Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hım kardeşimden de küçüksün abla dedin ya ondan merak ettim canım bende 21e girdim :)) ama anneyim

çok sğl
bu topik çok iii oluoo bu paylaşımlar için yazmasaydınız alacaktık ve boşa gtcekti a.s.

evet 19 yaşında anne oldum :) erkenciyim birazz :)) benim kızım oldugunu kimse inanamıyoo zatenn

kızlar benm dudak balmının içi boş gelmişti onu iade etcem takım öncümle konuştum onu iade ederken acaba bu gelmeyen jet femmeleri de iptal edebiliyo muyum öyle bi şansım varsa iptal ettirmek istiyorum

aaa iyi o vişneliden bende alıcaktım sevindim..

benimde var şimdiden 3-4 tane sipariş ama dediğin gibi çıkarsa tühhhh
ama dediğin gibi spectra lash 3 aşamalı yı hem çok sattım hem çok beğenildi ve çoğu hem maskara mı buldum artık diyenler bile oldu..ben de kullanıyorum aman aman olmasa da güzeeellll..ama henüz ben aradığımı bulmuş değilim maskara da.

tul abla avonda hangi rimel ii ve turuncunun biraz koyusu bi ruj varmı?? bide birazcık koyu pembe??vişne çürüğü tarzı..

aşağıda yazdığım gibi ben aradığım maskarayı henüz bulamadım ama spectra lash kullanıyorum memnunum da dediğin rujlar için birazdan bakıcam senin için numunelerimin başına geçip...sonra yazarım sonucu..color trend deki rich berry bak vişne çürüğüdür ametsyst de koyu pempe dir ama diğer grup ruj numunelerine de bakıcam :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…