- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.441
canım çok teşekkür ederim ilk etapta çok tedirginim açıkcası olacak mı olmayacak mı inş. üstesinden gelebilirim :Saruboceq:
haaa ben şimdi bi kez sipariş verdim bilgileri girdim onlar bidahaki siparişe kalcakmı orda kayıtlı yani
a.s. merhaba
canımcım,şimdi hediyelerin yenileceği saat 3 ağağı 5 yukarı belli.biraz zaman harcıyosun beklerken.ben bu forumda takılıyorum beklerken,sıkılmıyorum.2 sayfada açık yani.stok yenilendiği zaman en önce kim bilgileri yazarsa onun oluyor hediye.ben bi kere sakin sakin yazdım yanlışsız.ben formu doldurana kadar hediyeler bitmiş tabikikaydirigubbakcemile3şimdi tekrar girdiğimde otomatik olarak çıkacak hepsi.millet yazmaya uğraşırken ben ürünü yakalıycam:lepi:,yani öyle olmasını umuyorum
valla elimde bi çok ürün var ama o rujlardan yok canım ya özrllikle bayan parfümleri var ha birde pırıltılı fırçayla sürülen rujlardan var.bayanssulusmileAVON ÜRÜNLERİ SATIŞINI YAPAN ARKADAŞLAR!!!delikafadulden
elinizde avonun şubat 2010 kataloğundaki sevgililer günü için özel olarak üretilen dudak şeklindeki rujdan var mı????? bikaç tane alcamda !!!bayanssulusmile
kızlarrr GLIMMERSTICK AÇILIP KAPANAN göz kalemleri kullanana varmı nasıl akıyomu???
merhaba kızlar kargom dün akşam geldi katalokları dagıttım sipariş almaya başladım ama ne biliyim açıkçası katalok hoşuma gitmedi gibi birazda satışa baglı inşallah iyi satışım olur hepimizin olur ben siparişleri toplatım bu ayın 26 da vericem hadi hayırlısı
ben k4 ü beğenmedim kızlar..
birde bişi sormak istiyorum k4 te indirim broşürü çıkmadı bende bazı aylar olmayabiliyor mu?
canım çok teşekkür ederim ilk etapta çok tedirginim açıkcası olacak mı olmayacak mı inş. üstesinden gelebilirim :Saruboceq:
Kızlaarrrr katalog 3 te transparan fondoten var.Onasıl bişey acaba?Kullanan var mı aranızda??
Canım aynen yaa inşallah satışlarımız bol olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?