Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

AVON ÜRÜNLERı SATIŞINI YAPAN ARKADAŞLAR!!!delikafadulden
elinizde avonun şubat 2010 kataloğundaki sevgililer günü için özel olarak üretilen dudak şeklindeki rujdan var mı????? bikaç tane alcamda !!!bayanssulusmile

ii akşamlar bnmde faturam kesilmil bugün ama daha çıkmamış yolaaa
yarın çıkar artık
bnm kargm yola çıkınca 2 gün evimde olmuştu bu arada...

canım çok teşekkür ederim ilk etapta çok tedirginim açıkcası olacak mı olmayacak mı inş. üstesinden gelebilirim :Saruboceq:

canım valla bende cok yeniyim 3 ay oldu daha aynen böyleydin tedirgindim...burdaki bazı arkadaslara en küçük şeyleri sora sora gına getirtmiştim bi ara :roflol:

ama herseyi öğreniyosun kısa zamanda

hoşgeldin zeynepp.... esss: bende o tonlarda bişey yapmak istiyorum cesaret edemiyorum... ama güzele benziyooo

haaa ben şimdi bi kez sipariş verdim bilgileri girdim onlar bidahaki siparişe kalcakmı orda kayıtlı yani

canımcım,şimdi hediyelerin yenileceği saat 3 ağağı 5 yukarı belli.biraz zaman harcıyosun beklerken.ben bu forumda takılıyorum beklerken,sıkılmıyorum.2 sayfada açık yani.stok yenilendiği zaman en önce kim bilgileri yazarsa onun oluyor hediye.ben bi kere sakin sakin yazdım yanlışsız.ben formu doldurana kadar hediyeler bitmiş tabikikaydirigubbakcemile3şimdi tekrar girdiğimde otomatik olarak çıkacak hepsi.millet yazmaya uğraşırken ben ürünü yakalıycam:lepi:,yani öyle olmasını umuyorum

öle olursa iyi olur ya :)))

valla elimde bi çok ürün var ama o rujlardan yok canım ya özrllikle bayan parfümleri var ha birde pırıltılı fırçayla sürülen rujlardan var.bayanssulusmile

slm arkadaşlar bnde yenı uye sayılarım K3 2.kotalogum sımdılık coq guzel cok sevdım bn satıs işlerını aldıgım ve sattıgm urunlerden sıkayet almadım henuz sukur kaydirigubbakcemile2canlarım hepınıze bol kazanclar kaydirigubbakcemile3

kızlarrr GLIMMERSTICK AÇILIP KAPANAN göz kalemleri kullanana varmı nasıl akıyomu???

Canım bana kullanmak kısmet olmadı satmaktan,o kalemler en çok sattıklarım arasında,pimpirik müşterilerim var onlar bile sürekli alıyolar,ama yeni çıkan pırıltılılardan almadım henüz yeni getirtcem,hiç akmadığını söylüyolar...

Canım aynen yaa inşallah satışlarımız bol olur canım.

canım çok teşekkür ederim ilk etapta çok tedirginim açıkcası olacak mı olmayacak mı inş. üstesinden gelebilirim :Saruboceq:

Yeni gelen herkese hoşgeldin diyorum sanada canım,umarım herşey istediğin gibi olur.
kargon 2-3 günde elinde olur,şifreni aldıysan avon sayfasından,temsilciye özel kısmından teslimat bilgisine girip bakabilirsin,gönderi no yazan yeri tıklarsan saat saat kargonu takip edebilirsin,ben öyle yapıyorum gelince hemen arayıp ayırın diyorum gidip alıyorum yakın bana kargo.

Kızlaarrrr katalog 3 te transparan fondoten var.Onasıl bişey acaba?Kullanan var mı aranızda??

Canım ben kullanıyorum,kapatıcılığı yok ama fondöten altına kullanıyorum gözeneklerin görünümünü azltıyor,parlamayı önlüyor yumşak mat bi görünüm verio bende marak edip almıştım ama bence çokta gerekli bişey değil kullananlar yorumlarını yazarsa bende sevinirim nasıl kullanıyolar?

iyi geceler kızlar
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz kızlar... bende bişey sormak istiyorum bi müşterim fondöten almak istiyor hani şu k4 deki altın fırsat olandan,müşterimin cildi beyaz hangi ton ona gider hiçbir fikrim yok kızlar bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen..hangi tonunu önerebilirim cildi beyaz müşterimin katologtaki renklerde çok koyu duruyor

altın fırsat olan fondötenden bende almak istiyorum ama benim cildim ne beyaz ne esmer bana hangisi gider acaba,daha önce color trendin fondötenini almıştım ama hiç memnun kalmadım bide koyudu rengi hiç yakışmadı tenime,şimdi yine yanlış renk seçimi yapmak istemiyorum...yüzümde kalıp gibi dursun istemiyorum birde doğal olsun

Son düzenleme:
ii geceler bayanlar ben makyaj çantamı yenilemek istiyorum avonun ürünleri cok güzel cok begeniyorum ben loralin ürünlerini kullanıyordum ama çok pahalı artık avon kullanmak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum ben yurt dışındayım netten baktım katolaga üründe görüp alma gibi bir şansım yok onun için sizden yardım almak istedim rimel istiyorum en iyisi hangisi hangisini tafsiye edersiniz ruj olarak simli bu ayın katologunda mega ımpeck ruj var cok hoşuma gitti tafsiye edermisiniz ve dolgun ıslak görünüm veren fırçalı ruj istiyorum tafsiyeniz ne olur krem fondöten ve pudra için tafsiyeniz hangisi olur birde göz çevresi krışıklıkları için ne önerirsiniz yaş 27kafamçokkarıştı cok yo kama önlemek için kullanmak istiyorum biraz uzun oldu evet ama okudugunuz için teşekkür ederim tafsiyelerinizi bekliyoruma.s.a.s.

[url=http://www.glitterfy.com/] [/URL]

Canım aynen yaa inşallah satışlarımız bol olur canım.

canım ya inşallah bol olur fazla sipariş alamadım k 4 ten 1 parfüm 2 rolon paketin bir ruj bu ay 200 tllik yapmam lazım en azından yeni temsilci geliştirme 4. siparişim olucak parfümü almam laxım eyer 300 liralık yaparsam testır çantası gelicek bi şey sorucam canım çantanın içi boşmu alacak yoksa dolumu onun için testır çantası almadım canım onu bekliyorum açık çasıolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

:gitme::gitme:tulcum canım nasıl oldun iyleşemedinmi hala senin satışlar nasıl gidiyor takılar kararmasın diye bişey söylamiştin parlatıcı oje yalnış hatırlamıyosam dogrumu:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…