- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #5.981
nasıl yani gündüz kremi değil mi?canım bana geçen ay geldi solişıns berraklık veren gece kremi o geliyor fiyatı 30 gelişi22 oluyo
o yok artık 4-5 kampanyadır kalktı ve süper bi krem yan etkisi olmayan,hiç katkısız-parfüm içermeyen doğal içeriğe sahip kendin kullan hiç sorun yaşamazsın,üstelik güneş koruma faktörlü ..keşke kalkmasaydı..
nasıl yani gündüz kremi değil mi?
sğl tul ama baksana farklı krem yolluyorlar mış
benimde fatura kesilmiş dün ama daha yola çıkmamış offf..
Günaydın herkese....
günaydın canım benim bana öglen oldu nasıldı buay satışların verdinmi siparişlerini
tul kargon gelince bizi unutmassın degilmi herkez unutuyor sen bari unutma katalok hakkında bilgi ver bizlere bende dün verdim perşembeye ancak gelir çok merak ediyorum bu katalogu çok inşallah hediye limitleride düşüktür ytg hediyemin sonuncusu geliyor sonrada panaromadaki hediyeleri kazanmak kalıyor limiti yüksek olmasa kazanılır inşallah düşük tür hepimize yeni katalokta iyi satışlar arkadaşlar
sipariş veriyodum herseyi yazdım sepete at güncelle dedim ve basa dündüm yazdıgım hersey gittimi sepette kaldımı sepete nasıl giriyorum acil cvp lütfennn
yok yok banada aynı gelir o zmn ketcim :)canım benim bana geçen ay geldi solişins berrak görünüm veren gece kremi o geliyor sana degişik gelirse bilemem a.s.
bakıyımm bii kesilmiş 29 unda.faturan kesilmişse batura detayına bak hangi krem geliyo görürsün
canım ne puanı yaa ben puan falan bilmiyorum beni aydınlatır mısın?iyi ketcim idare eder,500 verdim ama heps benim değil 2 tane eleman var benim,onlarında var biraz ama stok yüzünden 50 tl puanı kaçırdım yaa çok sinirlerim bozuldu,senin nasıl aşkım?
Kız sen nasıl kalkıyon sabahın köründe yaa bende kalkmak istiyom yaa?Kız sizi atama kayseri ye olur inşallahalkisalkisalkis
iyi ketcim idare eder,500 verdim ama heps benim değil 2 tane eleman var benim,onlarında var biraz ama stok yüzünden 50 tl puanı kaçırdım yaa çok sinirlerim bozuldu,senin nasıl aşkım?
Kız sen nasıl kalkıyon sabahın köründe yaa bende kalkmak istiyom yaa?Kız sizi atama kayseri ye olur inşallahalkisalkisalkis
evet kesilmiş banada aynı krem
K1-4 YTGP Hediyesi -Solutions Berrak Görünüm Veren Gece Kremi - 50ml
bunun yaş aralığı var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?