Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlarr bana acil yardımcı olun lütfennnn wish of love paketindeki parfümlerin duş jellerini girmediğim için 30 ytlden gelmiş napıcam ben şimdi (((((

bence yapacak bişey yok canım varsada bilmiyorum inşallah bi çaresi vardır ama zannetmiyorum

herkez yaşını söylemiş bende eksik kalmayım 26 yaşındatım 9 senelik evliyim 8 yaşında tatlımı tatlı kızım 5 yaşındada güzelmi güzel oglum var a.s.

pekü ürünü geri idede yapıcam tamamda onu idade yapmadan tekrar paket kodunu girip sipariş verebiliyomuşumm öyle dedi takım öncüm verebiliyomuyum müşteriler bekliyoda

hangi grup olursa olsn ablacm indirme girince alırım ya hani bu sene moda renk varya turuncu gbi ama kırmızıya yakın onun gbi bi renk abla yada bildiğin turuncu ve vişne çürğü istirom :)

edacım arayıp iptal edemiyorum kargom geldi ürünler elimde tam 5 tane parfüm var iade yapmak istediğim yapabiliyoru değilmi ( sen iade yaptın hiç bölge satış sorumlusu hallediyomuş bu işi dogrumu

iade hç yapmadım ablacm ama satış temsilcine söle o haleder bi forum gelio bize ürün iade formu die bi onu oku sn bide temsilcine başvur bi

ay canım benim çok sağol edacım ya 5 parfümü napıcam ben 30 milyondan faturamı 150 ytl arttırmış resmen inşlhh bi sorun olmaz ama ben takım öncümü aradım o bana bölge satış sorumlusunun halledebileceğini bi gün toplantı olduğunda bana msj cekecdekmiş oraya gidip yapabilecekmişim ama beklemez istemiyorum ben

ablacm sna özelden msj atmıstım dediğim gibi yap nasıl iade edebilirim die bi öğren git o kişiye teslm et sonra o kişi teslim ednce zaten otomatik olarak fiyatta düşer faturan tekrar girersn siparişleri çarşamba günü elinde olur inşallah olmadı avonu ara bi..

evet varrrrrrrrr
parfüm yerine onumu yolladılar yoksaa ya

ben onu peri oyunundan geldi zannetttim

ha onlar 4. katalogtan değil yani bizim4 kampanyamız oldu diyemi bakıyo onlar anladımm evet bu satıs yaptıgım 3 kampanya

eeeeeeees,canım hiç üzülme.hemen iade et takım öncüne.acil olarak tekrar paketlerini iste.ama o 30 tl lik love lar seni biraz uğraştırır.iade,faturadan düşme falan filan.ama sen müşteriler iptal etmeden yeni paketleri iste.5 tane paket 67.5 tutuyor ama inşallah kargoyu öderler, sanmıyorum amabilmiyorumkismile bu avon da saf mı ya?ekonomik paket fiyatı varken kız niye gerçek fiyattan alsın ki?bi karışıklık olduğu belli:umursamaz:

evet canım ya of canım cok sıkıldı ( iade olacağına kesin emin olsam hemen giricem sipariş ama emin olmadan giremiyorum kesin alırlar dimi yaaa birde takım öncüm bafrada biraz uzak birde çalışyıor bizim toplantımız oluyo oraya gelirsin ben sana msj atarım dedi ama ben beklemek istemiyorum iade için ( bölge satıs sorumlusunada ulasamadım tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…