- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.781
temsilciye özel bölümünden,bilgilerim seçeneğinin içinde bilgilerini değiştir diyo ya ordan tıkla ve temsilci bilgi güncelleme formu nu doldur 1.bölümde ev adresin 2. bölümde teslimat adresi var ordan 2. bölümü değiştiricen ve aklında olsun aynı kampanya da sadece1 kez adres LdEReğişikliği yapılır diye uyarı veriyor onu dikkate al ....:1hug:X
KET CANIM AVONUN TEMSİLCİ BİLGİLERİ SAYFASINDAN DENEDİNMİ?SANIRIM ORADAN YAPABİLİYORSUN...
çok teşekür ederim öncelikle cevapladığın için bide ben anadolu yakasındayım o şubeler avrupa yakasında postane yoluyla ödeme nasıl oluyo acaba :))
apranaxxx böle yazmıştı sednaa bölee herhalde....
slm bnede avoncuyum fakat pek satıs yapamıyorumbır seferınde takım oncume yaptırdım sonra odemedıler odedık dedıler benı kandırdılar bende avonu arayıp sıkayet ettım daha sonra kovulmus sanırım ama burda bızle ılgılenen kımse yok anlayamıyorum[/QU
tatlım sende hoşgeldina.s.biz de çoğu şeyi burada öğrendik zaten.sen de katıl bize,faydasını görürsün...
arkadaşlar bende iki sipariş önce kahverengi bol cepli çanta siparişi vermiştim müşterimde peşin para vererek onu sipariş verdi fakat üzerinden iki üç sipariş geçti ama halen çanta gelmedi ilk başta stoklar tükendi denildi fakat artık hiç bi açıklama yok müşterim arayıp duruyo takım öncümde mutlaka gelir dio şimdi başka çanta istedi o gelince ya öbürüde gelirse ne olucak lütfen akıl verin kızlaaaaar....lmaz:
çok teşekkür ederim tulcum sagol bişeydaha var canım ben şimdidegiştirsem adresi olurmu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileturkbayragi
olurrr şimdi kam. 4 ya zaten şimdi değiştir 2 saat içinde güncelleniyor bilgiler sonra eve döndüğünde kam.5 olucak ya o zaman tekrar değiştirebilirsin..
1 kam. boyunca 1 kez ya..kolay gelsin..
iyyiiiii geceler...
tulcum şimdi degiştirsem öbür kampanyada sipariş verişcem k5 te bi sorun olmaz dimiCADIARZUCADIARZUCADIARZU
YA KIZLAR avonu arıyorum iade bulunmamaktadır diyo gitmesi lazımdıı şimdi ben nasıl sipariş vericem faturamdan düşmesi için bekliyodumm iadelerin ulaşmasını ve acil sipariş vermem gerk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?