- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.341
PESSİMİSST elimdeki kağıttan aynen yazıyorumürün değişimi hangi durumlarda yapılabilir?sadece ürünün hasarlı veya kusurlu olması durumunda yapılabilir.sipariş edilen ürünün aynı fiyat ve kategoride olsa dahi başka bir ürünle değişimi kabul edilemez.(örnek:renk değişikliği talepleri)böyle bir talepte bulunulması halinde işlem;ürün bedelinin bir sonraki faturadan düşülmesi şeklinde yapılacaktır.iade kabul süresi:ürünün satın alındığı 3 kampanyadır.örneğin;kampanya 2de satın alınan bir ürün en geç kamp.4 sonuna kadar kuruluşumuza ulaştırılmalıdır.ben avonun yalancısıyım kağıttan yazdımkaydirigubbakcemile3 inşallah işine yarar.
çok teşşekür ederim tatlım üşenmemiş yazmışsın..
kızlar yarın k2nin parasını yatırcam havale ile ben otomatik ödeme talimatı vermek istiorm bankaya öbür ay için bu otomatik ödemede mesela parayı yatırmayı geciktirdik son günü gecti hesapta olan parayı mı çekiyolar. benm işbankasında hesabım var oradan otomatik ödeme talimatı vermek istiyorm da :S
canım puanın dusmedıyse sıparısı verememıssın demektır sanıyeyle baskası almıstır.eger urunu aldıysan altta beklıyor yazısı oluyor.1 hafta sonra gonderıyorlar
esracım geldim.....benim en çok sattığım fondoten kam.4 de altın fırsat olan ürün bi incele istersen ha bunu düşünmüyorsan anewleri gözün kapalı al derim,süper bişey .
teşekkür ettim apranxx :) bankaya talimat vercem sanırım sonuçta parayı geciktirmeden yatırırım her ay
Ya kızlar mesajım kaybolmuş,
TUL geçmiş olsun demştim birde indirim katoloğundan metal saatten almıştım,hoşuma gitti ama kararırmı diye korkuyorum sen bişey sürün demştin yazarsan sevinirm.
Ben katoloğu beğenmedim,ama panoramayı beğendim yen ürünler çok güzel bundan sonraki katolog daha güzel olur dye umut ediyorum,inşallah.[/QUO
canım mavi,taşlı saati diyosun sanırım.ben onu geçen sene müşteri iken almıştım.çok güzel bir saat.güle güle kullan.tam yazlık.bende ondan 2 tane sattım.bu tür şeylerin takı.aksesuar,saat vs.üzerine parlatıcı(şeffaf oje)sür.hiç kararma yapmadığı gibi taşlarıda düşmüyor.:lepi:
yahu 2 soru sordum kmse cevaplamamış görmediz mi yoksaa
tekrar soruyorum
k4 ün fiyat listesi geldi mi sizee kargonuzla bana gelmedii
k3 ün ki mi geçerlii
birdee k3 den sipariş veriyorum
2.yi gircem tavayı almak içinn avondaki sayfamdanda temsilciye özelden de vereblr miyim
yani oda sayılır değil mi?
yahu 2 soru sordum kmse cevaplamamış görmediz mi yoksaa
tekrar soruyorum
k4 ün fiyat listesi geldi mi sizee kargonuzla bana gelmedii
k3 ün ki mi geçerlii
birdee k3 den sipariş veriyorum
2.yi gircem tavayı almak içinn avondaki sayfamdanda temsilciye özelden de vereblr miyim
yani oda sayılır değil mi?
gökcen; bende 2 ay önce eyeliner istemiştim hala gelmedi.... acaba parasını kesmişlermiydi hiç hatırlıyomusun?ben tam hatırlayamıyorumda.
eyedontlie ; çok teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?