Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

eda o kırmızı yazılar hesaplanan promosyonlar.yani sana bedelsiz gelecek olan ürünler canım:hulya:

Paket olarak hesaplandıĞı ıÇın tek tek hesaplamadık dıyo kırmızıyla

melekcm rica ederim cnm.inş düzelir bi an önce..
kıslarr 50s glam ve 60s mod kokuları nasıl bilen varmı??

gerçi faturam 488 tl tam hesapladığım gibi o zmn dorudur o krem bna olurmuki yaa gece kremi dio

edacm kaç yasındasınki sen??
50s glam yoğunmu çicek kokuyo peki?? avonun çicek kokmayan parfümü varmıki yaa:)

17 yasındaym zemuszemus:kedi: ya yok bn çiçek kokularını hç sewmem mesela pur blancada çiçek kokusu ama sewmiorm :umursamaz: bn little black kullamıorm k5te tomorrow indrrmdeyse ona başlicam süper bi parfmm :teytey:

Merhaba arkadaşlar,
Ben Color trend Kiss&Go serisinden bir ruj kullanıyordum ama o ruju kaldırmışlar.Katalogda göremiyorum artık..Rujun alt kısmında "Bikini" yazıyor.Ben o ruju çok beğenerek sürüyordum.Neden kaldırıldı acaba bileniniz var mı ya da o rujdan bulabilme şansım var mı?

melek nasıl öle bi şansları yokmuşki..bi şehirde bi tane takım öncüsü yok ya,bir sürü var.çalışmadığını falan söleseydin onunla,ben bile snr oldum ya.cnm ben kendi takm öncüme sorim bi bakalm,değiştrme sansın varmymış.sana hbr veririm.sıkma canını..
eda,yasına uygn değil.sen onu satmaya bak artık..little black bende kullanıorum ama pek kalıcı ddeğil gibi.bende kalmadı fazla.tomorrow bnde seviorum ama yazın agır olur gibime gelio

bulabilme sansın yok.bikini kaldıırldı cnkü.nedenine gelince,avon bu,yani nedense çk satan üürnü kaldııryolar.yada belki dış kabı falanda değişio olabilir.bilmiorumki

cnm ben çorumun osmancık ilçesinde oturuyorum yok diyor yüz yüze görüşelim diyor müsait olduklarında ben de çok sinirlendim çok saol tatlım

boşver ozman tatlım.sen bi sıkıntn olunca buraya yaz..eminm takım öncünden daha ii yardımcı olabilecek arkadaslar vardır..hç kafanı takma..

cnm avonda satısı çok olmayan ürünleri kaldırıyor ve bi tek temsilcilerin girişi olduu avon sitesnde arada bi koyuolar yılda 1 kere fln..sahibinden.comda fln bak cnm bulursn belkiolumunekankayizsmile..

öle yaparım cnm ama mesala 20 yada 30 milyonluk eksiğim kalıyo diğer arkadaşlar takım öncümüz doldurdu diyor benim takım öncüm 1 tl bile katmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…