- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.381
bide arkadaşlar mesela bn k4te 200lük sattım sora bi 250lik dha verdm taoplam 450 oldu banyo seti gelirmi yok tek seferdemi olması gerek?
bide arkadaşlar mesela bn k4te 200lük sattım sora bi 250lik dha verdm taoplam 450 oldu banyo seti gelirmi yok tek seferdemi olması gerek?
hmm öle diosn cnm ..peki ayak kremleri nasıl?bide annem soruo selülit kremlernden hangisini önerirsiniz?panoramadaki fln ?
arkadaşlar meraba bn şey sorucam parfümlü roll on'lar nasıl?bide avonun hangi ayak kremini öneririrsiniz?bide su wish of love parfümü nasıl duş jeliyle beraber olanı?
Gelir canım önemli olan miktar.
Wish of love çoğu parfüme göre kalıcı ve benm en çok sattığım parfüm.
peki hangi kreminden önerirsn tul abla yani ismi ney?bide selülit kremnini?
canım 3 ve 4. kat baktım şimdi yok onlarda koymamışlar ama adı topuk yumuşatıcı kremdi
selülit için ise kullandığım solutions dan body cellu-sculpt muş adı baktım
tşkler arkadaşlarr
hesaplamayı blyrum kat.fiyatını 750 ile çarpıyorum..
birde bşy daha sorcam
fiyat listesi panoramadan başka bşy geld mii?
mesala ilerki kat. larda indirimde olcakların broşürü fln?
yaa kızlar ben geçende sordum yine sorim.benim 3 faturamda bankadan ödendi gözüküyo ama cari hesap özetinde üçününde vadesi geçmiş diyo ne yapcam bilmiyorum yaa
bide geçen çarşamba sipariş verdim hala gelmedi yaa faturalar ödenmediği içinmi ?? son bi soru sipariş verirken en son yollanan sayfada müşteri adeti diyo onun ne önemi var ben anlamadım da bilmiyorumkismile
çok saol tul ablacm :1hug:
sağol canım,bende sattım ondan..tırnak cilasıydı güzelim sür kararmaz..
hmm öle diosn cnm ..peki ayak kremleri nasıl?bide annem soruo selülit kremlernden hangisini önerirsiniz?panoramadaki fln ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?