- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.101
arkadaşlar uzun süredir takip edemedim burayı iş dolayısıyla siparişlerimi henüz girmedim biraz sonra gireceğim wish of love nasıl bir koku acaba katalogtaki gibi güzel mi gerçekte kullanan var mı?
avon=risk dedim evet.ama o risk bağıra bağıra geliyor.tul haklı.4. ayım aksilik üstüne aksilik yaşadım.biraz anlattım zaten daha önce.şu ana kadar para kazanmak şöyle dursun ,borcu kazanç harici eşimden alıp ödedim.alsanaalsanasmiletul haklı derken:deneyimi bizden fazla olduğu için söyledikleri çok doğru.ben bu sayfaları tek tek okudum en başta.tul ve diğerlerinden çok şey öğrendim.ama derlerya kitap bilgisi yetmez pratik yapmak gerekkaydirigubbakcemile3pratikte işin her inceliğini gördüm.nacizane kendi tecrübelerim:1 asla mırın kırın eden müşteriye ürün satma,ay alsam mı acababilmiyorumkismilehepsi elimde kaldı.2 asla hediye kazanmak için veresiye ürün satıp alırım sonra nasılsa demelmaz:sen ödersin paşa paşa,hala 3 aydır gelmeyen para var.istiyorum vermiyor,yok diyor.cazgırlık da bende yok.kara listeme girdi o müşteri.ona bi daha ruj bile yok. 3 asla stok yapma.çünkü her ürün mutlaka indirime yine giriyor.istisnalar olabilir ama ben asla stok yapmam artık.4 çok iyi bir takım öncün olması avantaj.Allahtan bu güne kadar bir ondan yana şansım güldü.çok tatlı bir bayan arkadaşımın ablası zaten.5 asla gelişine verme...
işte ben risklerini yaşayarak öğrendim. ama kazanmak ve mutlu olmak için bu 5 maddeyi uygulamaya koydum.
kıslarr ayın 30 nda siparişm faturalanmış ama hala kargoya çıkmamışş..nedenn??
sabah bana kargodan msj geldi bugün teslim edilecektir diye ama kargo hala gelmedi, gelememe gibi bi durum olurmu acaba?
kargoya cıktıgını teslimat bilgisinden öğreniyoduk dimi edacımm
peki faturanın kesildiğini nerden nerden bakıyorzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?