- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.301
ilk defa duyuyorum ayrıntılı açıklarmısın takım öncüsü falanmısında sana yolluyolar anket kaydirigubbakcemile
allamecim çok teşekkür ederim
p_renses ; koku varmı elinde? nasıl bişe? neye benziyo... bir de en çok merak ettiğim agır mı? agır kokuya tahammülüm yok.... ben de alıcam da agırsa hiç almayım canım.....
var canım aynı far away tarzında ama onun gibi agır deil böle daha iç açıcı ferah bi kokusu var:)
Merhaba ......,
Temsilci Programı Araştırmamızı sonuna kadar yapan ilk 35 kişiye ROWENTA SAC KURUTMA MAKİNESİ hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.
Ankete gitmek için tıklayınız...
bu tarz mailler geliyor her kampanya bitiminde..takım öncülüğüyle alakası yok canm..satışla ilgili..bronz gümüş altın üyeelr arasnda oluyr sanırm...
Canım takım öncüsü falan değilsen yeni daha çıkmayan parfüm sende nasıl var anlamıyorum nasıl aldın bizde neden bi tester bile yok?
esracım 1-2 gündür giremiyorum rahatsızdım.tam da iyileşmiş sayılmam ya çok şükür bu halime,yarın bi inceleyeyim kat.daki fondotenleri güzelim ....
yani yeni çıkan far awayi soruyorum :hulya:
Kızlar cearskinden kendime mikrotanecikli temizleme jeli aldım.kullananlar varmı?nasıldır ki?Daha önce nivea canladırıcı tem.jeli kullanıyodum bitince bunu deniyim dedim.henüz kullanmadım...
bene daha siftah yapmadım kızlar k 3 ten gögüs sıklaştırıcı stokta kalmamış
hayırlı olsun canım bravo bayılırım yapacağı işi sıkı sıkı takip edenlere..
cnm k 3ten verdim sipariş gelmedi stokta kalmamış daha sonra gönderilecekmiş
tul moralim bozuk diye unuttum ,teşekkür ederim canım benima.s.
valla ben ta 2 ay önce mi ne perfect wear likit eyeliner istedim stokta kalmadı bidahaki siparişinizle gönderilecek dediler kaç ay geçti hala gelmedi.
bi de gönderseler bile indirimdeyken göndermiyolarki. aman ya...
geçmiş olsun tulcüm.aynı dert bende de var böbrek taşıÇok üzgünüm çoookk2 ilk siparişimdi.175 tl yaptım.k3 ten 500.şimdi paraları topluyorum.sayenizde bankaya otomatik ödeme talimatı vermeyi öğrendim 1 ay sürem var.ama moralim çok bozuuuuk.avonu bırakmayı bile düşündüm.tvis iki renkli saat ve bileklik satmıştım arkadaşa.iade etti neymiş büyük gelmiş.bende hata ama avonun iadesi mümkün dedim müşterilerime sonrasını hesaplamadan.göğüs kremi iade bu da başkası neymiş ben karar vermeden yazdın diyo.yarısını bu ay yarısını nisanda veririm bile demişti.stik kapatıcı iade bu da bi başkası ben medium demedimki fair istedim diyo kaç kişi biz duyduk sen doğru yazdın diyo ama boşşş.numune seti aldım.10 katalog derken astarı yüzünü geçti.avona iade et diiceksiniz ama tavaları aldım.geri gönder falan değişme derken bissürü iş.offf ya offklava:ömrümü yedi bu avon 2 ayda.çok azimliyim aslında ama hevesim kırıldı biraz.insanlar mı uyus ben mi bilmiyorum artık(roman gibi oldu yazı zatenkafamçokkarıştı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?