- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.141
Kızlar siparişi dün saat 12 gibi verdim gündüz karkoya daha cıkmamışş ne zaman gelirki bana acaba
Kızlar siparişi dün saat 12 gibi verdim gündüz karkoya daha cıkmamışş ne zaman gelirki bana acaba
nerdeeee gelse ah bi gelseee 650 milyonluk sipariş var millete ha bugn ha yrn derken bugn isyanı bastılar:dance:
vuvvvvvv sen bayağ yapmışsın :=) benimkiler sadece kendi siparişlerim inceltici kemer gelicekti yarın spora giderken takıcaktım hala gelemedi offfboshayallersmile
cnm ben hiç satmadım o rujlardan kullananda bilmiyorum ama avonun rujları kaliteli olur ben sattığım rujlardan hiç şikayet almadım :asigim:burda kimse birbirine yardımcı olmuyor sanırımbilmiyorumkismile
firdevss,,percet wear fondeotenler gzl ,herkes memnun gzl kapatıomuş.bu ay bende istedim kendime..
kargo kolimi daha yeni faturalamış ve hala yola çıkmamış.off avon bu ay cozuttu iice.umarm gece yola çıkarlarr:1ninca:
firdevss,,percet wear fondeotenler gzl ,herkes memnun gzl kapatıomuş.bu ay bende istedim kendime..
kargo kolimi daha yeni faturalamış ve hala yola çıkmamış.off avon bu ay cozuttu iice.umarm gece yola çıkarlarr:1ninca:
tşk ederim opuyorumnanaktan beyaz tenliyim fondöten kullanmadıgım için anlamıyorum ama ton olarak nude uyar sanırım tam emin değilim elimde katalogda yok netten bakıyorum neyse tekrar saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?