- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.381
Merhaba,
Avon Color Trend Sıvı Göz Farını almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kötü bir ürün çünkü.Ben açık yeşilini aldım ve beğenmedim.Arkadaşımda kahve ve koyu yeşilini aldı ama o çok memnun.Açık yeşili çok çok açık bir renkte ve sıvı bir far.Sürüyorsun gözde kuruyor.Birde Magix transparan fondotenini hiç beğenmedim Yüzde varmı yokmu hiç belli değil.
hayırlı geceler kızlar sizleri uzaktan takip ediyorumyenı katologum geldı ve ben indirim broşüründen terlık almak istiyorum ( ama kararsızım sizlere danışmak istedim
Merhaba,
Avon Color Trend Sıvı Göz Farını almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kötü bir ürün çünkü.Ben açık yeşilini aldım ve beğenmedim.Arkadaşımda kahve ve koyu yeşilini aldı ama o çok memnun.Açık yeşili çok çok açık bir renkte ve sıvı bir far.Sürüyorsun gözde kuruyor.Birde Magix transparan fondotenini hiç beğenmedim Yüzde varmı yokmu hiç belli değil.
Magix transparan fondoten Mart ayı kataloğunda vardı.ındririmdeydi hatta Mart ayında :)magix fondoten dediğin panaromadaki değil sanırım,tek seçenek olan fondoten değil aslında.bizimkilerin yanlış çevirisi daha çok primer tarzında bi ürün ozemuszemus
kızlar kampanya 5 in arka kapağında avon care yeşil renk el kremi nasıl????
birde okremi geçen ay el yüz ve vucut kremi vardı büyük 400ml.lik sizce hangisi daaha iyi kullanana varmıı
kızlar kampanya 5 in arka kapağında avon care yeşil renk el kremi nasıl????
birde okremi geçen ay el yüz ve vucut kremi vardı büyük 400ml.lik sizce hangisi daaha iyi kullanana varmıı
kizlar burda avon yok bu ayin sonunda malatyadayim.onceleri bi arkadasim vardi avonda suan bulamam onu malatyada kimi bulabilirim fondoten fircasi almak istiyorum ve bir kac ruj bana bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?