- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.041
geldi geldi..yeni katologgda çok güzel kızlarr:)
bulabilme sansın yok.bikini kaldıırldı cnkü.nedenine gelince,avon bu,yani nedense çk satan üürnü kaldııryolar.yada belki dış kabı falanda değişio olabilir.bilmiorumki
cnm avonda satısı çok olmayan ürünleri kaldırıyor ve bi tek temsilcilerin girişi olduu avon sitesnde arada bi koyuolar yılda 1 kere fln..sahibinden.comda fln bak cnm bulursn belkiolumunekankayizsmile..
Sanada çok teşekkür ederim cnm.Avon müşteri hizmetlerini bile aramayı düşünüyorum..En beğendim rujduBu arada müşteri hizmetlerinin numarasını bilen var mı?:))
Kızlar ben pazar günü sipariş verdim k4 için ama daha kargoya bile verilmemiş acaba nisan ayı girince mi verilcek kargoya?
dün fatura kesilmiştir yrn gelir cnm :)
Kızlar ben pazar günü sipariş verdim k4 için ama daha kargoya bile verilmemiş acaba nisan ayı girince mi verilcek kargoya?
bkt55: 50s glam harika bi koku bende ilk kataloga girdiğinde kaç tane sattım herkes bayılıyo. tam bir hanımeli kokusu koklatıp begenmedim diyenini daha görmedim... ama tabiiki çiçek kokularından hoşlanıyosan..... forumda aratırsan daha önce de konuşulmuştu çok güzel diye....ben de hergün bayıla bayıla sıkıyorum... kaç kişi sordu ismini....ama 60s glam berbat bişi....çok agır ve erkek kokusu gibi kokuyo aynı.....
eda: senin gibi bekle bekle öldüm burda biri yazacak da görecem yeni katalogu diye... nası heyecan yaptım... nolur gelen yazsın arkadaşlar... ben en çok da yeni far away dream kokusunu çok merak ediyorum... agır mı değilmi neye benziyo,bugünlerde gelen kolinizde onun testerı da gelir arkadaşlar bilen yazabilirmi acaba....merakla bekliyorum.
canım direk stokta yokmu yazdı yoksa daha sonra gönderilcekmi yazdı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?