Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Merhaba,

Avon Color Trend Sıvı Göz Farını almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kötü bir ürün çünkü.Ben açık yeşilini aldım ve beğenmedim.Arkadaşımda kahve ve koyu yeşilini aldı ama o çok memnun.Açık yeşili çok çok açık bir renkte ve sıvı bir far.Sürüyorsun gözde kuruyor.Birde Magix transparan fondotenini hiç beğenmedim Yüzde varmı yokmu hiç belli değil.

Arkadaşlar bende yeni daha 1 aylık bir Avon temsilcisiyim.ılk ayda 680 Tl'lik satış yaparak bütün hediyeleri topladım.Ama ben aslında 3 kişiyi Avon'a üye yapınca verilen kahverengi çantayı beğenmiştim.Kime sorsam herkes Avon temsilcisi olmuş.Bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda acaba? Avon satış temsilcisi olmak isteyen 3 kişi bulmam lazım.....

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar sizleri uzaktan takip ediyorum yenı katologum geldı ve ben indirim broşüründen terlık almak istiyorum ( ama kararsızım sizlere danışmak istedim

benimde bir müşterim açık yeşilini almıştı ama iade ettim çünkü gerçekten berbat birşey verilen paraya yazık..koyu renkleri nasıl bilmem ama bence güzel bir far değil:umursamaz:

magix fondoten dediğin panaromadaki değil sanırım,tek seçenek olan fondoten değil aslında.bizimkilerin yanlış çevirisi daha çok primer tarzında bi ürün ozemuszemus

kızlar kampanya 5 in arka kapağında avon care yeşil renk el kremi nasıl????

birde okremi geçen ay el yüz ve vucut kremi vardı büyük 400ml.lik sizce hangisi daaha iyi kullanana varmıı

kizlar burda avon yok bu ayin sonunda malatyadayim.onceleri bi arkadasim vardi avonda suan bulamam onu malatyada kimi bulabilirim fondoten fircasi almak istiyorum ve bir kac ruj bana bilgi verirseniz sevinirim

birde okremi geçen ay el yüz ve vucut kremi vardı büyük 400ml.lik sizce hangisi daaha iyi kullanana varmıı

ben kullanıyorum,çokda satıyorum gayet güzel.....

ablacm biz ikisindende aldık zaten avonun el kremlerine kötü dicek bi insan tanımıorm çok çok güzel yağlandırmıo zaten hemen kuruo nemlendiriyo..babama aldım büyük olanı oda çok memnun bitince tekrar getir kızım dedi..ama avondan yüzüne bişi sürme abla sadece avon deil hç sürme çok kuruysa doktordan krem iste bn çok çektm kozmetk kremlernden..ama vücut için ayak el için süper krem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…