- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.281
hım kardeşimden de küçüksün abla dedin ya ondan merak ettim canım bende 21e girdim :)) ama anneyim
yeni çıkan sarı fırçalı rimelden bahsediorum çok bulaşıo ve kurumuo hemen ,
okadarda uzattığı sölenemez
kaş boyası sakın almayın paranıza yazık.. booyalı su yollamışlar resmen
kaşta bi renk bile bırakmıo geri göndericem ben...
hım kardeşimden de küçüksün abla dedin ya ondan merak ettim canım bende 21e girdim :)) ama anneyim
çok sğl
bu topik çok iii oluoo bu paylaşımlar için yazmasaydınız alacaktık ve boşa gtcekti a.s.
kızlar benm dudak balmının içi boş gelmişti onu iade etcem takım öncümle konuştum onu iade ederken acaba bu gelmeyen jet femmeleri de iptal edebiliyo muyum öyle bi şansım varsa iptal ettirmek istiyorum
hnmlar size sordummm nar kırmızı ve pembe ruj istiorm avondan
ya bn spectra aldım hç süremedm olmadı yani bnm kirpiklerm cansız ve biraz kısadır uzun olsun istiorm:)ess abla vişneli almadım topuk yumuşatıcı var nisan kataloğunda 7,10tl ondan alıcam her sorduum harika dedi..
evet öyle bi şansın varr
rimelin fırçası küçük okadarda uzattığını söleyemem ama bi rimel aldı arkdaşım denemiştim bnde o şahaneydi okadar uzatıoki kirpkleri harikalar yaratıo diebilirim onu tek geçiorum zaten dierlerinin hemen hemen hepsini kullandım ama spectra lash kadar ii si ni görmedim, yeni katologta 85. sayfada,tavsiye ederimm
tul abla avonda hangi rimel ii ve turuncunun biraz koyusu bi ruj varmı?? bide birazcık koyu pembe??vişne çürüğü tarzı..
saolasın tul abla =)evet öyle bi şansın varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?