Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

nerdeeee gelse ah bi gelseee 650 milyonluk sipariş var millete ha bugn ha yrn derken bugn isyanı bastılar:dance:

vuvvvvvv sen bayağ yapmışsın :=) benimkiler sadece kendi siparişlerim inceltici kemer gelicekti yarın spora giderken takıcaktım hala gelemedi offfboshayallersmile

cevap için teşekkürler cnmopuyorumnanaktan on kere yazdım nerdeyse tek cevap yok.bu rujlar çabuk eriyormuş diye duydum da.hem kendime hem arkadaşıma sipariş vericem k4ten ondan emin olamadımbilmiyorumkismile

firdevss,,percet wear fondeotenler gzl ,herkes memnun gzl kapatıomuş.bu ay bende istedim kendime..
kargo kolimi daha yeni faturalamış ve hala yola çıkmamış.off avon bu ay cozuttu iice.umarm gece yola çıkarlarr:1ninca:

eda yarın gelse daha ne isterim:) yarın pek sanmıorum gelecegni,daha yola bile çıkmamış..bu ay böleyse,k5 i düşünemiorum ben,artık kolilerimz 10 gnde falan gelir heralde

firdevss,,percet wear fondeotenler gzl ,herkes memnun gzl kapatıomuş.bu ay bende istedim kendime..
kargo kolimi daha yeni faturalamış ve hala yola çıkmamış.off avon bu ay cozuttu iice.umarm gece yola çıkarlarr:1ninca:

tşk ederim opuyorumnanaktan beyaz tenliyim fondöten kullanmadıgım için anlamıyorum ama ton olarak nude uyar sanırım tam emin değilim elimde katalogda yok netten bakıyorum neyse tekrar saol

kızlar benim siparişler bugün geldi selülit giderici kemer gelmemiş sonra göndereceklermiş aman bıktım şu avonun stok durumundan

tşk ederim opuyorumnanaktan beyaz tenliyim fondöten kullanmadıgım için anlamıyorum ama ton olarak nude uyar sanırım tam emin değilim elimde katalogda yok netten bakıyorum neyse tekrar saol

rica ederim..çok beyaz tenliysen nudeyle birlikte bembeyaz olursun.bi ton koyu olsun dersen,ıvory yada shell olabilir..shell aydınlık ve canlı gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…