Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaş muhabbeti olmuş geçensayfalarda ya en büyük ben miyim yani mafoldumben32'yim ve oğlum var 6 yaşında ''KEREM''

şimdi ben sakaryadayım okulda mayıs 21 de okul kapanıyo zaten ben çankırıya gidince gelirse elimde kalır hem 2 tane istemişti arkadaşım gelmedi diyince mırın kırın etti gelince almam derse 46 lirayı cebimden ödücem yani çankırıda alacak birini bulamam da

anladım mervecim gelip senin satman daha kazanman daha mantıklı istersen müşterinin acele ettiğini söyle ben öyle dediğimde özel sebeble diye belirtelim ve hemen çıkartalım demişlerdi ve o gün yolladılar ertesi gün gelmiştiönce stok durumunu kontrol et ara söyle ...inşallah faydası olur..

superfull güzel bi rimel dolgunluk vermesi de güzel..sonra perfect wear in rimelide güzel.ama suya dayanıklı oldugndan bras zor çıkıo..spectra lash için,kirpikleri birbirne yapışttııro demişlerdi,gercekten ölemii??

150 tl ve sonrasısiparişlerinz için ödemelerinz 1 ay sonra oluo ama havale yoluyla ödeyenler için değil.kredi kartı ile ödeme yapanlar içinmiş sanıırm..yanlışsam düzeltin...

cok Saol yha sınır olmusdm bnde nıe böle oldu dıe tuh 15 Tl ıcın kacırmısm yha bılseydm eklerdım sıparıse bırseyler daha bıdakıne artk

kızlar bende 26 yaşındayım 1 yaşındada kızım var.herkes söylemiş yaşını bende söyliyeyim dedim.Tul abla ya da tulcum :)hangisini söyleyim sana:)bide benim için bakarmısın ruj numunelerine nar çiçeği rengi ruj istiyorum avondan.sanırım arkadaşın dediği turuncunun biraz koyusu o renge nar çiçeği deniyo.bakıp söyleyebilirmisin???

ben sıparıs vermek ıstıyoruum ama gelıs fıyatından verecek bırısı lazım eyvahedigeldismile

ay ne zamandır giremiyorum bilgisayarım arzalı oğlumunkinden girebildim nasıl gidiyor kızlarboshayallersmile

sipariş verecegim zaman panoramadaki cantayı da istiycem bayıldım ya bu arada takı kutum geldi hoş bayabayanssulusmile

özlem fena değil cnm,k5 i beğendinmi cnm sen,geldimi katalogn??
evet baya iyi geldi bana parfumler paket halinde deodorant,roll-on,parfum olarak indirimde, solutions kremler indirimli,yeni far away dreams saat hediyeli,avon care üçlü el,vücut ve dudak balmı şeklinde indirimli,black suede touch,erkek percieve indirimde aklıma gelenleri yazdım canımkaydirigubbakcemile5

ya kızlarr bana acil yardımcı olun lütfennnn wish of love paketindeki parfümlerin duş jellerini girmediğim için 30 ytlden gelmiş napıcam ben şimdi (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…