Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şu yeni çıkan far away dream i çok merak ediyorum... agır mı acaba? ellerinde olan yeterli derecede bilgi yazabilirmi acaba.....

kıslaaar,güzellik perisinden topladığım puanlarla parfüm alıcam.50 s glam mı ungaro fever mi.lütfen yardım edinbayanssulusmile

bence k.3 den daha iyi bazı parfümlerde indirim var,pur blanca,,ıncandessence,wilderness,signature bunlar indirimde,color trend ürünleri indirimli,anew selülit kremi inceltici kemer hediyeli,

Canım bazen oluyo birkere banada gelmemişti,siparişle beraber katolog,fiyat listesi.panorama,iade formu falan gelir,dediğin gibi bişey hiç duymadım.

ok sğl cnmm..

günaydın
bende 300 e tamamladım k3 ten 2. siparişimiii zemuszemus
dün akşam siparişimi verdimmm
tavamı bekliyorum heycanla kaydirigubbakcemile2

kıslaaar,güzellik perisinden topladığım puanlarla parfüm alıcam.50 s glam mı ungaro fever mi.lütfen yardım edinbayanssulusmile

ikiside güzel.50 s çiçek gibi kokuyo benim hoşuma gitti..bide cnmö ben nezaman baksam hediyeler bitmiş oluyo nezaman alıcaksın merak ettim:??

gökçencim daha önce kendi adına sipariş verdiysen eğer faturalarında temsilci no yazıyor.faturana bak derim.

tamam tulcum sonunda anlaştık takım öncümle öğrendim temsilci numaramı
k2 nin sonuna doğru haberleştiğimiz için ben diğer üyelikten çoktan vermiştim siparişlerimi. üyeliğin kapanmaması için o kendi siparişlerini benim adıma verdi falan filan o yüzden fatura elime geçmemişti. ne karışık işlerim dimi :kedi:

arkadaşlar sf 470 den beri okuyorum ay gözüm ağrıdı göremedim hiç,
k4 de ultra color rich rujlar indirimde mi? indirimdeyse ne kadar bi de o var tabi hehe

puanlar toplandı da duruyor asıl mesele sipariş verebilmek...

kızlarrr GLIMMERSTICK AÇILIP KAPANAN göz kalemleri kullanana varmı nasıl akıyomu???

bu arada tamamen tesadüf oyunu oynuyodum bi baktım stoklar yenilenmek üzere 10 dk sonraa titiz bi takip sonunda yenilendi :) puanım anca kaleme yetti onu aldım napim :)) ama 1 dk içibde hiçbişe kalmıyoo zor

eeesss cim ben aldım mavisi cok güzel... akma yapmadı bende.... ama senin cilt yapına göre de değişir bu....yani ben de yapmadı canım... grisi koyu gri geliyomuş haberin olsun.... maviyi tavsiye ederim... o da lacivert aslında, mavi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…