- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.121
kargoya cıktıgını teslimat bilgisinden öğreniyoduk dimi edacımm
peki faturanın kesildiğini nerden nerden bakıyorzz
msj gelmişse kesn gelirler..
merve..walla ilk kesz oluo bnmde aradım bugn yok younluk var yeni yolladık yrn gelir fln dedi bu ne yaa..
kargoya çıktıını nereden öğreniyoruz bilemiorm genelde gün içinde msj gelnce o gn kargo gelio demektr..cari hesaptan bakabilirsn:)
sağol cnm cevapladığın için,,, ama bu saat oldu gelmedi sanırım yarına kalır çalışma saatleri bitmiştir heralde..eyvahedigeldismile
bnm arkadasımın babasıda kargoda çalışıo yurtiçinde hmde 10a kadar dağıtım yapıomusavona bn türlü küfür etms adamcağız
kızlar nasıl öğreniyoruz kargonun yola çıktığını biri söylesin ltfn :kedi:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya sorma sanırım çok çalışıolar avon yüzünden:))
banada her ay kargoyu aynı kişi getirio adamın yüzünde yorgun bi ifade her ay ne bu siparişler bitmedi der gibi bakıo bana :)) naniknanik
kızlar nasıl öğreniyoruz kargonun yola çıktığını biri söylesin ltfn :kedi:
tmm çıkmış çıkmış kızlar biraz geç oldu ama çooookk saolun mutlu oldm birden :zemuszemus:
cnm yha valla sinir oldum kaç gündür bide zaten jet femme yok color trendin yeni çıkan farları yok stokta kalmamış bide ilk gün sipariş verdm herkes soruyo nerde siparişler geldi mi diye vize vakti avonla uğraştım :kötükedihüso:sni o kdr ii anlıorm ki bilemezsn:dance:
eda17 senin geldimi kargon bu ay?
cnm yha valla sinir oldum kaç gündür bide zaten jet femme yok color trendin yeni çıkan farları yok stokta kalmamış bide ilk gün sipariş verdm herkes soruyo nerde siparişler geldi mi diye vize vakti avonla uğraştım :kötükedihüso:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?