Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım bölge satıs sorumlusunu defalarca aradım açmadı msj cekti müsait değil pazartesi ararmısınız diyee ne meşgulmuşş yahu :))

benim şimdi öğrenmek istediğim ne biliyomusun mesela geri iade yaptım tamam 5 parfüm 150 ytle önümüzdeki aydan mı düşcek buayın elimdeki faturadanmı düşecek onu öğrenmek istiyorum ( öğrenebilirmisin sen

ablacm sn bu ay ki faturanı dha ödemediğin için bu aydan düşücek ama bu ayı ödemiş olsaydın diğer aydan düşücekti..

yok daha ödemedim son ödeme tarhim ayın 29 zunda geri iade formunu okudumda tam anlamadım ondan emin olmak istiyorum canım benim bu ay bu 159 ytl yide ödemek istemiyorum çünkü yalandan ( off offf şu iş bi hallolsunn 50 kez bakacam sipariş verirken :))) birde yarın bayanla konusacagım umarım bi an önce halleder durumumu anlatıcam ama ne bilim umursamaz falan

sn onlara siz uğraşmayın bna anlatın bn hallederm de onlar sna iice anlatsınlar sn hallet abla onlara bırakıp gidersn onlar umursamaz tabi..

tabi onlar yapıoda sn forumu fln doldur onlara hmn teslim et yrn hemen ara onların peşini bırakmaki son ödeme tarihi geçmeden yollasnlar snde zor durumda kalma

zaten şu işi bi halledim takım öncümü değiştirmek istiyorum nasıl oluyosaa ...kız bana uzakta çalışıyo ilgilenemiyo belkide o bile halledebilirdi

kızlar dün kargom geldı.hazırlaması cok zevklıydı.yalnız iki tane o üç renklı taşlı yuzuk sıparişim vardı.biri düzgün diğeri kırık gelmıs.çok sinir oldumm.zaten kutusu da ezılmıs gıbıydı.arkadasımda cok ıstıyordu.söylemedım daha ona.değişim böyle durumlarda yapılıyordu değil mi.kızlar ne yapmalıyım.

esss,nasıl müsait değilim pazartesi ara diebilir bi takım öncüüsü ya.sasırıorum ben bölelrine.sonçta saatlerce mesgul olacak hali yok dimi?yada sen onu saatlerce alıkoyacak halin yok..ilgilenmişyceklerse ne işleri var bu işlerin içinde???? canm sen bu işi hallettikten sonra takım öncün değişiosa degiştr bence..

tabiki değişim oluo ama değişimde çok uğraştırıyolar iade et yeniden sipariş ver..tabi 75e tamamlarsn..

canım mesgul olaN takım öncüm değil bölge sorumlusu hanımefendi :))

ama takım öncümünde yapabileceği bişeyler var bencede oda bana uzak 2 saat falan bide çalışıyo kız bu işler böledir zaten üstümüzden hediyeyi kazanırlar sonra yallah klava:

o üç taşlı yüzüğü görümcem aldı bende almak istedimde vazgectim iyikide vazgecmişim ya hem kocaman :)) hemde tasları iyi yapışrılmamıs gibi belli ne bilim pekde hoş gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…