Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

siremimciiimmmm 50s glamı mutlaka kokla demiştim koklamıştın çok begenmiştinya tatlıımmm unuttunmuuuu kaydirigubbakcemile3

yok cnm yaa
karıştırıyorsun galiba 50s glamı hiç koklamadım ki ben

tulcum eline koluna sağlıkkkk
baya iimişşş bu kat.. hadi hayırlısı

kızlar kardeşim avon satış temsilcisi olmak istiyo.
aslında pek çevresi yok,satış yapabilir mi bilmiyorum.
ben şey sorcam, bu işin riski var mı?
yani satamazsa filan bişey oluyo mu?

garfield,sipariş veripte elinde kalmadıktan sonra bişe olmaz..
apranxx risk olarak nie görüosun bişemi olduki cnm??

kızlar kardeşim avon satış temsilcisi olmak istiyo.
aslında pek çevresi yok,satış yapabilir mi bilmiyorum.
ben şey sorcam, bu işin riski var mı?
yani satamazsa filan bişey oluyo mu?

hem var hem yok güzelim risk eğer hediye limitine ulaşmak için eve yığarsan ürünleri ve satıp elinden çıkaramazsan ödeme zamanı gelince .............
(gelişine verirsen bişey anlamazsın bu işten sadece hamallığını yapmış olursun)
ha yok sadece satışını yapar gerçekten çok ekonomik bi ürün-3-5 kampanya da bir rastlanan bi fırsat olursa ve alırsın daha yüksek fiyattan satarsın daha kar etmiş olursun..
ben henüz :Saruboceq:sonsuz şükür olsun ki zarar etmedim dahası bu işi kazanmak için yapıyorum ve :Saruboceq:çok şükür kazanıyorum da kendime aldığım ürünler ve katalog parası hariç hiç bişey ödemedim cebimden sadece başlarken cüzibi kayıt ücreti ve tanıtım yapmak için numuneler dışında onlar zaten şart geri kazanç olarak dönüyor çünkü...öyle 3-5 .katalog ile de bu iş olmaz ne kadar katalog o kadar satış demek..yapabileceğini düşüyorsan bi kaç zaman yapıp sıkılmazsam devam edersen ben tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile5

ve kızlar rica ederim merakınızı giderebildiysem..sositososito
bugün bana nasip oldu duyurmak her önce gelen duyursun çünkü gerçekten merak ediyoruz,hepimiz aynı haldeyiz,birbirimizi biliriz.:1hug:
bi de evet yeni farawayın numunesini yollamışlar ve hoş hafife yakın değişik bi koku...bayanssulusmile

tulcum far awayın eski olan kokusu bana acayip agır geliyodu koklayamıyodum bile.... şimdi yenisinden almak istiyorum ama koklayabilecegim bi yer yok..... eskisine benzemiyo değilmi....hangi kokular var acaba içinde? böyle şekerlimi çiçeksimi baharatlımı nasıl?

avon=risk dedim evet.ama o risk bağıra bağıra geliyor.tul haklı.4. ayım aksilik üstüne aksilik yaşadım.biraz anlattım zaten daha önce.şu ana kadar para kazanmak şöyle dursun ,borcu kazanç harici eşimden alıp ödedim.alsanaalsanasmiletul haklı derken:deneyimi bizden fazla olduğu için söyledikleri çok doğru.ben bu sayfaları tek tek okudum en başta.tul ve diğerlerinden çok şey öğrendim.ama derlerya kitap bilgisi yetmez pratik yapmak gerekkaydirigubbakcemile3pratikte işin her inceliğini gördüm.nacizane kendi tecrübelerim:1 asla mırın kırın eden müşteriye ürün satma,ay alsam mı acababilmiyorumkismilehepsi elimde kaldı.2 asla hediye kazanmak için veresiye ürün satıp alırım sonra nasılsa demelmaz:sen ödersin paşa paşa,hala 3 aydır gelmeyen para var.istiyorum vermiyor,yok diyor.cazgırlık da bende yok.kara listeme girdi o müşteri.ona bi daha ruj bile yok.3 asla stok yapma.çünkü her ürün mutlaka indirime yine giriyor.istisnalar olabilir ama ben asla stok yapmam artık.4 çok iyi bir takım öncün olması avantaj.Allahtan bu güne kadar bir ondan yana şansım güldü.çok tatlı bir bayan arkadaşımın ablası zaten.5 asla gelişine verme...
işte ben risklerini yaşayarak öğrendim. ama kazanmak ve mutlu olmak için bu 5 maddeyi uygulamaya koydum.

samsun atakum ilçesindeyim canım en yakın firma getiriyo

arkadaşlar uzun süredir takip edemedim burayı iş dolayısıyla siparişlerimi henüz girmedim biraz sonra gireceğim wish of love nasıl bir koku acaba katalogtaki gibi güzel mi gerçekte kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…