Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benmi yanlış biliyorumm aa ama avonun sayfasındki bilgilerde bile 2 ytl falan dıı diye biliyorumm belkide benm yanlşm vardr

kızlar yeni katalogta faraway dreams ne kadar temsilci fiyatıyla biliyormusnuz?bu ay simple elements meadow dew sipariş vercektim.ama gelecek ay da baya parfüm indirimdeymiş.k5i mi beklesem diyorumbilmiyorumkismile

far away dreams panaromada geçen ay 30 ytl di yani temsilci fiyatı öle biliyorum

k4 siparişlerimi bu hafta giricem daha girmedim ondan dedim.ben yine de alayım o zaman meadow dew.42tl katalog fiyatı sanırımbilmiyorumkismile temsilci fiyatı için çok fazla gibi geldi bana

bastaki sarı rimeli iyi değil demişti bi arkadaş ben avonun super shock u kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum

canım bence kozmetik çantaları aovnda pekde güzel değil ben 5 milyona aldım bi yerden ışıl ışıl pullu çok hoş

evet ya ben takı ve aksesuar konusunda pek güvenemiyorum belli iyileride vardır ama gördüklerim bana oizlenimi vermei mesela k4de bi el çantası vardı çift yönlü o hiç hoş değil hani basit duruyo bence deymez 10 ytl ye geçende gezerken burda rus pazarrı diye bi yer var ordan aldım makyaj cantasını 5 ytlye :)) ışıl ışıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…