Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm bnede avoncuyum fakat pek satıs yapamıyorumbır seferınde takım oncume yaptırdım sonra odemedıler odedık dedıler benı kandırdılar bende avonu arayıp sıkayet ettım daha sonra kovulmus sanırım ama burda bızle ılgılenen kımse yok anlayamıyorum

çok teşekkür ederim tulcum sagol bişeydaha var canım ben şimdidegiştirsem adresi olurmu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileturkbayragi

KET CANIM AVONUN TEMSİLCİ BİLGİLERİ SAYFASINDAN DENEDİNMİ?SANIRIM ORADAN YAPABİLİYORSUN...

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileteşekkür ederim canım sagol şimdi istanbula gidicem pazara ve dügün var kardeşimin telaşlı olur malum dügün kargaşaya gelirde unuturum diye korkuyorum zaten ayın 22 si perşembe saat 4 buçukta siparişimi telefonla vericem onun için işimi garantiye almak istiyorum a.s.:teytey::teytey:

arkadaşlar bende iki sipariş önce kahverengi bol cepli çanta siparişi vermiştim müşterimde peşin para vererek onu sipariş verdi fakat üzerinden iki üç sipariş geçti ama halen çanta gelmedi ilk başta stoklar tükendi denildi fakat artık hiç bi açıklama yok müşterim arayıp duruyo takım öncümde mutlaka gelir dio şimdi başka çanta istedi o gelince ya öbürüde gelirse ne olucak lütfen akıl verin kızlaaaaar....lmaz:

çok teşekür ederim öncelikle cevapladığın için bide ben anadolu yakasındayım o şubeler avrupa yakasında postane yoluyla ödeme nasıl oluyo acaba :))

ah istanbullll... bizim burda en uzak mesafe yaya yoluyla 1 saat.canım ptt olayını araştırdım senin için.ben otomatik ödeme ile yapıyorum.o yüzden faturalarımda ptt bilgisi yok.sitede de yok.sen en iyisi al faturanı,sevk irsaliyeni git ptt ye.elbette biliyordur onlar.ya da burda bilen bi arkadaş yazar belki.ama çoğu banka yoluyla hallediyor...fisfisfis

apranaxxx böle yazmıştı sednaa bölee herhalde....

SİREMİMS BUNU BULDUM BAK:

İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. :icecream:

Zaman zaman, herhangi bir nedenle ithalatı geciken veya stoklarımızda tükenen ürünler olduğunda, sizleri müşterilerinize karşı zor durumda bırakmamak için ve bir alternatif önerebilmeniz açısından, ürünü benzer bir ürün ile ikame ediyoruz. İkame uygulaması tamamen alternatif yaratmak amacıyla yapılan bir uygulama olup, kesinlikle zorlayıcı değildir. Gönderilen ürün sizin ya da müşteriniz için tatmin edici olmadığı takdirde, Takım Öncünüz ya da Bölge Satış Sorumlunuz ile irtibata geçerek iade talebinizi iletebilirsiniz.

Stokları tükenen ürünler ne zaman gönderilir?
Stoğu tükenen ürünler, depomuza girip satışa sunulmaya başlandıktan sonra verdiğiniz siparişle birlikte ve ürünün ilk sipariş edildiği kampanyadaki fiyat ve promosyon koşullarıyla gönderilmektedir.

BUNUN DIŞINDA AVONU ARAYIP İPTAL ETTİREBİLİRSİN.BENİM BAŞIMA GELMEDİ AMA İPTAL ETTİRMEMEK İÇİN 40 TAKLA ATIYORLARMIŞ.

ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr,saat kaç olmuş hala burdayım...nöbetçi eczane gibi oldum bugün.:roflol:valla bağımlılık yapıyor bu avon da,topiği de...herkese iiiii gecelerrrrrrr:teytey:

kızlar bi sorum olacak.. Avon sipariş verirken kargo ücreti ödememek için illa 75 tl üzeri sipariş mi vermek gerekiyor..? Benim siparişim daha az ve kargo parası ödemekten çok sıkıldım artık, bunun başka bir yolu yok mu..?

çok teşekkür ederim tulcum sagol bişeydaha var canım ben şimdidegiştirsem adresi olurmu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileturkbayragi

olurrr şimdi kam. 4 ya zaten şimdi değiştir 2 saat içinde güncelleniyor bilgiler sonra eve döndüğünde kam.5 olucak ya o zaman tekrar değiştirebilirsin..
1 kam. boyunca 1 kez ya..kolay gelsin..
iyyiiiii geceler...

olurrr şimdi kam. 4 ya zaten şimdi değiştir 2 saat içinde güncelleniyor bilgiler sonra eve döndüğünde kam.5 olucak ya o zaman tekrar değiştirebilirsin..
1 kam. boyunca 1 kez ya..kolay gelsin..
iyyiiiii geceler...

tulcum şimdi degiştirsem öbür kampanyada sipariş verişcem k5 te bi sorun olmaz dimiCADIARZUCADIARZUCADIARZU

sevil 90 isimli arkadaşım ptt yi sormuş......... önceki sayfalarda da belki 5-10 kez yazmışımdır.... her sorana da yazıyorum....... ah birazcık bizim gibi emek sarfedip tek tek sayfaları okuyabilsen ( hem senin için de çok faydalı olur arkadaşım, neler neler öğreniyo insan burda bilmediği şeyleri öğreniyo diğer arkadaşlarından.... ptt ile ödeme 2 buçuk tl karşılığında ptt ye gidip temsilci numaranı vererek oluyor. ben her ay ptt den ödüyorum hiç sıkıntı cekmedim..... hem de eve yakın... öölelikle benim için bankadan daha kolay oluyo ...... işte böyle.......

kataloğun arkasında yazıyor ya başlangıç ve bitiş tarihleri...

YA KIZLAR avonu arıyorum iade bulunmamaktadır diyo gitmesi lazımdıı şimdi ben nasıl sipariş vericem faturamdan düşmesi için bekliyodumm iadelerin ulaşmasını ve acil sipariş vermem gerk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…