Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bide arkadaşlar mesela bn k4te 200lük sattım sora bi 250lik dha verdm taoplam 450 oldu banyo seti gelirmi yok tek seferdemi olması gerek?

bide arkadaşlar mesela bn k4te 200lük sattım sora bi 250lik dha verdm taoplam 450 oldu banyo seti gelirmi yok tek seferdemi olması gerek?

Gelir canım önemli olan miktar.
Wish of love çoğu parfüme göre kalıcı ve benm en çok sattığım parfüm.
Roll-on olarak ben parfümlü kullanıyorum uzun zamandır,güzel ama 1 senedir eski kalitesi kalmadı gibi geliyo bana.

Son düzenleme:
hmm öle diosn cnm ..peki ayak kremleri nasıl?bide annem soruo selülit kremlernden hangisini önerirsiniz?panoramadaki fln ?

ayak kremlerinden çok sattım yumuşacık yapıyor dediler tekrardan aldılar ..panaromadaki yeni çıkıyo sanırım ama daha önce olanı ise ben kullandım hepsinde ilk şart düzenli kullanıcan ve her kullanımdan önce deriyi temizleyecen faydası oluyor..

arkadaşlar meraba bn şey sorucam parfümlü roll on'lar nasıl?bide avonun hangi ayak kremini öneririrsiniz?bide su wish of love parfümü nasıl duş jeliyle beraber olanı?

eğer kullandığın parfüm varsa onun rollon uyla birlikte kullanman daha etkili koku olur..wish of love dan hem çok sattım hem kendimde kullandım güzel bahar kokusu gibi kişiden kişiye de değişir tenden tene de ben giysime sıkıyorum tüm parfümleri buram buram duyuluyo ertesi gün giy yine mis kokuyo

peki hangi kreminden önerirsn tul abla yani ismi ney?bide selülit kremnini?

canım 3 ve 4. kat baktım şimdi yok onlarda koymamışlar ama adı topuk yumuşatıcı kremdi
selülit için ise kullandığım solutions dan body cellu-sculpt muş adı baktım

yaa kızlar ben geçende sordum yine sorim.benim 3 faturamda bankadan ödendi gözüküyo ama cari hesap özetinde üçününde vadesi geçmiş diyo ne yapcam bilmiyorum yaa
bide geçen çarşamba sipariş verdim hala gelmedi yaa faturalar ödenmediği içinmi ?? son bi soru sipariş verirken en son yollanan sayfada müşteri adeti diyo onun ne önemi var ben anlamadım da bilmiyorumkismile

tşkler arkadaşlarr
hesaplamayı blyrum kat.fiyatını 750 ile çarpıyorum..
birde bşy daha sorcam
fiyat listesi panoramadan başka bşy geld mii?
mesala ilerki kat. larda indirimde olcakların broşürü fln?

Canım bazen oluyo birkere banada gelmemişti,siparişle beraber katolog,fiyat listesi.panorama,iade formu falan gelir,dediğin gibi bişey hiç duymadım.

banka işini hiç bilmiyorum canım istersen avonu ara..
müşteri adedine gelince o bi işe yaramıyo güzelim maksat kaç kişiye satış yaptıysan yazıcan onlarda o kadar poşet yolluycaklar ama olmuyo yani 4 adet ürüne 1 poşet şeklinde hesaplıyorlar..

canım mavi,taşlı saati diyosun sanırım.ben onu geçen sene müşteri iken almıştım.çok güzel bir saat.güle güle kullan.tam yazlık.bende ondan 2 tane sattım.bu tür şeylerin takı.aksesuar,saat vs.üzerine parlatıcı(şeffaf oje)sür.hiç kararma yapmadığı gibi taşlarıda düşmüyor.:lepi:[/QUOTE]

Yok hayatım ince kordonlu metal saati diyorum,teşekür ederim inşallah iyi çıkar,tul de yazmış teşekürler cevaplarınıza hemen bi parlatıcı bulmam lağzım.opuyorumnanaktan

kızlar 50,s glam parfüm varya bi kaç ay önce cıkan pekte gündeme gelmedi fazla ama numunesini denedim mis gibi hanımeli kokuyor cok hoşuma gitti deneyen varmı sizce nasıl bi koku umarım k.5de indirime girer...

evet canım geçenlerde yine konuştuk bu konuyu,kızlar anlatmış çok güzel diye bende baktım hemen tester a gerçekten çok güzel zaten birde tester dan daha güzel oluyo bence parfümün kendi.
amanın ezel başlıycak gidem çayımı alam...

ben gecenlerde çok övmüştüm... avonda sevdigim sadece 2 koku var....biri women of earth(ki artık yok) biri de 50s glam.... muhteşem bi koku... hayatımın kokusu diyorum artık.... gözüm kapalı tavsiye ederim...... kime koklattıysam bayıldılar........zaten asla begenilmicek bi koku değil......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…