Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok teşşekür ederim tatlım üşenmemiş yazmışsın..

kızlar yarın k2nin parasını yatırcam havale ile ben otomatik ödeme talimatı vermek istiorm bankaya öbür ay için bu otomatik ödemede mesela parayı yatırmayı geciktirdik son günü gecti hesapta olan parayı mı çekiyolar. benm işbankasında hesabım var oradan otomatik ödeme talimatı vermek istiyorm da :S

hesabındaki parayı çeker.kalanını yüzde4.50 faizle bi sonraki faturandan çekerler.:1shok:

esracım geldim.....benim en çok sattığım fondoten kam.4 de altın fırsat olan ürün bi incele istersen ha bunu düşünmüyorsan anewleri gözün kapalı al derim,süper bişey .

tul canım nasılsın çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallah..tavsiyen için çok sağol tulcum bakçam hemen tekrar geçmiş olsun canımolumunekankayizsmile

yaa bu k4 bana pek satış yaptırmadı malesef etrafımda sattığım insanlar ihtiyaçları olan ürünleri bi defada alıp bitirdiler şimdi alıcak ihtiyaçları olmadığını söylüyolar benimde gezip dolaşma imkanım yok yani bu ay işler kesat :gitme:

Ya kızlar mesajım kaybolmuş,
TUL geçmiş olsun demştim birde indirim katoloğundan metal saatten almıştım,hoşuma gitti ama kararırmı diye korkuyorum sen bişey sürün demştin yazarsan sevinirm.
Ben katoloğu beğenmedim,ama panoramayı beğendim yen ürünler çok güzel bundan sonraki katolog daha güzel olur dye umut ediyorum,inşallah.

tul cnm saol..makyaj kusması böle yüzüm yağlı yağlı oluo o mat görüntü gidio yüzüm
yağ doluo makyajdan bi saat sonra böle bişi canım..ben anew almaya karar verdimm..solutions
bana nedense basit geldi :S daha kullanmadım gerçi ama yüzüm yağlı bi sorun olursa sivilcelerle
uğraşmak istemiorum

yahu 2 soru sordum kmse cevaplamamış görmediz mi yoksaa
tekrar soruyorum
k4 ün fiyat listesi geldi mi sizee kargonuzla bana gelmedii
k3 ün ki mi geçerlii
birdee k3 den sipariş veriyorum
2.yi gircem tavayı almak içinn avondaki sayfamdanda temsilciye özelden de vereblr miyim
yani oda sayılır değil mi?

SİREMİMS k4 fiyat listesi geldi bana .sarı renkte.sana niye gelmedi acaba?evet sana özel sayfadan da sipariş verebiliyosun.limite onu da kabul ediyorlar.umarım yardımcı olabilirimbilmiyorumkismile

k.3. geçerli olmaz canım.çünki her kam. değişir fiyatlar.sana neden gelmedi acaba:bbo:

"avon"u ara sor..

siremim evet sayfandan veriyosun.... birde kamp 4 fiyat listesi geldi... her kampanyada farkllı yolluyolarya... sana niye gelmediki..........

Kızlar avon ürünleri almak istiyorum
Daha önce sipariş verdiğim bir arkadaş vardı ama taşınmış ulaşamıyorum
ne etmeli?

buradan satış yapmak yasak.yoksa sana ulaşmak isteyen çok kişi olur......

daha önce ceza aldı arkadaşlarımız bu yüzden........

tulcüm göğüs jeli gelmemiş stokta yokmuş daha sonraki siparişimde gelicekmiş aynı fiata gelir değilmi

gökcen; bende 2 ay önce eyeliner istemiştim hala gelmedi.... acaba parasını kesmişlermiydi hiç hatırlıyomusun?ben tam hatırlayamıyorumda.
eyedontlie ; çok teşekkürler canım.

hayır tatlım kesmemişlerdi, zaten internetten sipariş girdiğimde gözüktü stokta kalmadığı için gönderemiyoruz bidahaki siparişinizle göndereceğiz diye. faturaya işlenmedi içn rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…