- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.421
huhuuuu
takım öncülüğün hayırlı olsun..benide yaptılar ama ilgilenmiyorum ..ben takım öncüsü olalı ve altıma insan kayıtedileli nerdeyse 2 hafta oldu ama yatan giden yok..bilgimde yok ilgilendiğimde yok..yani en az 15 gün tık yok anlayacağın ...:roflol::sm_cool: belki sende farklı olur bekle bakalım takım öncüleri bu sorunu cevplar bence...Slm kızlar takım oncusu oldum
hanı temsılcı yapınca 60 mılyon ıkı kısı yaptım ondanda 20 yanı toplam 80 lıram olcak bu hesabıma ne zaman yatar
ayy asıl bnm salaklıa bakAllahtan makyaj yapan biri deilim nesee soft musk ytr bu ayy
iptal et edacım tekrar gir ama ince katalogdan çok mu vardı siparişşş???
saiteyi hala güncellememişler acaba 5.kampanyası olanlara bu ay ne hediye gelick??
geçmiş sayfalarımı okudum önce eee telaşeyle olur hepsi .....ama satış için katalog gerekiyor ...laptopun kablosu yandıydı şarjı yoktu nihayet kavuştum ...akşamüstü 5 de verdim telden siparişlerimi 297tl lik ve 20 katalog istedim.... valla kat. sayımı 10 dan 20 ye çıkaralı arttı satışım..boşa gitmez diye düşünüyorumm.
ince katalogtan hç yokta çoktan bitmiştir o palet :) bide iptal olmuoki cari hesap özeti açılmıo..
tull abla bnm gecikmiş faturam var dün yatırmam gerekiodu şimdiki siparişler gelirmii?
valla edacım ben kartla taksitli ödediim için hiçbir fikrim yok ama buradan okuyup anladığım-hatırladığım kadarıyla gelmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?