- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.421
apranxx: kesinlikle ve kesinlikle 50s glam....... asla pişman olmazsın.............
k4 de indirimde değil canımm
merhaba kızlar kargom dün akşam geldi katalokları dagıttım sipariş almaya başladım ama ne biliyim açıkçası katalok hoşuma gitmedi gibi birazda satışa baglı inşallah iyi satışım olur hepimizin olur ben siparişleri toplatım bu ayın 26 da vericem hadi hayırlısı
teşekkür ederim canım cevabın için :1rolleyes: onlarda kırkta yılda bi indirime giriyo yani hayret bişey heralde k5 t indirimde olcak :dilcikar:
canlarım benim hepinize teşekkür ederim.a.s.galiba 50 s glamı alıcam.testıra bakmıştım ikisininde ama kararsızdım.periden hediye almaya gelince:bizim kıslar var çıtır ablamın kısları,gençlik işte zehir gibi çalışıyo akılları.ilk gün hediye almayı unut,sadece sipariş et butonunu yakala teyze diyolar.sonra sakin sakin güzelce mail adresi tel no ad soyad adres vs.hepsini yaz,zaten onlar kayıtlı kalacak.2. gün harfi tılkadığın gibi bilgiler çıkacak herkesten hızlı alırsın diyolar.ben beceremezsem onlar benim adıma alacaklar.3 üde 50 s glamları kaptılar.bende verin onları ben satayım sermaye olsun diyorum:roflol:
canlarım benim hepinize teşekkür ederim.a.s.galiba 50 s glamı alıcam.testıra bakmıştım ikisininde ama kararsızdım.periden hediye almaya gelince:bizim kıslar var çıtır ablamın kısları,gençlik işte zehir gibi çalışıyo akılları.ilk gün hediye almayı unut,sadece sipariş et butonunu yakala teyze diyolar.sonra sakin sakin güzelce mail adresi tel no ad soyad adres vs.hepsini yaz,zaten onlar kayıtlı kalacak.2. gün harfi tılkadığın gibi bilgiler çıkacak herkesten hızlı alırsın diyolar.ben beceremezsem onlar benim adıma alacaklar.3 üde 50 s glamları kaptılar.bende verin onları ben satayım sermaye olsun diyorum:roflol:
ben k4 ü beğenmedim kızlar..
birde bişi sormak istiyorum k4 te indirim broşürü çıkmadı bende bazı aylar olmayabiliyor mu?
a.s. merhaba
merhaba bende yeni temsilci oldum sizlere bir sorum olacak; siparişi verdikten kaç gün sonra sipariş elimie ulaşır. bir de eğer kargo şirketi beni evde bulamazsa bizim kargo şirketinden almamız gerekiyor değil mi?
canım benimki siparişi verdikten tam 3 gün sonra elimde oluyoo..evde bulamazlarsa seni pek aradıklarını görmedim sen yutr içi kargoyu arayıp paketinin gelip gelmediğini soruyosun gidip alıyosunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?