Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya bişey soracagım 3.ayda hediye yolladıkları krem botanics diyodu ama bunlar solutıon serisinden yollamış sanada öyle değilmi?? neden

birde o solutıon serisindeki renk bozuklukları için kremi yollamışlar onasıl bi fikrin varmı birde aynı seriden t bölgesi matlastırıcı varr birde o nasıl

fire me up falan varya renkli parfümler onlar çok uygun ve kokularıda hoş ya begeniyorum ben bu ay iyi düşmüş tatlı kokularr kırmızısını kullandımda moru nasılkii onu düşünüyorumm cokmu agır olur acaba

kırmızısı nasıl abla peki bnde alıcam arkadaş sarı al tam yazlık dedi mor biraz ağır vişne kokuo amor amor gibi..

kırmızısı nasıl abla peki bnde alıcam arkadaş sarı al tam yazlık dedi mor biraz ağır vişne kokuo amor amor gibi..

ya birde sayfa 91 de stoklarla sınırlı olan pırıltılı toz pudra var onu biliyomusun nasılki kardeşim istiyoda

ya ben kırmızı kullanıyorum valla avonda baktıgım cogu bahalı parfümden cokcok daha iyi niye ucuz anlamıyorum :))

ben bir tek kırmızının kokusunu biliyorum cok tatlı ya sakız gibi kokuyooo ben cok sevdim kıyafetlerdede kokusu kalıyo tam genç işi bi koku

kızlarrr meraba bişey sorucam.bn bankaya otomatik ödeme açtırmadım daha paraları ptt şubesindende yatırabiomuyuz

evt yatırabiliyosun cnmm2 ytl karsılığında BANKADA AMA PTT Nasıl bilimyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…