Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

geçmiş sayfalarımı okudum önce eee telaşeyle olur hepsi .....ama satış için katalog gerekiyor ...laptopun kablosu yandıydı şarjı yoktu nihayet kavuştum ...akşamüstü 5 de verdim telden siparişlerimi 297tl lik ve 20 katalog istedim.... valla kat. sayımı 10 dan 20 ye çıkaralı arttı satışım..boşa gitmez diye düşünüyorumm.

Slm kızlar takım oncusu oldum

hanı temsılcı yapınca 60 mılyon ıkı kısı yaptım ondanda 20 yanı toplam 80 lıram olcak bu hesabıma ne zaman yatar
takım öncülüğün hayırlı olsun..benide yaptılar ama ilgilenmiyorum ..ben takım öncüsü olalı ve altıma insan kayıtedileli nerdeyse 2 hafta oldu ama yatan giden yok..bilgimde yok ilgilendiğimde yok..yani en az 15 gün tık yok anlayacağın ...:roflol::sm_cool: belki sende farklı olur bekle bakalım takım öncüleri bu sorunu cevplar bence...

evet canım haklısın..boşa gitmez bencede...allahım herkese huzur versin..
o kadar huzurluym ki bu akşam..oh tek kaldım..oh kuzene bağlı değilim banyo takımını ona vericem biraz ona üzüzlüyorum ama olsun onunuda hakkı var..hediyem olsun ben kazanırım inşallah yine...
huzur ne kadar kıymetli bir şey..bugün bir daha anladım...sizin sayenizde bu takım öncülüğü lanetinden kurtuldum..lanet kadın yaaa...bugün bir arkadşım geldi oda avon yapıyor takın öncüsünden bahsetti ve bölge sorumlusundan çok memnunum dedi..pek rahatsız etmiyorlar beni ..sorularıma cvp veriyorlar dedi..bölge sorumlusununu yüzünü görmedim dedi..nam bizimki benden çıkmıyordu yahuuuuuuuuuuuuu alsanaalsanasmileyasakkelime:mymeka:

buldm ama bnm ince katalog 2 kalem vardı onlar stokta kalmamış şmdi hm palet kalmışmıdır şimdiye kdr boşa olmasınn

bende kaçar bende öpüyorum hepiciğinizii..bu arada 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayrtamınız kutlu olsun..sabah 9 da bime gidicem kızıma oyuncak alıcam bime oyuncak geliyormuş.birde bayrak alıcam cma asmaya bizimki geçen rüzgarda uçtu kyboldu...
öptümmmm...

bende gittim bende bahar temizliği yapıyorum bu hafta biitttimmm yarında çocukları pikniğe götürücez.............................
iyi uykularmirmirmirmir

edacım,10 katalog baharat takımı için de lazım ama,bi dahaki siparişinde k5 te 5 tane daha istemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…