Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok cnm ben o kalemlerden sipariş etmemiştim zaten ben şubat ayının katoloğunda en son sayfadaki kalemlerden sipariş etmiştim turkuazı grisi siyahı bide bi rengi daha vardı ama sadece siyahlar gelmişti mart ayında o kalemler gene gelmedi bu ayda gözükmüyo :S

gecen ayda simli kalemler stokta kalmamıştı,insan sinir oluo..cnm senide baya bekletmişler ama.takımöncün yardımcı olmuyomu bu konularda..
hala yeni katalogu gln yokmu kıslarrrrrrrrr

takım öncüme sormadım çok tatlı bi kadın söylesem hemen ilgilenir. kızlar almaktan vazgeçmişti kalemler gelmeyince acıkcası gelmemesi o ay işime gelmişti ama bu ay çok sinirlendm lmaz:

bide öle sonradan vazgecenler yokmuu,,,,klava: ii olmuş senin için ozman cnm ya,gerçi elinde kalmazdı ama,o kalemlerin beğeneni çok,uzun ya baya gidio die...

Son düzenleme:
evt benide uyuz ediyolar ama napcan işte gerçi gelse bi şekilde satardım ama gelmeyincede sormadım nie gelmedi die ::bende istiyorum kargomuuu :zemuszemus:

valla hiç bilmiyor yardımcı olmuyor takım öncüm 3senedr avon satıyorum daha yüzünü görmedim bi kere olsun telefonla aramıyor çok cimri

edacm tam olarak bende bilmiorum.bendede oluo o kırmızı yazılar..karsısında 00 yazıo çok sorun etme bence:))

çorummelek,,ne biçim takım öncüsü o ya..insan promosyonları,kazandıklarını vs vs hbr verir..yada takıldgn yerde yardm etmesi lazım.sonuçta o da senin üzerinden prim yapıo hediye kazanıo falan filan..cnm bence değiştiriliosa,takım öncünü değiştr..benim takım öncm herseyimi takip eder saolsun arar sorar.hediye kazandırmak için ugrasır bana..

tmm promosyonlu olan şeylere yazıolar onu biliorm da wish of love paketimin karşısına yazmışlar olmazki bana bu ay krem ve banyo seti gelioo:teytey: kremi napıcm bn kızlar

oo edacım iiisin paket 00 ytl mi gelio yoksa:) kullancan kremi tatlım sür sürüştr bol bol:) olmadı satarsın onuda..
melekcim.sen bölge satış sorumlunu ara,şikayetlerini söle,ve değiştrsinler ısrar et bence.tekrar aynı kişiyi vermek isteyebilrler,yüzgöz olma daha bence..illaki başka birisini sana yönlendirirler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…