- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.281
avonun deneyimli hatunlarııı bana yardım edin..yüzüm yağlı
şöyle matlaştırıcı bir krem tavsiyeniz varmı..yüzüm makyajdan bi saat
soora makyajı resmen kusuyoo..bu durumu önlicek bi ürün lazım bana..öptüm hepiciğinizi aklinialirimsmile
evet canım belli yaşlar olsa yazılıyor zaten =)
tmm canım saolasın =)
sayfa 116 daki sıkılaştırıcı vucüt losyonu tüm yaşlar için uygun mudur acaba ?
canım cildin yağlı olduğuna göre önce cilt türüne uygun olan solutions serisinden pure-pore fection (yağlı ciltler için)temizleyici ile arındırıp ardından mat görünüm veren toniği ile sildikten sonra makyaja başlarsan daha iyi bi sonuç alabilirsin...denemekte fayda var..:1hug:
ben solitionsları önermiyorm...müşterilerimde pek bi yarar görmedk kendi ailemdede..sadece olgun ciltler kremini alanlar memnun kaldı...
alıcaksan ilk önerim her zamn anewdir..
geçmiş sayfalarda bunu baya konu etmiştik solutions sorunlarından ama herkeste aynı etkiyi göstermeyedebiliyor ve evet anew i de gözümüz kapalı önerir ve kullanırız
tabiki herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama 100kişiye satıp 90nından şikayet alırsan işe yaramıyor demektr bana göre canm :)[/QUO
tabi tabiii öyledir canımmmm
merhaba arkadaşlar ben kendim için bi şey öğrenmek istiyorum ..30 yaşındayım ve hafif kırışıklar başladı tabii...avondan krem almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler neleri tavsiye edersiniz...cilt tipim karma sizler neler kullnıyorsunuz...
geçmiş olsun tul.....arkadaşlar yeni panoramada far away dream çıkmış yanında da beyaz saat hediyeli fiyuatı 30. acaba testerı eline gelen var mı? diğer far away bana çok agır geliyo... şimdi bundan sipariş vermek istiyorum ama korkuyorum bu da agır olursa diye....
avonun deneyimli hatunlarııı bana yardım edin..yüzüm yağlı
şöyle matlaştırıcı bir krem tavsiyeniz varmı..yüzüm makyajdan bi saat
soora makyajı resmen kusuyoo..bu durumu önlicek bi ürün lazım bana..öptüm hepiciğinizi aklinialirimsmile
bna geçen kampanya bitiminde anket gelmişti..genelde her kampnya bitimnde geliyor..hediyelerle ilgili anketti bu sefer..çok güzel hediyeler vardı doldurduk sıraladık umarm kmpnya 5te o hedyeler yollanmaya başlıcak...:)
cnm bana hiç böyle bir anket gelmedi ...
Canım bende merak ediyorum,banada ağır geliyo far away bencede daha hafiftir ama yinede bilmeden olmaz bence az para değil,parfüm yeni çıkcak kimsede yok tester bana gelmedi en azından.
herkese göndermiyolar zatn..avon a sor dan ail atrsan açıklarlar:) hediyeli anket oldugu içn belli limitlere göre belli sayda kişilere yollanıo..
kızlar siparişlerim daha gelmedi çok merak ediyorum ya tul geçen ay nekadarlık satış yaptın canım benim bu ay katalogu daha görmedim ama biraz umudum var açık çası iyi olur heralde satışımız hastaolmuşsun canım geçmiş olsun şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?