- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.341
ben hiç iade yollamadım istemediğin ürünlermi geldibilmiyorumkismilenasıl gitsin canım ya basıma gelenleri okumuşundur :)))
iade olur dimi :)
maşallah canım ya ben iki kampanyadır en fazla 200 e zor çıkıyorum olmuyor bile bize tüyolar ver biraz satmak için neler yapıyorsun kızdelikafaduldenayy bnm çok ii gidio nisandan 650milyonluk verdm onları dağıttım şimdi bi 100lük dha gircem:teytey: mayıstanda bi iki kişi sipariş verdi 100 milyonluk oldu o şimdilik:):dance:
berrak görünüm veren kremden satan varmı hani makyaj canta hediyesiyle 4.kampanyada yani
maşallah canım ya ben iki kampanyadır en fazla 200 e zor çıkıyorum olmuyor bile bize tüyolar ver biraz satmak için neler yapıyorsun kızdelikafadulden
kızların cogu yoktu bugun kızlar iade ile bilgisi olanlar bana yardımcı olsun lütfen kesin iade kabul ederlermi onu bi öğrensem içim rahat etck bi terslik çıkmasından korkuyorum ya
aynen canım ben de erken dagıtıyorum fiatı pahalı ürünlerde bende bşeyler yapıyorum,inşallah 5.kampanya satış iyi olur bakalım.kaydirigubbakcemile5kataloğu kızlara veriorm onlar yazıo bn alıorm sırnaşık şeysırnaşık şey walla bişey yaptığım yok bazı yüksek miktarlı parfümlerde 3 milyonluk indirm yapıorm mesela bu ay ıncandessence vardı 28di 25e verdm genelde..
zaten tüm yaşlar içinmiş canım.yerimsenibenbn hç satmadım bnm yaş cevrem bunu alamaz zaten..
ablacm bak TAKIM ÖNCÜMLE konustum bugn bnmde iadem vardı bna tarif etti şu kişiye faturayı doldurup imzaslayarak ver o iade yapıo sn faturayı ödemiş bile olsan öbür ayın faturasından mesela 10 milyonsa 10 milyon düşüyorlar snde tekrar sipariş veriyorsun dedi..
zaten tüm yaşlar içinmiş canım.yerimseniben
tatlım dogruda ben bu faturadan kesilsin istiyorum faturamı baya etkiliyo ve okadar seyi bu ay ödeyemem baska ödemelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?