Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy bnm çok ii gidio nisandan 650milyonluk verdm onları dağıttım şimdi bi 100lük dha gircem:teytey: mayıstanda bi iki kişi sipariş verdi 100 milyonluk oldu o şimdilik:):dance:
maşallah canım ya ben iki kampanyadır en fazla 200 e zor çıkıyorum olmuyor bile bize tüyolar ver biraz satmak için neler yapıyorsun kızdelikafadulden

ya canım yanlıs kod girmişim wish oflove paket kodunu değilde sadece parfüm kodunu girmişim parfümler 14 yerine 30 dan geldi hemde 5 tane

kızların cogu yoktu bugun kızlar iade ile bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen kesin iade kabul ederlermi onu bi öğrensem içim rahat etck bi terslik çıkmasından korkuyorum ya

sana yollanan faturada birde iade kağıdı vardır gördüysen onunla yollanıyor, iletişim halinde olduğun takım öncüne haber ver o halleder

maşallah canım ya ben iki kampanyadır en fazla 200 e zor çıkıyorum olmuyor bile bize tüyolar ver biraz satmak için neler yapıyorsun kızdelikafadulden

kataloğu kızlara veriorm onlar yazıo bn alıorm sırnaşık şeysırnaşık şey walla bişey yaptığım yok bazı yüksek miktarlı parfümlerde 3 milyonluk indirm yapıorm mesela bu ay ıncandessence vardı 28di 25e verdm genelde..

kızların cogu yoktu bugun kızlar iade ile bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen kesin iade kabul ederlermi onu bi öğrensem içim rahat etck bi terslik çıkmasından korkuyorum ya

ablacm bak TAKIM ÖNCÜMLE konustum bugn bnmde iadem vardı bna tarif etti şu kişiye faturayı doldurup imzaslayarak ver o iade yapıo sn faturayı ödemiş bile olsan öbür ayın faturasından mesela 10 milyonsa 10 milyon düşüyorlar snde tekrar sipariş veriyorsun dedi..

aynen canım ben de erken dagıtıyorum fiatı pahalı ürünlerde bende bşeyler yapıyorum,inşallah 5.kampanya satış iyi olur bakalım.kaydirigubbakcemile5

tatlım dogruda ben bu faturadan kesilsin istiyorum faturamı baya etkiliyo ve okadar seyi bu ay ödeyemem baska ödemelerim var

tatlım dogruda ben bu faturadan kesilsin istiyorum faturamı baya etkiliyo ve okadar seyi bu ay ödeyemem baska ödemelerim var

tmm işte son ödeme tarihi geçmeden hmen forumu doldur imza at ver ama bi şekilde öğren temsilcini ara bn halederm sz yeterki kime vericem iade için de kişiyi ve adresi öğren paketle götür o haleder..zaten her ilçede bi iadeci oluo..

esss cnm tek yapman gereken,bölge sorumlunu yada temsilcini bulmak.iade mutlaka yaparlar..ve faturandan düşülür..
yeni katolog bencede hiç gzl değil.bol bol parfm var..panorama gzl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…