönderiliyor.bi ürünü 3 kampanya içinde değiştirebiliosun.ama dioki sipariş edilen ürünün aynıfiyat ve kategoride bile olsabaşka bi ürünle değişimi kabul edilemez.üzgünüm canım :çok üzgünüm:
evet kesinlikle haklısın canımcım,iade almıyorum güzelce düşünün diicem.bi daha hediyeler içinde kendimi paralamıycamlmaz:beni cezbeden 400 lerdeyken 50 tl lik daha sipariş gelmesi oldu.hadi 500 yapayım bari dedim.k4te hiç toplamıyorum fiyatları sipariş verirken neyse o artık.limit çok yüksek zaten.:icecream:
merhaba arkadaşlar bişey sorcaktım..
k2 katalogundan alınmış ürünü değiştirebilirmiyim zamanı geçti mi ?? bide aynı ürünle değil farklı ürünle ??
tulcüm geçmiş olsun kendine iyi bak,kızlar herkese merhabalar bu pazar çok sıkıcı evdeyiz.benim az siparişim vardı dün geldi bende beğendim kampanya 4 ü inşallah satışlar iyi olur,füme çantayı kendim için aldım ben çok beğendim çok hoşuma gitti ,daha öncede kahverengi önü çok cepli joanne çantayı almıştım,zaten çok begenirsem alıyorum yeni katalokları artık bu hafta dagıtıcam, daha evden çıkamadım:içelim:tul,bu yeni kataloktan en çok neleri tavsiye edeyim canım ?:kedi:
tulcüm geçmiş olsun kendine iyi bak,kızlar herkese merhabalar bu pazar çok sıkıcı evdeyiz.benim az siparişim vardı dün geldi bende beğendim kampanya 4 ü inşallah satışlar iyi olur,füme çantayı kendim için aldım ben çok beğendim çok hoşuma gitti ,daha öncede kahverengi önü çok cepli joanne çantayı almıştım,zaten çok begenirsem alıyorum yeni katalokları artık bu hafta dagıtıcam, daha evden çıkamadım:içelim:tul,bu yeni kataloktan en çok neleri tavsiye edeyim canım ?:kedi:
ya o perfect wear o katalogdan sonra bidaha indirime girmedi acaba o yüzden mi gelmiyo? o göğüs sıkılaştırıcı da kim bilir ne zaman indirime girer
neyse artık napalım hayırlısıbilgilendirme için teşekkür ederim tul cum.
Bu arada az önce okudum kum döküyormuşsun canım çok geçmiş olsun sıkıntılı bir dönem ama kısa zamanda atlatırsın inşallah.
soru: bir de şunu sormak istiyorum, ben şimdi kendi adıma açtırdığım üyelikten sipariş veriyorum artık. bahsettiğim stokta kalmadı dedikleri perfect wear likit eyeliner, annemin üzerinden açtığımız üyelikti yani ondan artık sipariş vermicem. ben sipariş vermemiş bile olsam o ay yine de gelir mi?
cevap veren yok mu ? senağlama[/QUOTt
tatlım sana gelen faturaların yanında ürün iade formu gönderiliyor.bi ürünü 3 kampanya içinde değiştirebiliosun.ama dioki sipariş edilen ürünün aynıfiyat ve kategoride bile olsabaşka bi ürünle değişimi kabul edilemez.üzgünüm canım :çok üzgünüm:
3 kam.süresince iade edebilirsin canım değiştirmede aynı şekilde olması lazım...
teşekkür ederim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?