Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım bana geçen ay geldi solişıns berraklık veren gece kremi o geliyor fiyatı 30 gelişi22 oluyo
nasıl yani gündüz kremi değil mi?

sğl tul ama baksana farklı krem yolluyorlar mış

tul kargon gelince bizi unutmassın degilmi herkez unutuyor sen bari unutma katalok hakkında bilgi ver bizlere bende dün verdim perşembeye ancak gelir çok merak ediyorum bu katalogu çok inşallah hediye limitleride düşüktür ytg hediyemin sonuncusu geliyor sonrada panaromadaki hediyeleri kazanmak kalıyor limiti yüksek olmasa kazanılır inşallah düşük tür hepimize yeni katalokta iyi satışlar arkadaşlar

günaydın canım benim bana öglen oldu nasıldı buay satışların verdinmi siparişlerini

iyi ketcim idare eder,500 verdim ama heps benim değil 2 tane eleman var benim,onlarında var biraz ama stok yüzünden 50 tl puanı kaçırdım yaa çok sinirlerim bozuldu,senin nasıl aşkım?
Kız sen nasıl kalkıyon sabahın köründe yaa bende kalkmak istiyom yaa?Kız sizi atama kayseri ye olur inşallahalkisalkisalkis

sipariş veriyodum herseyi yazdım sepete at güncelle dedim ve basa dündüm yazdıgım hersey gittimi sepette kaldımı sepete nasıl giriyorum acil cvp lütfennn

baktım şimdi varış tarihi henüz boş gözüküyor..aradım gelmiş ama yeni indirip sevkiyata verilecekmiş..ben aldırmaya çalışıcam beklemek istemiyorum..yazıcam sözzz.

sipariş veriyodum herseyi yazdım sepete at güncelle dedim ve basa dündüm yazdıgım hersey gittimi sepette kaldımı sepete nasıl giriyorum acil cvp lütfennn

en baştan o zaman tekrrar yazıcan ilk gün olabiliyo yoğunluktan ama şuan olması çok ilginç.

canım benim bana geçen ay geldi solişins berrak görünüm veren gece kremi o geliyor sana degişik gelirse bilemem a.s.
yok yok banada aynı gelir o zmn ketcim :)
faturan kesilmişse batura detayına bak hangi krem geliyo görürsün
bakıyımm bii kesilmiş 29 unda.
canım ne puanı yaa ben puan falan bilmiyorum beni aydınlatır mısın?

evet kesilmiş banada aynı krem
K1-4 YTGP Hediyesi -Solutions Berrak Görünüm Veren Gece Kremi - 50ml
bunun yaş aralığı var mı acaba?

jet femme stokta kalmamışş deli olcam yaa,devamlı aynı problem..ne çbk bittii anlamadımki..klava:
kıslarrrr k5 katologu gelen yokmuuuuuuu,meraktan ölcemmmm:dance:

benim satış fazla iyi olmuyo 200 onunda 40 nı satış temsilcimden aldım senin iyi maşşallah ben hergün 7 de kalkıyorum geç kalkmayı sevmiyorum erken kalkınca daha huzurlu ve mutlu oluyorum gecede 12 1 gibi yatarım alıştım ben atamamız kayseri olmaz canım benim yazmadık çünkü belki tercihdışı olur kayserili gelinimiz var develililer sen neresindesin

evet kesilmiş banada aynı krem
K1-4 YTGP Hediyesi -Solutions Berrak Görünüm Veren Gece Kremi - 50ml
bunun yaş aralığı var mı acaba?

yok canım tüm yaş ve tüm cilt tipleri için şunu söyleyeyim ben kullandım ve gerçekten cildi berraklaştırıyo faydası var satada bilirsin gamyoncuiremsu

benimde siparişlerim yola çıkmış yarın gelir kızlar jet femme ve çift taraflı el çantası kalmamış müşterilerim yine kızacak avonu sevmemeye başladım yılbaşı katologundan önce percevt verın likitini müşterim istemişti stokta yok dediler halen gelmedi sinir oluyorum takım öncüm desen hiç yardımcı olmuyor benden bile az bilgisi var

Son düzenleme:
bi de fet femme güzel değil kimse beğenmio derler
..daha 3 gnden bitmişşse var dememki bu parfmn bi hikmetiiibayanssulusmile

banyo seti gelir cnm ama 10 lu katalog istemesi lazım.. :) ya bende iki tane jet femme istemiştim ama gelmiyo şimdi faturamda baktım ayrıyetten color trendin farı da yok ya valla deli oldm.müşterilerimi kaybetcem yakında heralde.. =( ben şubat ayında kalem sipariş etmiştim renklileri kalmamıştı stokta onlarda gelmedi =( pff yha napıyo bu avon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…