Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

msj gelmişse kesn gelirler..
merve..walla ilk kesz oluo bnmde aradım bugn yok younluk var yeni yolladık yrn gelir fln dedi bu ne yaa..

sağol cnm cevapladığın için,,, ama bu saat oldu gelmedi sanırım yarına kalır çalışma saatleri bitmiştir heralde..eyvahedigeldismile

sağol cnm cevapladığın için,,, ama bu saat oldu gelmedi sanırım yarına kalır çalışma saatleri bitmiştir heralde..eyvahedigeldismile

bnm arkadasımın babasıda kargoda çalışıo yurtiçinde hmde 10a kadar dağıtım yapıomus avona bn türlü küfür etms adamcağız

bnm arkadasımın babasıda kargoda çalışıo yurtiçinde hmde 10a kadar dağıtım yapıomus avona bn türlü küfür etms adamcağız

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya sorma sanırım çok çalışıolar avon yüzünden:))
banada her ay kargoyu aynı kişi getirio adamın yüzünde yorgun bi ifade her ay ne bu siparişler bitmedi der gibi bakıo bana :)) naniknanik

bn göremedm hç genelde kolileri alıp kaçtıımdan hep annem imza atıoD:dance:

ben anladım cari hesaptan fatura kesilmişmii diye görüyoruz teslimat bilgisindende kargoya verilip verilmediğini görüyoruz :)))

bnmkiler bugn isyana kalktı bile

Kızlar siparişi dün saat 12 gibi verdim gündüz karkoya daha cıkmamışş ne zaman gelirki bana acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…