Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım cildin yağlı olduğuna göre önce cilt türüne uygun olan solutions serisinden pure-pore fection (yağlı ciltler için)temizleyici ile arındırıp ardından mat görünüm veren toniği ile sildikten sonra makyaja başlarsan daha iyi bi sonuç alabilirsin...denemekte fayda var..:1hug:

tam cilt bakımı için tüm yaşların toparlayıcı serumunu,sıkılaştırıcı yüz kremini,kaz ayağı bölgesi için düzgünleştirici serumu önerebilrm..

25+ da alabilrsn onunda yaşlanma karşıtı gündüz kremi ve cilt canlandırıcı serum u var bunları önerrim:)

ben solitionsları önermiyorm...müşterilerimde pek bi yarar görmedk kendi ailemdede..sadece olgun ciltler kremini alanlar memnun kaldı...
alıcaksan ilk önerim her zamn anewdir..

ben solitionsları önermiyorm...müşterilerimde pek bi yarar görmedk kendi ailemdede..sadece olgun ciltler kremini alanlar memnun kaldı...
alıcaksan ilk önerim her zamn anewdir..

geçmiş sayfalarda bunu baya konu etmiştik solutions sorunlarından ama herkeste aynı etkiyi göstermeyedebiliyor ve evet anew i de gözümüz kapalı önerir ve kullanırız

geçmiş sayfalarda bunu baya konu etmiştik solutions sorunlarından ama herkeste aynı etkiyi göstermeyedebiliyor ve evet anew i de gözümüz kapalı önerir ve kullanırız

tabiki herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama 100kişiye satıp 90nından şikayet alırsan işe yaramıyor demektr bana göre canm :)

bna geçen kampanya bitiminde anket gelmişti..genelde her kampnya bitimnde geliyor..hediyelerle ilgili anketti bu sefer..çok güzel hediyeler vardı doldurduk sıraladık umarm kmpnya 5te o hedyeler yollanmaya başlıcak...:)

Canım bende aynı yaştayım anew rejuvanate hem yaşına uygun,hemde şikayetlerine bende kullanıyorum öneririm.

Canım bende merak ediyorum,banada ağır geliyo far away bencede daha hafiftir ama yinede bilmeden olmaz bence az para değil,parfüm yeni çıkcak kimsede yok tester bana gelmedi en azından.

Canım TUL arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum,önce bu ürünlerle bakımını yapabilirsin,nemlendirci losyonu da uygularsın,anew serisindende yaşına ve yüzüne uygun,bi nemlendirici alabilirsn,ama makyajın akmaması için yüzünü iyce arındırıp,nemlendirdikten sonra kullandığın fondöten,kapatıcı, pudra vs çok önemli hem kaliteli hemde cilt tipine uygun olmalı.

kızlar siparişlerim daha gelmedi çok merak ediyorum ya tul geçen ay nekadarlık satış yaptın canım benim bu ay katalogu daha görmedim ama biraz umudum var açık çası iyi olur heralde satışımız hastaolmuşsun canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

Canım bende merak ediyorum,banada ağır geliyo far away bencede daha hafiftir ama yinede bilmeden olmaz bence az para değil,parfüm yeni çıkcak kimsede yok tester bana gelmedi en azından.

bende var parfm gerçekten güzel..panoramadan alcam genede zaten normalde saatler en az 20tl oldugunu düşünürsek hiçbişi deil...

allamecim çok teşekkür ederim
p_renses ; koku varmı elinde? nasıl bişe? neye benziyo... bir de en çok merak ettiğim agır mı? agır kokuya tahammülüm yok.... ben de alıcam da agırsa hiç almayım canım.....

canım sağol daha iyiyim şimdi,kum döküyormuşum ama asıl sıkıntım bulantı yapıyor olmasıydı 2 gündür çok şükür rahatım pzt. kontrolüm var....
geçen ay yani kamp.3 den 325 tl lik girdim ama 2 bi sipariş daha giricem herhalde 500 ü buldururum...epeydir ilk kez 10 katalog almıştım buna göre iyi bi sonuç...kam 4 bayaa güzel geldi bana allahtan 20 kat.almıştım son hafta arıycam müşterilerimi ama elimden görüp yazdıranlar baya oldu hadi bakalım inşallah..sen görmedin daha ama arkadaşlar yazdı tek tek ürünleri fikir olmuştur sanırım ama bu kat.u tuttum ben.inşallah yanılmayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…